Partners Financial Services

energo synergy group s.r.o., IČO: 08619794 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
18. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Pavlína Vyskočilová, jako jednatel
18. 3. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Richard Tomášek
18. 3. 2024
Zapsán společník Pavlína Vyskočilová, jako společník
18. 3. 2024
Vymazán společník Richard Tomášek
18. 3. 2024
Zapsán skutečný majitel Pavlína Vyskočilová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
18. 3. 2024
Vymazán skutečný majitel Richard Tomášek
18. 3. 2024
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona s těmito obory činnosti: Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Výroba strojů a zařízení Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Pronájem a půjčování věcí movitých Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Projektování pozemkových úprav Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Projektování elektrických zařízení Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Testování, měření, analýzy a kontroly Překladatelská a tlumočnická činnost Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Poskytování technických služeb Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel
18. 3. 2024
Zapsán předmět podnikání: Výroba elektřiny
18. 3. 2024
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
1. 10. 2022
Změna funkce: Richard Tomášek z přímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Richard Tomášek, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
18. 10. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Richard Tomášek, jako jednatel
18. 10. 2019
Zapsán základní kapitál 10 000 Kč
18. 10. 2019
Počet členů statutárního orgánu: 1
18. 10. 2019
Zapsán způsob jednání: Jednatel jedná za společnost samostatně.
18. 10. 2019
Zapsán společník Richard Tomášek, jako společník
18. 10. 2019
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
18. 10. 2019
Zapsán předmět podnikání: Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení
18. 10. 2019
Zapsán předmět podnikání: Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení
18. 10. 2019
Vznik společnosti energo synergy group s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1686
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1769
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1053
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-14
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-1842
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-378
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.