Partners Financial Services

Anabhel 3000 z. s. v likvidaci, IČO: 07987544 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 1. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Iveta Matulíková
5. 1. 2021
Vymazán způsob jednání: Předseda jedná jménem spolku, zastupuje jej navenek a rozhoduje v záležitostech fungování spolku. Pro platnost rozhodnutí o zcizení či zatížení nemovitosti spolku se vyžaduje souhlas Členské schůze. Je povinen archivovat písemnosti vzešlé z činnosti spolku. Činí veškeré právní úkony a podepisuje smlouvy a dohody za spolek. Pověřuje plnou mocí osobu k jednání jménem spolku. Navrhuje vnitřní předpisy spolku, spravuje majetek spolku a hospodaří s ním v souladu s naplňováním cílů spolku a jeho zásadami, svolává a vede Členskou schůzi nejméně jednou za rok, podává Členské schůzi zprávu o výsledcích hospodaření. Předsedu spolku zastupuje v době jeho neschopnosti či nemožnosti vykonávat funkci Místopředseda. Po odstoupení, odvolání či úmrtí Předsedy se Místopředseda stává statutárním orgánem spolku.
5. 1. 2021
Vymazán předmět činnosti: Podpůrná činnost spolku spočívá ve vydávání tiskovin, publikací, časopisů, knih aj. pro podporu osobního a osobnostního uvědomění. S činností spolku jsou spojeny náklady, proto spolek může vykonávat hospodářské či jiné výdělečné činnosti vedlejší, a to jak pro podporu hlavní činnosti, tak i za účelem hospodárného využití majetku spolku. V pravomocech spolku je kupovat, pronajímat, podnajímat a hospodařit s majetkem.
5. 1. 2021
Vymazán likvidátor Mgr. Iveta Matulíková
1. 8. 2020
Změna názvu z Anabhel 3000 z. s. na Anabhel 3000 z. s. v likvidaci
1. 8. 2020
Zapsán likvidátor Mgr. Iveta Matulíková, jako likvidátor
5. 4. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Iveta Matulíková, jako předseda
5. 4. 2019
Počet členů statutárního orgánu: 1
5. 4. 2019
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná jménem spolku, zastupuje jej navenek a rozhoduje v záležitostech fungování spolku. Pro platnost rozhodnutí o zcizení či zatížení nemovitosti spolku se vyžaduje souhlas Členské schůze. Je povinen archivovat písemnosti vzešlé z činnosti spolku. Činí veškeré právní úkony a podepisuje smlouvy a dohody za spolek. Pověřuje plnou mocí osobu k jednání jménem spolku. Navrhuje vnitřní předpisy spolku, spravuje majetek spolku a hospodaří s ním v souladu s naplňováním cílů spolku a jeho zásadami, svolává a vede Členskou schůzi nejméně jednou za rok, podává Členské schůzi zprávu o výsledcích hospodaření. Předsedu spolku zastupuje v době jeho neschopnosti či nemožnosti vykonávat funkci Místopředseda. Po odstoupení, odvolání či úmrtí Předsedy se Místopředseda stává statutárním orgánem spolku.
5. 4. 2019
Zapsán předmět činnosti: Podpůrná činnost spolku spočívá ve vydávání tiskovin, publikací, časopisů, knih aj. pro podporu osobního a osobnostního uvědomění. S činností spolku jsou spojeny náklady, proto spolek může vykonávat hospodářské či jiné výdělečné činnosti vedlejší, a to jak pro podporu hlavní činnosti, tak i za účelem hospodárného využití majetku spolku. V pravomocech spolku je kupovat, pronajímat, podnajímat a hospodařit s majetkem.
5. 4. 2019
Vznik společnosti Anabhel 3000 z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-1638
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2484
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-821
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

1182
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2201
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

3682
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.