Partners Financial Services

SK NUSLE z.s., IČO: 06379079 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Pavel Kocourek z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Marcell Štochl z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. František Hruška z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Pavel Kocourek, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Marcell Štochl, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. František Hruška, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
19. 12. 2018
Změna informací: místopředseda správního výboru Ing. Pavel Kocourek
19. 12. 2018
Změna informací: místopředseda správního výboru Marcell Štochl
19. 12. 2018
Zapsán způsob jednání: Jménem spolku jedná ve všech věcech správní výbor spolku coby statutární orgán, a to prostřednictvím předsedy a jednoho z místopředsedů správního výboru. Jednání a podepisování za spolek se děje tak, že k napsanému, vytištěnému nebo jinak vyznačenému jménu spolku připojí svůj vlastnoruční podpis s uvedením jména a příjmení a funkce společně předseda a 1. místopředseda nebo 2. místopředseda správního výboru spolku. Jiné osoby mohou zastupovat spolek jako zástupci pouze na základě jim k tomu udělené písemné plné moci, a to jen v rozsahu zmocnění obsaženého v plné moci. Plná moc k zastupování spolku musí být písemná a musí být opatřena úředně ověřenými podpisy předsedy a jednoho z místopředsedů správního výboru spolku, eventuálně úředně ověřenými podpisy všech členů správního výboru spolku. Zástupce na základě plné moci se za spolek podepisuje tak, že k napsanému, vytištěnému nebo jinak vyznačenému názvu spolku připojí svůj vlastnoruční podpis s uvedením svého jména a příjmení, jakož i údaje o tom, že jedná coby zmocněnec na základě plné moci.
19. 12. 2018
Vymazán způsob jednání: Jménem spolku jedná ve všech věcech správní výbor spolku coby statutární orgán, a to prostřednictvím předsedy a místopředsedy správního výboru. Jednání a podepisování za spolek se děje tak, že k napsanému, vytištěnému nebo jinak vyznačenému názvu spolku připojí svůj vlastnoruční podpis s uvedením jména a příjmení a funkce společně předseda a místopředseda správního výboru spolku. Jiné osoby mohou zastupovat spolek jako zástupci pouze na základě jim k tomu udělené písemné plné moci, a to jen v rozsahu zmocnění obsaženého v plné moci. Plná moc k zastupování spolku musí být písemná a musí být opatřena úředně ověřenými podpisy předsedy a místopředsedy správního výboru spolku, eventuálně úředně ověřenými podpisy nadpoloviční většiny všech členů správního výboru spolku. Zástupce na základě plné moci se za spolek podepisuje tak, že k napsanému, vytištěnému nebo jinak vyznačenému názvu spolku připojí svůj vlastnoruční podpis s uvedením svého jména a příjmení, jakož i údaje o tom, že jedná coby zmocněnec na základě plné moci.
19. 7. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu Marcell Štochl
11. 9. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Kocourek, jako místopředseda správního výboru
11. 9. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Marcell Štochl, jako místopředseda správního výboru
11. 9. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. František Hruška, jako předseda správního výboru
11. 9. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 3
11. 9. 2017
Zapsán způsob jednání: Jménem spolku jedná ve všech věcech správní výbor spolku coby statutární orgán, a to prostřednictvím předsedy a místopředsedy správního výboru. Jednání a podepisování za spolek se děje tak, že k napsanému, vytištěnému nebo jinak vyznačenému názvu spolku připojí svůj vlastnoruční podpis s uvedením jména a příjmení a funkce společně předseda a místopředseda správního výboru spolku. Jiné osoby mohou zastupovat spolek jako zástupci pouze na základě jim k tomu udělené písemné plné moci, a to jen v rozsahu zmocnění obsaženého v plné moci. Plná moc k zastupování spolku musí být písemná a musí být opatřena úředně ověřenými podpisy předsedy a místopředsedy správního výboru spolku, eventuálně úředně ověřenými podpisy nadpoloviční většiny všech členů správního výboru spolku. Zástupce na základě plné moci se za spolek podepisuje tak, že k napsanému, vytištěnému nebo jinak vyznačenému názvu spolku připojí svůj vlastnoruční podpis s uvedením svého jména a příjmení, jakož i údaje o tom, že jedná coby zmocněnec na základě plné moci.
11. 9. 2017
Zapsán člen kontrolního orgánu Karel Tříska, jako člen dozorčí rady
11. 9. 2017
Zapsán člen kontrolního orgánu JUDr. Jiří Černý, jako člen dozorčí rady
11. 9. 2017
Vznik společnosti SK NUSLE z.s.
11. 9. 2017
Zapsán člen kontrolního orgánu Roman Talman, jako člen dozorčí rady
11. 9. 2017
Počet členů kontrolní komise: 3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1758
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-78
-
+
Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

762
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

390
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

3056
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1651
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.