Partners Financial Services

TranssibRe Insurance Services s.r.o. v likvidaci, IČO: 07587651 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 8. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Tatiana Belova
8. 8. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Jan Schmiedhamer
8. 8. 2020
Vymazán způsob jednání: Jednatelé zastupují společnost samostatně, s výjimkou případů uvedených dále, kdy za společnost jednají vždy společně dva jednatelé: a) nakládání s nemovitými věcmi ve vlastnictví společnosti ve věcech jejich zcizení, nákupu, zatěžování právy třetích osob, nájmu či podnájmu. b) zcizování a nákupu akcií a podílu v obchodních společnostech. c) uzavírání smluv úvěrových, o zápůjčce a zástavních. d) poskytování záruk, ručení, vystavování, avalování, nabývání nebo převádění směnek. e) sjednávání jakýchkoliv smluv mezi jednateli společnosti nebo osobami jim blízkými na straně jedné a společností na straně druhé. f) postupování pohledávek ze společnosti či na společnosti, přebírání dluhů, či přistoupení k jakémukoliv dluhu. h) činění jakýchkoliv právních jednání (zejména nakládání s majetkem, zatěžování majetku právy třetích osob, uzavírání smluv), jejichž předmětem (v každém jednotlivém případě) je hodnota či plnění vyšší než 500.000,- Kč (slovy: pět set tisíc korun českých) včetně DPH, přičemž u nepeněžitého plnění se vychází z jeho obvyklé ceny v čase a místě vyjádřené v penězích, u smluv uzavřených na dobu neurčitou se vychází z ceny plnění vypočtené za 3 (slovy: tři) roky trvání smlouvy a u smluv uzavřených na dobu určitou z výše ceny plnění za celou dobu trvání smlouvy.
8. 8. 2020
Vymazán společník Jan Schmiedhamer
8. 8. 2020
Vymazán společník TranssibRe Holdings Labuan Ltd
8. 8. 2020
Vymazán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
8. 8. 2020
Vymazán likvidátor Jan Schmiedhamer
11. 10. 2019
Změna názvu z TranssibRe Insurance Services s.r.o. na TranssibRe Insurance Services s.r.o. v likvidaci
11. 10. 2019
Zapsán likvidátor Jan Schmiedhamer, jako likvidátor
26. 10. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Tatiana Belova, jako jednatel
26. 10. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Schmiedhamer, jako jednatel
26. 10. 2018
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
26. 10. 2018
Počet členů statutárního orgánu: 2
26. 10. 2018
Zapsán způsob jednání: Jednatelé zastupují společnost samostatně, s výjimkou případů uvedených dále, kdy za společnost jednají vždy společně dva jednatelé: a) nakládání s nemovitými věcmi ve vlastnictví společnosti ve věcech jejich zcizení, nákupu, zatěžování právy třetích osob, nájmu či podnájmu. b) zcizování a nákupu akcií a podílu v obchodních společnostech. c) uzavírání smluv úvěrových, o zápůjčce a zástavních. d) poskytování záruk, ručení, vystavování, avalování, nabývání nebo převádění směnek. e) sjednávání jakýchkoliv smluv mezi jednateli společnosti nebo osobami jim blízkými na straně jedné a společností na straně druhé. f) postupování pohledávek ze společnosti či na společnosti, přebírání dluhů, či přistoupení k jakémukoliv dluhu. h) činění jakýchkoliv právních jednání (zejména nakládání s majetkem, zatěžování majetku právy třetích osob, uzavírání smluv), jejichž předmětem (v každém jednotlivém případě) je hodnota či plnění vyšší než 500.000,- Kč (slovy: pět set tisíc korun českých) včetně DPH, přičemž u nepeněžitého plnění se vychází z jeho obvyklé ceny v čase a místě vyjádřené v penězích, u smluv uzavřených na dobu neurčitou se vychází z ceny plnění vypočtené za 3 (slovy: tři) roky trvání smlouvy a u smluv uzavřených na dobu určitou z výše ceny plnění za celou dobu trvání smlouvy.
26. 10. 2018
Zapsán společník Jan Schmiedhamer, jako společník
26. 10. 2018
Zapsán společník TranssibRe Holdings Labuan Ltd
26. 10. 2018
Zapsán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
26. 10. 2018
Vznik společnosti TranssibRe Insurance Services s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-1480
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-15
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1819
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

0
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1727
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

3078
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.