Partners Financial Services

CI Joint Venture s.r.o., IČO: 07899327 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 10. 2022
Změna informací: nepřímý skutečný majitel Ing. Ivan Jakabovič
8. 10. 2022
Změna informací: nepřímý skutečný majitel Ing. Jozef Tkáč
8. 10. 2022
Změna funkce: Marek Galvas z nepřímý skutečný majitel na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
8. 10. 2022
Vymazán skutečný majitel Petr Kalina
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Ivan Jakabovič, jako nepřímý skutečný majitel
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Jozef Tkáč, jako nepřímý skutečný majitel
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Marek Galvas, jako nepřímý skutečný majitel
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Petr Kalina, jako nepřímý skutečný majitel
3. 10. 2020
Zapsán společník Colorizo Investment, a.s.
3. 10. 2020
Vymazán společník Colorizo Investment, a.s.
28. 1. 2020
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupuje každý jednatel samostatně. Jednatelé zastupují společnost společně v následujících právních jednáních: a) zcizení, zatížení nebo nabytí nemovité věci. b) zajištění dluhů jiných osob. c) vydání směnky nebo jiného cenného papíru nebo jakékoliv jednání (avalování, přijetí cizí směnky), ze kterého může vzniknout dluh společnosti z cenného papíru. d) uzavření darovací smlouvy nebo jakékoliv jiné smlouvy, na základě které má společnost bezúplatně plnit. e) uzavření jakékoliv smlouvy o dílo nebo dohody, která mění práva a/nebo povinnosti z takové smlouvy. f) uzavření jakékoliv nájemní smlouvy nebo dohody, která mění práva a/nebo povinnosti z takové smlouvy nebo dohody, na základě které má dojít k uzavření nájemní smlouvy. g) uzavření jakékoliv smlouvy týkající se zprostředkování uzavření nájemních smluv. h) uzavření pracovní smlouvy nebo jiné zaměstnání jakékoliv osoby. i) výkon jakýchkoliv práv spojených s podílem (akciemi) v jakékoliv jiné právnické osobě, včetně nakládání s takovým podílem (akciemi), jakož i založení takové osoby. j) investice (včetně poskytnutí financování) s hodnotou plnění v celkovém (kumulativním) souhrnu nad 1.000.000,- Kč. k) právní jednání, v jehož důsledku se zvýší zadlužení v souvislosti s úvěrem, zápůjčkou, směnkou, dluhopisem nebo jiným podobným nástrojem, finančním leasingem, ručením, finanční zárukou, slibem odškodnění, nebo podobným závazkem nebo jinou transakcí, jejímž účelem nebo výsledkem je vypůjčení si finančních prostředků v celkovém (kumulativním) souhrnu o více jak 1.000.000,- Kč. a l) jakékoliv jiné právní jednání s předmětem plnění v hodnotě vyšší než 10.000.000,- Kč.
28. 1. 2020
Vymazán způsob jednání: Společnost zastupuje každý jednatel samostatně. Jednatelé zastupují společnost společně v následujících právních jednáních: a) zcizení, zatížení nebo nabytí nemovité věci. b) zajištění dluhů jiných osob. c) vydání směnky nebo jiného cenného papíru nebo jakékoliv jednání (avalování, přijetí cizí směnky), ze kterého může vzniknout dluh společnosti z cenného papíru. d) uzavření darovací smlouvy nebo jakékoliv jiné smlouvy, na základě které má společnost bezúplatně plnit. e) uzavření jakékoliv smlouvy o dílo nebo dohody, která mění práva a/nebo povinnosti z takové smlouvy. f) uzavření jakékoliv nájemní smlouvy nebo dohody, která mění práva a/nebo povinnosti z takové smlouvy nebo dohody, na základě které má dojít k uzavření nájemní smlouvy. g) uzavření jakékoliv smlouvy týkající se zprostředkování uzavření nájemních smluv. h) výkon jakýchkoliv práv spojených s podílem v jakékoliv jiné právnické osobě, včetně založení takové osoby. i) investice (včetně poskytnutí financování) s hodnotou plnění v celkovém (kumulativním) souhrnu nad 1.000.000,- Kč. j) právní jednání, v jehož důsledku se zvýší zadlužení v souvislosti s úvěrem, zápůjčkou, směnkou, dluhopisem nebo jiným podobným nástrojem, finančním leasingem, ručením, finanční zárukou, slibem odškodnění, nebo podobným závazkem nebo jinou transakcí, jejímž účelem nebo výsledkem je vypůjčení si finančních prostředků v celkovém (kumulativním) souhrnu o více jak 1.000.000,- Kč. a jakékoliv jiné právní jednání s předmětem plnění v hodnotě vyšší než 10.000.000,- Kč.
28. 1. 2020
Zapsán společník Colorizo Investment, a.s.
16. 1. 2020
Zapsán společník CONCENS INVESTMENTS a.s.
16. 1. 2020
16. 1. 2020
Změna názvu z OAMP LDN s.r.o. na CI Joint Venture s.r.o.
24. 4. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Daniel Kollár, jako jednatel
24. 4. 2019
Změněn počet členů statutárního orgánu z 1 na 2
24. 4. 2019
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupuje každý jednatel samostatně. Jednatelé zastupují společnost společně v následujících právních jednáních: a) zcizení, zatížení nebo nabytí nemovité věci. b) zajištění dluhů jiných osob. c) vydání směnky nebo jiného cenného papíru nebo jakékoliv jednání (avalování, přijetí cizí směnky), ze kterého může vzniknout dluh společnosti z cenného papíru. d) uzavření darovací smlouvy nebo jakékoliv jiné smlouvy, na základě které má společnost bezúplatně plnit. e) uzavření jakékoliv smlouvy o dílo nebo dohody, která mění práva a/nebo povinnosti z takové smlouvy. f) uzavření jakékoliv nájemní smlouvy nebo dohody, která mění práva a/nebo povinnosti z takové smlouvy nebo dohody, na základě které má dojít k uzavření nájemní smlouvy. g) uzavření jakékoliv smlouvy týkající se zprostředkování uzavření nájemních smluv. h) výkon jakýchkoliv práv spojených s podílem v jakékoliv jiné právnické osobě, včetně založení takové osoby. i) investice (včetně poskytnutí financování) s hodnotou plnění v celkovém (kumulativním) souhrnu nad 1.000.000,- Kč. j) právní jednání, v jehož důsledku se zvýší zadlužení v souvislosti s úvěrem, zápůjčkou, směnkou, dluhopisem nebo jiným podobným nástrojem, finančním leasingem, ručením, finanční zárukou, slibem odškodnění, nebo podobným závazkem nebo jinou transakcí, jejímž účelem nebo výsledkem je vypůjčení si finančních prostředků v celkovém (kumulativním) souhrnu o více jak 1.000.000,- Kč. a jakékoliv jiné právní jednání s předmětem plnění v hodnotě vyšší než 10.000.000,- Kč.
24. 4. 2019
Vymazán způsob jednání: Jednatel jedná za společnost samostatně.
14. 2. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Kalina, jako jednatel
14. 2. 2019
Zapsán základní kapitál 10 000 Kč
14. 2. 2019
Počet členů statutárního orgánu: 1
14. 2. 2019
Zapsán způsob jednání: Jednatel jedná za společnost samostatně.
14. 2. 2019
14. 2. 2019
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
14. 2. 2019
Zapsán předmět podnikání: Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor
14. 2. 2019
Vznik společnosti OAMP LDN s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-11
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2187
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1342
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

1673
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

133
-
+

A tohle už jste četli?