Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Matka Podnikatelka z.s., Veltrusy, IČO: 06495150 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Matka Podnikatelka z.s.. Údaje byly staženy 13. 12. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 06495150. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 06495150 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum vzniku a zápisu
12. 10. 2017
Název
Matka Podnikatelka z.s.
zapsáno 12. 10. 2017
Firmy na stejné adrese
Rudolfa Holeky 636/2, 198 00 Praha - Černý Most
zapsáno 12. 10. 2017 vymazáno 1. 4. 2020
Trnková 223, 250 70 Postřižín - Postřižín
zapsáno 1. 4. 2020 vymazáno 22. 9. 2023
Sídlo Kraj: Středočeský kraj
Okres: Mělník
Obec: Veltrusy
Část obce: Veltrusy
Ulice: Hálkova
Adresní místo: Hálkova 181
IČO
06495150
zapsáno 12. 10. 2017
Právní forma
Spolek
zapsáno 12. 10. 2017
Spisová značka
L 69202/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 12. 10. 2017
Účel
Spolek sdružuje podnikající matky a dále fyzické a právnické osoby, které podnikání matek podporují. Jeho posláním je podporovat podnikání matek a zároveň jim pomoci sladit jejich profesní a rodinný život. Spolek podporuje genderovou vyrovnanost. Spolek vykonává k naplnění svého poslání zejména následující veřejně prospěšné činnosti: a.Poskytuje platformu pro sdílení znalostí a zkušeností mezi členy spolku. b.Podporuje rozvoj kladného vnímání matek, jež podnikají. c.Zprostředkovává sdílení nabídky a poptávky mezi investory a podnikajícími matkami. d.Propaguje zájmy svých členů a jejich cíle směrem kúřadům státní správy a samosprávy, dalším organizacím a odborné i laické veřejnosti na národní i mezinárodní úrovni. e.Spolupracuje sfirmami a podnikatelským sektorem. f.Spolupracuje smédii. g.Poskytuje vzdělávací, informační a poradenské služby. h.Zřizuje a provozuje dětské skupiny, dětské koutky a další zařízení péče o děti předškolního věku. i.Zřizuje a provozuje zařízení péče o děti školního věku. j.Pořádá semináře, workshopy a další vzdělávací akce. k.Pořádá kulturní a dobročinné akce. l.Provozuje zařízení pomáhající sladit pracovní a rodinný život, relaxační a sportovní centra. m.Vykonává přímou práci srodinou, sdětmi a mládeží. n.Pořádá, organizuje a zaštiťuje sportovní a volnočasové kroužky pro děti i dospělé a výuky cizích jazyků.
zapsáno 12. 10. 2017 vymazáno 19. 1. 2019
Spolek sdružuje fyzické a právnické osoby, hájí a ochraňuje profesní zájmy svych členů a společně s nimi podporuje podnikání matek a soulad mezi jejich profesním a soukromým životem. Spolek podporuje genderovou vyrovnanost. Spolek vykonává k naplnění svého poslání zejména následující veřejně prospěšné činnosti: a. Sdružuje členy, hájí a prosazuje jejich zájmy napříč obory a vůči nečlenskym subjektům a státní správě a samosprávě. b. Poskytuje platformu pro sdílení znalostí a zkušeností mezi členy spolku. c. Spolupracuje s firmami a podnikatelskym sektorem. d. Podporuje rozvoj kladného vnímání matek, jež podnikají. e. Zprostředkovává sdílení nabídky a poptávky mezi investory a podnikajícími matkami. f. Propaguje zájmy svych členů a jejich cíle směrem k úřadům státní správy a samosprávy, dalším organizacím a odborné i laické veřejnosti na národní i mezinárodní úrovni. g. Spolupracuje s médii. h. Poskytuje vzdělávací, informační a poradenské služby. i. Zřizuje a provozuje dětské skupiny, dětské koutky a další zařízení péče o děti předškolního věku. j. Zřizuje a provozuje zařízení péče o děti školního věku. k. Pořádá semináře, workshopy a další vzdělávací akce. l. Pořádá kulturní a dobročinné akce. m. Provozuje zařízení pomáhající sladit pracovní a rodinny život, relaxační a sportovní centra. n. Vykonává přímou práci s rodinou, s dětmi a mládeží. o. Pořádá, organizuje a zaštiťuje sportovní a volnočasové kroužky pro děti i dospělé a vyuky cizích jazyků.
zapsáno 19. 1. 2019 vymazáno 16. 1. 2023
Spolek sdružuje fyzické a právnické osoby, hájí a prosazuje profesní zájmy svých členů a společně s nimi podporuje podnikání matek a soulad mezi jejich profesním a soukromým životem. Spolek podporuje genderovou vyrovnanost a svou činností naplňuje principy sociálního podnikání, k nimž se také hlásí. Principy sociálního podnikání, k nimž se spolek hlásí vč. rozpoznávacích znaků: 1.Společensky prospěšný cíl: podnik má společensky prospěšný cíl spočívající v zaměstnávání a sociálním začleňování osob znevýhodněných na trhu práce, který je formulován v zakládacích dokumentech. 2.Sociální prospěch: podíl osob ze znevýhodněných skupin (OZS) tvoří více než 30 % zaměstnanců a podnik poskytuje integrační podporu zaměstnancům ze skupin znevýhodněných osob. Zaměstnanci a/nebo členové jsou pravidelně a systematicky informováni o chodu podniku, výsledcích hospodaření a naplňování společensky prospěšných cílů. Zaměstnanci a/nebo členové jsou zapojení do rozhodování o směřování podniku. 3.Ekonomický prospěch: alespoň 51 % případného zisku je reinvestováno do rozvoje sociálního podniku a/nebo naplňování jeho společensky prospěšných cílů. Manažerské řízení podniku je nezávislé na externím zřizovateli či vlastníkovi. Tržby z prodeje výrobků a/nebo služeb a/nebo zboží tvoří alespoň 30% z celkových výnosů podniku. 4.Enviromentální prospěch: podnik má formulované zásady environmentálně šetrného podnikání (např. podle principů cirkulární ekonomiky) výroby, spotřeby a provozu podnikatelské činnosti a zároveň tyto zásady naplňuje v praxi. 5.Místní prospěch: podnik se ve své činnosti orientuje na lokální potřeby. Podnik přednostně využívá místní zdroje: a) zaměstnává místní obyvatele b) nakupuje od místních dodavatelů. Podnik komunikuje s místními aktéry.
zapsáno 16. 1. 2023
Název nejvyššího orgánu
Předsedkyně
zapsáno 12. 10. 2017
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Matka Podnikatelka z.s.

12. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Bc. Martina Kubíková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
12. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Jan Guzi, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
9. 12. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Martina Kubíková, jako členka předsednictva
9. 12. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Guzi, jako místopředseda
9. 12. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Petra Guzi Ševčíková, jako předsedkyně

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Matka Podnikatelka z.s.
Více o vizualizacích

Matka Podnikatelka z.s., IČO: 06495150: vizualizace vztahů osob a společností

Matka Podnikatelka z.s., IČO: 06495150

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Vedle své hlavní činnosti může spolek vykonávat i hospodářskou (ekonomickou) činnost, související spodporou hlavní činnosti spolku a jeho posláním. Vedlejší činností je pak zejména: a.Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů b.Velkoobchod a maloobchod c.Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků d.Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení e.Překladatelská a tlumočnická činnost f.Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. g.Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, soutěží, prodejních a obdobných akcí h.Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti i.a další živnosti volné, tedy: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
zapsáno 12. 10. 2017 vymazáno 19. 1. 2019
1. Vedle své hlavní činnosti může spolek vykonávat i hospodářskou (ekonomickou) činnost, související s podporou hlavní činnosti spolku a jeho posláním. 2. Vedlejší činností je pak zejména: Vyroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 Živnostenského zákona, kdy konkrétní obory činnosti jsou uvedeny v živnostenském oprávnění. 3. Zisk dosaženy z vedlejší činnosti je použit primárně na financování hlavní činnosti a na úhradu nákladů spojenych se správou a rozvojem spolku.
zapsáno 19. 1. 2019 vymazáno 16. 1. 2023
Spolek vykonává k naplnění svého poslání zejména následující veřejně prospěšné činnosti: a.Provozuje sociální podnik(y) b.Sdružuje členy, hájí a prosazuje jejich zájmy napříč obory a vůči nečlenským subjektům a státní správě a samosprávě. c.Poskytuje platformu pro sdílení znalostí a zkušeností mezi členy spolku. d.Spolupracuje s firmami a podnikatelským sektorem. e.Podporuje rozvoj kladného vnímání matek, jež podnikají. f.Zprostředkovává sdílení nabídky a poptávky mezi investory a podnikajícími matkami. g.Propaguje zájmy svých členů a jejich cíle směrem k úřadům státní správy a samosprávy, dalším organizacím a odborné i laické veřejnosti na národní i mezinárodní úrovni. h.Spolupracuje s médii. i.Poskytuje vzdělávací, informační a poradenské služby. j.Zřizuje a provozuje dětské skupiny, dětské koutky a další zařízení péče o děti předškolního věku. k.Zřizuje a provozuje zařízení péče o děti školního věku. l.Pořádá semináře, workshopy a další vzdělávací akce. m.Pořádá kulturní a dobročinné akce. n.Provozuje zařízení pomáhající sladit pracovní a rodinný život, relaxační a sportovní centra. o.Vykonává přímou práci s rodinou, s dětmi a mládeží. p.Pořádá, organizuje a zaštiťuje sportovní a volnočasové kroužky pro děti i dospělé a výuky cizích jazyků.
zapsáno 16. 1. 2023
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
A.Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů b.Velkoobchod a maloobchod c.Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků d.Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení e.Překladatelská a tlumočnická činnost f.Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti g.Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí h.Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti
zapsáno 16. 1. 2023

