Partners Financial Services

Školní informační systémy s.r.o., IČO: 06709273 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
19. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Vanda Seidelová, jako jednatelka
19. 4. 2023
Zapsán způsob jednání: Každý jednatel zastupuje společnost ve všech věcech samostatně, s výjimkou: (i) přijímání úvěrů a/nebo zápůjček jménem společnosti v hodnotě 500.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), (ii) poskytování úvěrů a/nebo zápůjček společností třetím osobám v hodnotě 500.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), (iii) zřízení zástavního práva, věcného břemene, předkupního práva k majetku společnosti, vložení majetku společnosti do základního kapitálu jiné společnosti nebo družstva, nebo vyčlenění majetku z vlastnictví společnosti za účelem zřízení svěřenského fondu, (iv) převodu, nájmu nebo pachtu nemovitých věcí ve vlastnictví společnosti, zřízení práva stavby k nemovitým věcem ve vlastnictví společnosti, (v) zcizení majetku společnosti v hodnotě 500.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), (vi) nabytí majetku společností v hodnotě 500.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), (vii) vystavení směnky nebo šeku jménem společnosti, avalování, nabytí nebo převod směnky, (viii) převzetí ručení za závazky třetích osob, vydání záruční listiny, zajišťovací převod práva, převzetí dluhu třetí osoby, přistoupení k dluhu třetí osoby, poskytování zajištění, a/nebo uzavření smlouvy s osobou blízkou člena orgánu společnosti, (ix) postoupení pohledávky společnosti v hodnotě 500.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), zajišťovací postoupení pohledávky, (x) uzavření smlouvy o poskytnutí služby nebo jiného plnění společnosti za celkovou odměnu ve výši 500.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), (xi) převod nebo postoupení majetku společnosti se zpětným převodem či postoupením, kdy společnost zastupují dva jednatelé společně.
19. 4. 2023
Vymazán způsob jednání: Každý jednatel zastupuje společnost samostatně, s výjimkou: (a) přijímání úvěrů a/nebo zápůjček jménem společnosti v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), (b) poskytování úvěrů a/nebo zápůjček společností třetím osobám v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), (c) zřízení zástavního práva, věcného břemene, předkupního práva k majetku společnosti, vložení majetku společnosti do základního kapitálu jiné společnosti nebo družstva, nebo vyčlenění majetku z vlastnictví společnosti za účelem zřízení svěřenského fondu, (d) převodu, nájmu nebo pachtu nemovitých věcí ve vlastnictví společnosti, zřízení práva stavby k nemovitým věcem ve vlastnictví společnosti, (e) zcizení majetku společnosti v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), to naplatí pro případy, kdy společnost prodá druhé osobě movité věci, provede dílo, poskytne služby či poskytne licenci za odměnu, kdy tyto činnosti jsou předmětem podnikání společnosti, (f) nabytí majetku společností v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), to neplatí pro případy, kdy je společnosti druhou osobou uhrazena cena za prodej movitých věcí, nebo odměna za provedení díla, poskytnutí služeb či poskytnutí licence, nebo provedení jiných činností, kdy tyto činnosti jsou předmětem podnikání společnosti, (g) vystavení směnky nebo šeku jménem společnosti, avalování, nabytí nebo převod směnky, (h) převzetí ručení za závazky třetích osob, vydání záruční listiny, zajišťovací převod práva, převzetí dluhu třetí osoby, přistoupení k dluhu třetí osoby, (i) postoupení pohledávky společnosti v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), zajišťovací postoupení pohledávky, a (j) převodu nebo postoupení majetku společnosti se zpětným převodem či postoupením, kdy společnost zastupují dva jednatelé společně.
16. 3. 2023
Změněn počet členů statutárního orgánu z 2 na 3
29. 10. 2021
Zapsán společník BAKALÁŘI software s.r.o.
29. 10. 2021
Vymazán společník BAKALÁŘI software s.r.o.
