Partners Financial Services

Veronica z.ú., IČO: 07275811 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 7. 2018
Zapsán člen správní rady JUDr. Šárka Špeciánová, jako člen správní rady
26. 7. 2018
Zapsán předmět činnosti: 1.Systematická edukace široké veřejnosti, pacientek a jejich rodin o onkogynekologických onemocněních (zhoubná onemocnění vulvy, cervixu, ovárií, endometria a onemocněních souvisejících s BRCA mutací). 2.Pořádání kampaní na podporu prevence onkogynekologických onemocnění. 3.Vytvoření a provoz Pacientské linky důvěry. 4.Vytváření příležitostí pro výměnu názorů mezi pacientkami, lékaři i zúčastněnými institucemi v rámci rozhodovacího procesu úhrady léčby pacientek s onkogynekologickým onemocněním. Aktivity ve snaze zajistit včasný přístup k individualizované efektivní inovativní léčbě dle současných vědeckých poznatků a dostupnost léčby ve stádiu onemocnění, ve kterém je léčba nejefektivnější z hlediska zlepšení zdravotního stavu. 5.Budování vztahů a spolupráce se zahraničními pacientskými organizacemi. 6.Praktická podpora pacientek ve zvládání každodenních obtíží, které onemocnění přináší. 7.Pořádání peer-to-peer seminářů pacientky pacientkám. 8.Poskytování podpory pacientkám, vytvoření skupiny vzájemné podpory, spolupráce pacientek v jednotlivých onkogynekologických centrech, podpora pacientek k vytvoření podpůrné sítě center pro další pacientky s cílem předávání si vzájemných zkušeností. 9.Spolupráce při přípravě výzkumných projektů. 10.Zapojení se do činnosti odborných komisí či společností se zaměřením na medicínské, legislativní a etické aspekty péče o pacientky s onkogynekologickým onemocněním. 11.Podpora onkogynekologického výzkumu a edukace pacientek o zapojení do tohoto výzkumu.
26. 7. 2018
Vznik společnosti Victoria z.ú.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-3161
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-3039
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-1168
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-1598
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-3281
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

1509
-
+

A tohle už jste četli?