Partners Financial Services

Farma Struhy s.r.o., IČO: 06868681 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
6. 12. 2023
Zapsán společník NAŠE JÍDLO a.s.
6. 12. 2023
Vymazán společník NAŠE JÍDLO a.s.
27. 6. 2023
Zapsán způsob jednání: Za společnost jedná každý jednatel samostatně, a to s výjimkou následujících právních jednání, kdy jednají alespoň dva jednatelé společně: přijímání úvěrů a/nebo zápůjček jménem společnosti, poskytování úvěrů a/nebo zápůjček společností třetím osobám, zcizení jiného než nemovitého majetku společnosti v hodnotě 500.000,- Kč (slovy: pět set tisíc korun českých) a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), nabytí majetku společností v hodnotě 500.000,- Kč (slovy: pět set tisíc korun českých) a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), postoupení nebo zajišťovací postoupení pohledávky společnosti, udělování plných mocí třetím osobám, uzavírání obchodních transakcí v hodnotě 500.000,- Kč (slovy: pět set tisíc korun českých) a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), s výjimkou následujících jednání, kdy jednají všichni tři jednatelé společně: zřízení zástavního práva, věcného břemene, předkupního práva k majetku společnosti, vložení majetku společnosti do základního kapitálu jiné společnosti nebo družstva, nebo vyčlenění majetku z vlastnictví společnosti za účelem zřízení svěřenského fondu, převod, nájem nebo pacht nemovitých věcí ve vlastnictví společnosti, zřízení práva stavby k nemovitým věcem ve vlastnictví společnosti, převod nebo pacht závodu nebo jeho části, zmocnění pro výkon práv a povinností společnosti jako společníka či akcionáře jiné obchodní společnosti či jako člena družstva či spolku, výkon práv a povinností společnosti jako společníka či akcionáře jiné obchodní společnosti či jako člena družstva či spolku, převod nebo zatížení akcií či podílu v obchodní společnosti ve vlastnictví společnosti, nabytí akcií či podílu v obchodní společnosti ve vlastnictví společnosti. převod nebo postoupení majetku společnosti se zpětným převodem či postoupením, vystavení směnky nebo šeku jménem společnosti, avalování, nabytí nebo převod směnky, převzetí ručení za závazky třetích osob, vydání záruční listiny, zajišťovací převod práva, převzetí dluhu třetí osoby, přistoupení k dluhu třetí osoby, udělování plných mocí třetím osobám pro jednání, kdy jednají všichni tři jednatelé společně.
27. 6. 2023
Vymazán způsob jednání: Každý jednatel bude společnost ve všech věcech zastupovat samostatně s výjimkou níže uvedených jednání, při nichž společnost budou zastupovat alespoň dva jednatelé společně, z nichž jedním bude vždy jednatel pan Aleš Kotěra: - přijímání úvěrů a/nebo zápůjček jménem společnosti, - poskytování úvěrů a/nebo zápůjček společností třetím osobám, -zřízení zástavního práva, věcného břemene, předkupního práva k majetku společnosti, vložení majetku společnosti do základního kapitálu jiné společnosti nebo družstva, nebo vyčlenění majetku z vlastnictví společnosti za účelem zřízení svěřenského fondu, -převod, nájem nebo pacht nemovitých věcí ve vlastnictví společnosti, zřízení práva stavby k nemovitým věcem ve vlastnictví společnosti, - převod nebo pacht závodu nebo jeho části, - zcizení majetku společnosti v hodnotě 200 000,-- Kč (slovy: dvě sta tisíc korun českých) a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), - nabytí majetku společností v hodnotě 200 000,-- Kč (slovy: dvě sta tisíc korun českých) a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), - vystavení směnky nebo šeku jménem společnosti, avalování, nabytí nebo převod směnky, - převzetí ručení za závazky třetích osob, vydání záruční listiny, zajišťovací převod práva, převzetí dluhu třetí osoby, přistoupení k dluhu třetí osoby, - postoupení nebo zajišťovací postoupení pohledávky společnosti, - převod nebo postoupení majetku společnosti se zpětným převodem či postoupením, - udělování plných mocí třetím osobám, - uzavírání obchodních transakcí v hodnotě 200 000,-- Kč (slovy: dvě sta tisíc korun českých) a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), - zmocnění pro výkon práv a povinností společnosti jako společníka či akcionáře jiné obchodní společnosti či jako člena družstva či spolku, výkon práv a povinností společnosti jako společníka či akcionáře jiné obchodní společnosti či jako člena družstva či spolku, - převod akcií či podílu v obchodní společnosti ve vlastnictví společnosti, - nabytí akcií či podílu v obchodní společnosti do vlastnictví společnosti.
27. 6. 2023
Zapsán společník NAŠE JÍDLO a.s.
27. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Marek Španěl, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Slavomír Pavlíček, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 6. 2023
Vymazán společník MyFoodCentre s.r.o.
27. 6. 2023
Vymazán skutečný majitel Lucie Borkovcová
27. 6. 2023
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. Tomáš Kojetín
27. 6. 2023
Zapsán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Obory činnosti: Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov Diagnostická, zkušební a poradenská činnost v ochraně rostlin a ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organismům přípravky na ochranu rostlin nebo biocidními přípravky Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Pěstitelské pálení Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Výroba koksu, surového dehtu a jiných pevných paliv Výroba hnojiv Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Výroba strojů a zařízení Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Ubytovací služby Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí Pronájem a půjčování věcí movitých Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Testování, měření, analýzy a kontroly Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Poskytování technických služeb
