Partners Financial Services

Centrum sdílení zkušeností, z.ú. - v likvidaci, IČO: 07396546 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
10. 1. 2023
Vymazán zakladatel Ing. Robert Zeman
10. 1. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Robert Zeman
10. 1. 2023
Vymazán člen správní rady Bc. Jaromír Markytán
10. 1. 2023
Vymazán způsob jednání: Ředitel je statutárním orgánem ústavu, jenž řídí jeho činnost, jedná jeho jménem a rozhoduje ve všech záležitostech, které nespadají do pravomoci správní rady. Jednání jménem ústavu spadající do jeho pravomoci je ředitel oprávněn činit samostatně.
10. 1. 2023
Vymazán člen správní rady Ing. Václav Janda
10. 1. 2023
Vymazán člen správní rady Ing. Václav Vachuška
10. 1. 2023
Vymazán skutečný majitel Bc. Jaromír Markytán
10. 1. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Václav Janda
10. 1. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Václav Vachuška
10. 1. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Robert Zeman
10. 1. 2023
Vymazán skutečný majitel Robert Zeman
10. 1. 2023
Vymazán předmět činnosti: Sdílet zkušenosti, radit a pomáhat s problematikou dotýkající se života obyvatel měst a obcí rozvojových i rozvinutých zemí a to za účelem jeho zkvalitnění a dlouhodobé udržitelnosti místních a regionálních společenství a veřejného prostoru. Naplnění činnosti bude zajištěno odbornou poradenskou činností, workshopy, studijními cestami, výukovými programy, vědeckou činností, odbornými posudky a realizací vlastních projektů i veřejných zakázek souvisejících s udržitelným a funkčním rozvojem veřejného života i jednotlivých občanů měst, obcí a regionů. Druh poskytovaných služeb: Poradenství, tvorba koncepcí a studií v oblasti udržitelného rozvoje měst, obcí a regionů především v oblasti řízení a chodu municipalit a regionů, odpadového a vodního hospodářství obcí, měst a regionů, sociálních oblastí, nakládání s obecním majetkem, strategických koncepcí rozvoje municipalit a regionů, rozvoje místní demokracie, participace občanů na chodu municipalit a regionů, budování občanské společnosti, atd. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání konferencí, kurzů, školení, seminářů, workshopů, studijních cest včetně lektorské činnosti a odborného poradenství souvisejícího s předmětem činnosti. Poskytování poradenství a služeb v oblasti projektového managementu. Výzkum v oblasti veřejné správy měst, obcí a regionů. Testování, měření, průzkumy, evaluace, kontroly. Podpora propojení výzkumné a vědecké činnosti , konzultačních aktivit a výuky na vysokých, vyšších, středních, základních školách nebo na jiných vzdělávacích programech a stupních. Publikační činnost. Vytvoření virtuální komunikační platformy pro spolupráci zainteresovaných stran za účelem spolupráce a sdílení zkušeností a znalostí v oblasti udržitelného rozvoje měst a obcí a regionů. Budování vazeb a sítí pro stimulaci spolupráce odborníků z různých institucí v České republice i v zahraničí, se zahraničními partnery a kolegy. Spolupráce s orgány veřejné správy a samosprávy, akademickou obcí, školskými právnickými osobami i odborníky z neziskového sektoru i podnikatelské sféry v České republice i zahraničí. Zapojení studentů sekundárních i terciálních vzdělávacích programů do vlastních aktivit a projektů.
10. 1. 2023
Vymazán likvidátor Ing. Robert Zeman
25. 8. 2022
Změna názvu z Centrum sdílení zkušeností, z.ú. na Centrum sdílení zkušeností, z.ú. - v likvidaci
25. 8. 2022
Zapsán likvidátor Ing. Robert Zeman, jako likvidátor
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Bc. Jaromír Markytán, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Václav Janda, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Václav Vachuška, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Robert Zeman, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 12. 2018
Zapsán skutečný majitel Robert Zeman, jako skutečný majitel
11. 9. 2018
Zapsán základní kapitál 20 000 Kč
11. 9. 2018
Zapsán zakladatel Ing. Robert Zeman, jako zakladatel
11. 9. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Robert Zeman, jako ředitel
11. 9. 2018
Počet členů statutárního orgánu: 1
11. 9. 2018
Zapsán člen správní rady Bc. Jaromír Markytán, jako člen správní rady
11. 9. 2018
Zapsán způsob jednání: Ředitel je statutárním orgánem ústavu, jenž řídí jeho činnost, jedná jeho jménem a rozhoduje ve všech záležitostech, které nespadají do pravomoci správní rady. Jednání jménem ústavu spadající do jeho pravomoci je ředitel oprávněn činit samostatně.
11. 9. 2018
Zapsán člen správní rady Ing. Václav Janda, jako člen správní rady
11. 9. 2018
Zapsán člen správní rady Ing. Václav Vachuška, jako předseda správní rady
11. 9. 2018
Počet členů správní rady: 3
11. 9. 2018
Zapsán předmět činnosti: Sdílet zkušenosti, radit a pomáhat s problematikou dotýkající se života obyvatel měst a obcí rozvojových i rozvinutých zemí a to za účelem jeho zkvalitnění a dlouhodobé udržitelnosti místních a regionálních společenství a veřejného prostoru. Naplnění činnosti bude zajištěno odbornou poradenskou činností, workshopy, studijními cestami, výukovými programy, vědeckou činností, odbornými posudky a realizací vlastních projektů i veřejných zakázek souvisejících s udržitelným a funkčním rozvojem veřejného života i jednotlivých občanů měst, obcí a regionů. Druh poskytovaných služeb: Poradenství, tvorba koncepcí a studií v oblasti udržitelného rozvoje měst, obcí a regionů především v oblasti řízení a chodu municipalit a regionů, odpadového a vodního hospodářství obcí, měst a regionů, sociálních oblastí, nakládání s obecním majetkem, strategických koncepcí rozvoje municipalit a regionů, rozvoje místní demokracie, participace občanů na chodu municipalit a regionů, budování občanské společnosti, atd. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání konferencí, kurzů, školení, seminářů, workshopů, studijních cest včetně lektorské činnosti a odborného poradenství souvisejícího s předmětem činnosti. Poskytování poradenství a služeb v oblasti projektového managementu. Výzkum v oblasti veřejné správy měst, obcí a regionů. Testování, měření, průzkumy, evaluace, kontroly. Podpora propojení výzkumné a vědecké činnosti , konzultačních aktivit a výuky na vysokých, vyšších, středních, základních školách nebo na jiných vzdělávacích programech a stupních. Publikační činnost. Vytvoření virtuální komunikační platformy pro spolupráci zainteresovaných stran za účelem spolupráce a sdílení zkušeností a znalostí v oblasti udržitelného rozvoje měst a obcí a regionů. Budování vazeb a sítí pro stimulaci spolupráce odborníků z různých institucí v České republice i v zahraničí, se zahraničními partnery a kolegy. Spolupráce s orgány veřejné správy a samosprávy, akademickou obcí, školskými právnickými osobami i odborníky z neziskového sektoru i podnikatelské sféry v České republice i zahraničí. Zapojení studentů sekundárních i terciálních vzdělávacích programů do vlastních aktivit a projektů.
11. 9. 2018
Vznik společnosti Centrum sdílení zkušeností, z.ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-1766
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1196
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-504
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1527
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1163
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1461
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.