Partners Financial Services

CNC Trčka s.r.o., IČO: 05605202 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 2. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Tomáš Trčka
5. 2. 2020
Změna adresy: společník Ing. Tomáš Trčka
14. 5. 2019
Zapsán skutečný majitel Ing. Tomáš Trčka, jako skutečný majitel
14. 5. 2019
Zapsán skutečný majitel Ing. Michal Trčka, jako skutečný majitel
14. 5. 2019
Zapsán skutečný majitel Antonín Trčka, jako skutečný majitel
9. 1. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Antonín Trčka, jako jednatel
9. 1. 2019
Změněn počet členů statutárního orgánu z 2 na 3
9. 1. 2019
Zapsán způsob jednání: Jednatelé zastupují společnost každý samostatně. v případě jednání jménem společnosti spočívající ve směně, daru, prodeji nebo nabytí nemovitých věcí nebo při úkonech, u nichž hodnota nebo cena plnění přesahuje tři miliony korun českých, zastupují společnost vždy všichni tři jednatelé společně.
9. 1. 2019
Vymazán způsob jednání: Jednatelé zastupují společnost každý samostatně. v případě jednání jménem společnosti spočívající ve směně, daru, prodeji nebo nabytí nemovitých věcí nebo při úkonech, u nichž hodnota nebo cena plnění přesahuje jeden milion korun, zastupují společnost vždy dva jednatelé společně.
9. 1. 2019
Zapsán společník Antonín Trčka, jako společník
15. 10. 2018
Změna názvu z CNC engineering s.r.o. na CNC Trčka s.r.o.
31. 3. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Michal Trčka
31. 3. 2017
Změna adresy: společník Ing. Michal Trčka
6. 12. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Tomáš Trčka, jako jednatel
6. 12. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Michal Trčka, jako jednatel
6. 12. 2016
Zapsán základní kapitál 20 000 Kč
6. 12. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 2
6. 12. 2016
Zapsán způsob jednání: Jednatelé zastupují společnost každý samostatně. v případě jednání jménem společnosti spočívající ve směně, daru, prodeji nebo nabytí nemovitých věcí nebo při úkonech, u nichž hodnota nebo cena plnění přesahuje jeden milion korun, zastupují společnost vždy dva jednatelé společně.
6. 12. 2016
Zapsán společník Ing. Tomáš Trčka, jako společník
6. 12. 2016
Zapsán společník Ing. Michal Trčka, jako společník
6. 12. 2016
Zapsán předmět podnikání: Zámečnictví, nástrojářství
6. 12. 2016
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona v oborech : Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce Výroba plastových a pryžových výrobků Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Umělecko-řemeslné zpracování kovů Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Výroba strojů a zařízení Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení Výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Zasilatelství a zastupování v celním řízení Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Pronájem a půjčování věcí movitých Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Projektování elektrických zařízení Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Testování, měření, analýzy a kontroly Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Překladatelská a tlumočnická činnost Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Poskytování technických služeb Výroba, obchod a služby jinde nezařazené
6. 12. 2016
Zapsán předmět podnikání: Obráběčství
6. 12. 2016
Zapsán předmět podnikání: Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence
6. 12. 2016
Vznik společnosti CNC engineering s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1923
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2137
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

2920
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2279
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

708
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1501
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.