27. 6. 2023
Zapsán předmět podnikání: silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí a nákladní mezinárodní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 2,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče
27. 6. 2023
Vymazán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
3. 3. 2023
Vymazán skutečný majitel Mgr. Tomáš Fliegl
3. 3. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Libor Winkler, CSc.
3. 3. 2023
Vymazán skutečný majitel Mgr. Martin Ducháček
20. 2. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Tomáš Fliegl, jako nepřímý skutečný majitel
20. 2. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Libor Winkler, CSc., jako nepřímý skutečný majitel
20. 2. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Martin Ducháček, jako nepřímý skutečný majitel
20. 2. 2023
Zapsán skutečný majitel Lucie Borkovcová, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
13. 2. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Petr Borkovec
9. 2. 2023
Změna funkce: Ing. Petr Borkovec z nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb. na skutečný majitel
26. 10. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Petr Borkovec, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
31. 8. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Michal Košacký, jako jednatel
31. 8. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Aleš Kojetín
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Tomáš Kojetín, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
13. 1. 2020
Zapsán společník Tomáš Kojetín, jako společník
13. 1. 2020
Vymazán společník Jindřiška Kojetínová
2. 8. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Aleš Kotěra
15. 2. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Tomáš Kojetín, jako jednatel
15. 2. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Aleš Kojetín, jako jednatel
15. 2. 2018
Zapsán základní kapitál 10 000 Kč
15. 2. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Aleš Kotěra, jako jednatel
15. 2. 2018
Počet členů statutárního orgánu: 3
15. 2. 2018
Zapsán způsob jednání: Každý jednatel bude společnost ve všech věcech zastupovat samostatně s výjimkou níže uvedených jednání, při nichž společnost budou zastupovat alespoň dva jednatelé společně, z nichž jedním bude vždy jednatel pan Aleš Kotěra: - přijímání úvěrů a/nebo zápůjček jménem společnosti, - poskytování úvěrů a/nebo zápůjček společností třetím osobám, -zřízení zástavního práva, věcného břemene, předkupního práva k majetku společnosti, vložení majetku společnosti do základního kapitálu jiné společnosti nebo družstva, nebo vyčlenění majetku z vlastnictví společnosti za účelem zřízení svěřenského fondu, -převod, nájem nebo pacht nemovitých věcí ve vlastnictví společnosti, zřízení práva stavby k nemovitým věcem ve vlastnictví společnosti, - převod nebo pacht závodu nebo jeho části, - zcizení majetku společnosti v hodnotě 200 000,-- Kč (slovy: dvě sta tisíc korun českých) a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), - nabytí majetku společností v hodnotě 200 000,-- Kč (slovy: dvě sta tisíc korun českých) a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), - vystavení směnky nebo šeku jménem společnosti, avalování, nabytí nebo převod směnky, - převzetí ručení za závazky třetích osob, vydání záruční listiny, zajišťovací převod práva, převzetí dluhu třetí osoby, přistoupení k dluhu třetí osoby, - postoupení nebo zajišťovací postoupení pohledávky společnosti, - převod nebo postoupení majetku společnosti se zpětným převodem či postoupením, - udělování plných mocí třetím osobám, - uzavírání obchodních transakcí v hodnotě 200 000,-- Kč (slovy: dvě sta tisíc korun českých) a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně), - zmocnění pro výkon práv a povinností společnosti jako společníka či akcionáře jiné obchodní společnosti či jako člena družstva či spolku, výkon práv a povinností společnosti jako společníka či akcionáře jiné obchodní společnosti či jako člena družstva či spolku, - převod akcií či podílu v obchodní společnosti ve vlastnictví společnosti, - nabytí akcií či podílu v obchodní společnosti do vlastnictví společnosti.
15. 2. 2018
Zapsán společník Jindřiška Kojetínová, jako společník
15. 2. 2018
Zapsán společník MyFoodCentre s.r.o.
15. 2. 2018
Zapsán předmět podnikání: zemědělská výroba
15. 2. 2018
Zapsán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
15. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: správa vlastního majetku
15. 2. 2018
Zapsán předmět činnosti: pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor
15. 2. 2018
Vznik společnosti Farma Struhy s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

1941
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

323
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2294
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1731
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-554
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-1953
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.