Partners Financial Services

DV FILM STUDIO - Ústav pro film, vzdělání a prevenci, z. ú. v likvidaci, IČO: 05863961 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
23. 3. 2017
Zapsán člen správní rady Bc. Ivana Hennová, jako člen správní rady
23. 3. 2017
Zapsán člen správní rady Mgr. Lucie Kubíčková, jako člen správní rady
23. 3. 2017
Zapsán člen správní rady MUDr. Lidmila Hamplová, Ph. D., jako člen správní rady
23. 3. 2017
Zapsán člen správní rady PhDr. Věra Podhorná, jako člen správní rady
23. 3. 2017
Počet členů správní rady: 5
23. 3. 2017
Zapsán předmět činnosti: Vedle Tvorby se bude Ústav věnovat oblasti vzdělávání se zaměřením na pedagogy základních, středních a vysokých škol formou pořádání odborných vzdělávacích seminářů, workshopů, a to v nejrůznějších oblastech společenskovědních odvětví.
23. 3. 2017
Zapsán předmět činnosti: Ústav bude vzdělávat rovněž v oblasti kinematografie zejména z hlediska tvůrčích a technologických procesů.
23. 3. 2017
Zapsán předmět činnosti: Účelem Ústavu je výroba preventivních, edukativních, vzdělávacích hraných a dokumentárních filmů a dokumentů, metodik či jiných audiovizuálních děl a publikací (dále jen Tvorba). Tvorba bude určená především dětem, žákům, studentům, pedagogům, odborníkům, seniorům i široké veřejnosti. Cílem Tvorby je především upozorňovat na závažné problémy ve společnosti, ale i kulturně a odborně vzdělávat odbornou i širokou veřejnost.
23. 3. 2017
Zapsán předmět činnosti: 6. Provozování internetových stránek za účelem šíření prevence a vzdělávání.
23. 3. 2017
Zapsán předmět činnosti: 5. Vydavatelská činnost, metodiky k preventivním filmovým projektům, odborné a vzdělávací publikace.
23. 3. 2017
Zapsán předmět činnosti: 4. Realizace mimoškolní výchovy a vzdělávání laické i odborné veřejnosti.
23. 3. 2017
Zapsán předmět činnosti: 3. Vzdělávání odborných pracovníků, zejména pedagogů, v oblasti prevence formou realizace odborných seminářů a workshopů.
23. 3. 2017
Zapsán předmět činnosti: 2. Provozování kulturních a kulturně-vzdělávacích akcí, odborných teoretických i praktických kurzů, pořádání komponovaných preventivních programů.
23. 3. 2017
Zapsán předmět činnosti: 1. Výroba preventivních, edukativních, vzdělávacích audiovizuálních děl, preventivní filmové projekty, vzdělávací hrané a dokumentární filmy, populárně naučné pořady, vzdělávací pořady, kulturní pořady a další audiovizuální projekty podle potřeb společnosti.
23. 3. 2017
Vznik společnosti DV FILM STUDIO - Ústav pro film, vzdělání a prevenci, z. ú.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-24
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-2260
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3496
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2171
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-2647
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-8
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.