20. 7. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Martin Fedor, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 7. 2021
Vymazán skutečný majitel František Paller
20. 7. 2021
Vymazán skutečný majitel Mgr. Antonín Blatný
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel František Paller, jako nepřímý skutečný majitel
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Antonín Blatný, jako nepřímý skutečný majitel
17. 3. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Antonín Blatný, jako jednatel
17. 3. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu František Paller, jako jednatel
17. 3. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Pavel Navrátil
17. 3. 2020
Změněn počet členů statutárního orgánu z 1 na 2
17. 3. 2020
Zapsán způsob jednání: Každý jednatel zastupuje společnost samostatně, s výjimkou: (a) přijímání úvěrů a/nebo zápůjček jménem společnosti v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), (b) poskytování úvěrů a/nebo zápůjček společností třetím osobám v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), (c) zřízení zástavního práva, věcného břemene, předkupního práva k majetku společnosti, vložení majetku společnosti do základního kapitálu jiné společnosti nebo družstva, nebo vyčlenění majetku z vlastnictví společnosti za účelem zřízení svěřenského fondu, (d) převodu, nájmu nebo pachtu nemovitých věcí ve vlastnictví společnosti, zřízení práva stavby k nemovitým věcem ve vlastnictví společnosti, (e) zcizení majetku společnosti v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), to naplatí pro případy, kdy společnost prodá druhé osobě movité věci, provede dílo, poskytne služby či poskytne licenci za odměnu, kdy tyto činnosti jsou předmětem podnikání společnosti, (f) nabytí majetku společností v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), to neplatí pro případy, kdy je společnosti druhou osobou uhrazena cena za prodej movitých věcí, nebo odměna za provedení díla, poskytnutí služeb či poskytnutí licence, nebo provedení jiných činností, kdy tyto činnosti jsou předmětem podnikání společnosti, (g) vystavení směnky nebo šeku jménem společnosti, avalování, nabytí nebo převod směnky, (h) převzetí ručení za závazky třetích osob, vydání záruční listiny, zajišťovací převod práva, převzetí dluhu třetí osoby, přistoupení k dluhu třetí osoby, (i) postoupení pohledávky společnosti v hodnotě 2.000.000 Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), zajišťovací postoupení pohledávky, a (j) převodu nebo postoupení majetku společnosti se zpětným převodem či postoupením, kdy společnost zastupují dva jednatelé společně.
17. 3. 2020
Vymazán způsob jednání: Za společnost jedná jednatel samostatně.
17. 3. 2020
Zapsán společník BAKALÁŘI software s.r.o.
17. 3. 2020
Vymazán společník Computer Media s.r.o.
17. 3. 2020
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, obory: (a) Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. (b) Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů. (c) Zprostředkování obchodu a služeb. (d) Velkoobchod a maloobchod. (e) Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. (f) Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. (g) Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. (h) Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. (i) Fotografické služby. (j) Překladatelská a tlumočnická činnost. (k) Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.
17. 3. 2020
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
8. 1. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Aleš Felner
8. 1. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Navrátil, jako jednatel
8. 1. 2020
Zapsán způsob jednání: Za společnost jedná jednatel samostatně.
8. 1. 2020
Vymazán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně.
8. 1. 2020
Vymazán společník Pavel Navrátil
8. 1. 2020
Zapsán společník Computer Media s.r.o.
5. 12. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Aleš Felner, jako jednatel
5. 12. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Pavel Navrátil, jako jednatel
27. 12. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Navrátil, jako jednatel
27. 12. 2017
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
27. 12. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1
27. 12. 2017
Zapsán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně.
27. 12. 2017
Zapsán společník Pavel Navrátil, jako společník
27. 12. 2017
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
27. 12. 2017
Vznik společnosti Školní informační systémy s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-373
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-5
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-1254
-
+
Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2198
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-461
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2313
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.