Partners Financial Services

Volyňka, z.s., IČO: 07560206 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Jana Křišťanová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Jana Křišťanová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
7. 11. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jana Křišťanová, jako předseda
7. 11. 2018
Počet členů statutárního orgánu: 1
7. 11. 2018
Zapsán způsob jednání: Předseda spolku je statutárním zástupcem spolku. Předseda spolku zastupuje spolek navenek samostatně. Předseda je oprávněn činit za spolek veškeré záležitosti, pokud nejsou zákonem, těmito stanovami nebo vnitřním předpisem spolku svěřeny jinému orgánu spolku.
7. 11. 2018
Zapsán předmět činnosti: -přispívat k rozvíjení lokálního komunitního života -podporovat vztah lidí k přírodě a kulturním tradicím -propagovat hodnoty rodiny a komunitního života -organizovat jazykové kurzy pro veřejnost -organizovat tématické turistické akce a letní jazykové tábory pro mládež -organizovat výstavní, koncertní a divadelní činnost a další kulturně-společenské aktivity -pořádat společenské, kulturní a sportovní akce pro veřejnost s aktivní účastí rodičů a dětí -pořádat bleší trhy, dále pořádat řemeslné dílny a trhy s příležitostným prodejem výrobků vytvořených v rámci hlavní činnosti spolku a další akce obdobného typu -poskytovat odbornou lektorskou či poradenskou pomoc při výchově a péči o děti -propagovat činnost spolku, vydávat vlastní zvukové a obrazové nosiče -zajišťovat finanční prostředky nezbytné pro realizaci projektů naplňujících účel spolku -vlastnit, budovat, provozovat a udržovat zařízení a prostory pro účely spolku
7. 11. 2018
Vznik společnosti Volyňka, z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-18
-
+
Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

775
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-1392
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-7
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-1810
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-733
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.