Předsedkyně - Matka Podnikatelka z.s.

Předsedkyně
Bc. Petra Guzi Ševčíková
Rudolfa Holeky, 198 00 Praha - Černý Most
Den vzniku funkce: 12. 10. 2017
zapsáno 12. 10. 2017 vymazáno 13. 3. 2020
Předsedkyně
Bc. Petra Guzi Ševčíková
Trnková, 250 70 Postřižín - Postřižín
Den vzniku funkce: 12. 10. 2017
Den zániku funkce: 9. 9. 2022
zapsáno 13. 3. 2020 vymazáno 16. 1. 2023
Předsedkyně
Bc. Petra Guzi Ševčíková
Trnková, 250 70 Postřižín - Postřižín
Den vzniku funkce: 9. 9. 2022
zapsáno 16. 1. 2023 vymazáno 22. 9. 2023
Předsedkyně
Bc. Petra Guzi Ševčíková
Hálkova, 277 46 Veltrusy - Veltrusy
Den vzniku funkce: 9. 9. 2022
Den zániku funkce: 25. 11. 2023
zapsáno 22. 9. 2023 vymazáno 9. 12. 2023
Počet členů
1
zapsáno 12. 10. 2017 vymazáno 9. 12. 2023
Způsob jednání
Předsedkyně samostatně jedná jménem spolku ve všech otázkách a zastupuje spolek navenek
zapsáno 12. 10. 2017 vymazáno 9. 12. 2023

Předsednictvo - Matka Podnikatelka z.s.

Předsedkyně
Bc. Petra Guzi Ševčíková
Hálkova, 277 46 Veltrusy - Veltrusy
Den vzniku funkce: 26. 11. 2023
Den vzniku členstvi: 26. 11. 2023
zapsáno 9. 12. 2023
Místopředseda
Ing. Jan Guzi
Hálkova, 277 46 Veltrusy - Veltrusy
Den vzniku funkce: 26. 11. 2023
Den vzniku členstvi: 26. 11. 2023
zapsáno 9. 12. 2023
Členka předsednictva
Bc. Martina Kubíková
Sukorady, 411 62 Snědovice - Sukorady
Den vzniku členstvi: 26. 11. 2023
zapsáno 9. 12. 2023
Počet členů
3
zapsáno 9. 12. 2023
Způsob jednání
Za předsednictvo jednají ve všech otázkách jménem spolku samostatně předsedkyně nebo společně místopředseda s dalším členem předsednictva.
zapsáno 9. 12. 2023

Skuteční majitelé - Matka Podnikatelka z.s.

Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Bc. Petra Guzi Ševčíková
Trnková, 250 70 Postřižín - Postřižín
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 13. 3. 2020
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Bc. Petra Guzi Ševčíková
Trnková, 250 70 Postřižín - Postřižín
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 25. 9. 2023
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 10. 2017
zapsáno 1. 10. 2022 vymazáno 25. 9. 2023
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Bc. Petra Guzi Ševčíková
Hálkova, 277 46 Veltrusy - Veltrusy
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 10. 2017
zapsáno 25. 9. 2023
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. Jan Guzi
Hálkova, 277 46 Veltrusy - Veltrusy
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 9. 12. 2023
zapsáno 12. 12. 2023
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Bc. Martina Kubíková
Sukorady, 411 62 Snědovice - Sukorady
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 9. 12. 2023
zapsáno 12. 12. 2023

Hodnocení firmy - Matka Podnikatelka z.s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Matka Podnikatelka z.s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1736
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2055
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1727
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2223
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-711
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-9
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.