Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace, Zlín, IČO: 08826391 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 08826391. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 08826391 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum zápisu
22. 1. 2021
Datum vzniku
1. 1. 2020
Název
Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace
zapsáno 22. 1. 2021
Firmy na stejné adrese
zapsáno 22. 1. 2021
Sídlo Kraj: Zlínský kraj
Okres: Zlín
Obec: Zlín
Část obce: Zlín
Ulice: Soudní
Adresní místo: Soudní 1
IČO
08826391
zapsáno 22. 1. 2021
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 22. 1. 2021
Spisová značka
Pr 2113/KSBR Krajský soud v Brně
zapsáno 22. 1. 2021
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace

2. 10. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Arch. Jindřich Nový, jako ředitel
2. 10. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Lucie Hofrichterová
22. 1. 2021
Zapsán zakladatel Statutární město Zlín
22. 1. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Lucie Hofrichterová, jako ředitelka
22. 1. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace
Více o vizualizacích

Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace, IČO: 08826391: vizualizace vztahů osob a společností

Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace, IČO: 08826391

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
A) Zajišťuje tvorbu dokumentů v oblasti územního rozvoje města, městského plánování, architektury, v urbanismu, správy města a péče o veřejný prostor. b) Zpracovává podklady pro tvorbu i změny územního plánu a územních studií, vyjadřuje se k územnímu plánu i jeho změnám a k územním studiím. c) Zpracovává urbanistické podklady pro ověření rozvojových záměrů města a urbanisticko-architektonické regulační podmínky pro investiční akce města. d) Spolupracuje při organizaci developerských soutěží na území města Zlína. e) Navrhuje orgánům města vyhlášení soutěží na výtvarná dotvoření zvlášť významných veřejných prostor města, u vyhlášených výtvarných soutěží zajišťuje jejich organizaci a vyhodnocení. f) Spolupracuje na tvorbě návrhů metodických materiálů, směrnic a obecně závazných vyhlášek působících ke kultivaci veřejných prostor města a zajišťujících koordinovaný postup orgánů města a městských obvodů k problémům prostředí na území města. g) Monitoruje, koordinuje, vyhodnocuje a dbá na soulad strategického plánování města s územním plánováním a dalšími koncepcemi v oblasti městské infrastruktury a veřejného prostoru. h) Zajišťuje organizaci urbanistických a architektonických soutěží vyhlašovaných statutárním městem Zlín. i) Vyhledává a iniciuje řešení klíčových témat a definuje záměr projektů souvisejících s rozvojem města a kvalitou života ve městě. j) Připravuje podklady pro statutární město Zlín jako účastníka řízení ve věcech územního plánování. k) Úzce spolupracuje s institucemi na národní i mezinárodní úrovni zejména v oblasti rozvoje, plánování a správy města. l) Projednává a vytváří řešení klíčových témat a definované záměry projektů s odbornou i laickou veřejností a zajišťuje participativní účast veřejnosti při plánování a realizaci rozvoje města. m) Připravuje podklady pro činnost města a jeho organizačních jednotek v oblasti urbanismu, územního rozvoje a péče o veřejný prostor. n) Zajišťuje tvorbu, aktualizaci a využívání dat a informací v rámci aplikovaného výzkumu a odborně spolupracuje s vysokými školami, vědecko-výzkumnými a neziskovými organizacemi na regionální, národní i mezinárodní úrovní. o) Zajišťuje tvorbu koncepcí prostorových dat o městě, aktualizuje a interpretuje geodata, spolupracuje na rozvoji zobrazení města v GIS a na dalších způsobech vizualizace dat o městě. p) Zajišťuje prezentaci, propagaci a komunikaci s veřejností v oblast městského plánování a rozvoje, péče o veřejný prostor a infrastruktury města. q) Zpracovává a koordinuje dokumenty a manuály v oblasti strategického a městského plánování a rozvoje, veřejného prostoru, infrastruktury města, marketingu a propagace organizace, města a jeho organizačních jednotek. r) Zastupuje zřizovatele v rámci jeho projektových týmů při přípravě a realizaci projektů, případně vede projektové týmy při přípravě a realizaci projektů zřizovatele.
zapsáno 22. 1. 2021
Doplňková činnost
(1) Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, k následujícím okruhům doplňkové činnosti, které navazují na hlavní účel příspěvkové organizace: a) výroba, obchod a služby uvedené v příloze 2 živnostenského zákona: 1. projektová činnost ve výstavbě b) výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: 1. poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků 2. projektování pozemkových úprav (2) Zajišťování účasti a účast na národních a mezinárodních akcích, pořádání výstav, odborných seminářů a konferencí, vydavatelská a nakladatelská činnost, prodej publikací a propagačních materiálů, zajišťování odborného vzdělávání.
zapsáno 22. 1. 2021

Statutární orgán - Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace

Ředitelka
Mgr. Lucie Hofrichterová
Červnová, 763 02 Zlín - Malenovice
Den vzniku funkce: 1. 11. 2020
Den zániku funkce: 31. 8. 2021
zapsáno 22. 1. 2021 vymazáno 2. 10. 2021
Ředitel
Ing. arch. Jindřich Nový
Dlouhá, 760 01 Zlín - Zlín
Den vzniku funkce: 1. 9. 2021
zapsáno 2. 10. 2021
Počet členů
1
zapsáno 22. 1. 2021
Způsob jednání
Ředitel zejména: a) vystupuje jménem příspěvkové organizace navenek, b) jedná a činí jménem příspěvkové organizace veškerá právní jednání. pokud tato zřizovací listina, popřípadě právní předpisy, stanoví jako podmínku k provedení právního jednání příspěvkové organizace předchozí souhlas zřizovatele, nebo stanoví, že příspěvková organizace nesmí některé z právních jednání učinit, je právní jednání učiněné v rozporu s těmito ustanoveními neplatné, c) odpovídá za činnost příspěvkové organizace, d) odpovídá za dodržování povinností stanovených příspěvkové organizaci zřizovatelem v této zřizovací listině, popř. samostatnými rozhodnutími zřizovatele, e) stanoví vnitřní organizační strukturu příspěvkové organizace, vydává organizační řád, pracovní řád a další vnitřní předpisy, f) zabezpečuje vnitřní kontrolu v příspěvkové organizaci, g) zajišťuje ostatní záležitosti potřebné k řádné činnosti příspěvkové organizace. Při výkonu svých pravomocí je ředitel povinen řídit se ustanoveními příslušných právních předpisů, zřizovací listiny a pokyny zřizovatele, počínat si s náležitou odbornou péčí a péčí řádného hospodáře a dbát na zachování dobrého jména příspěvkové organizace a zřizovatele. Ředitel jedná a činí jménem příspěvkové organizace právní jednání osobně a samostatně, a to tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace připojí svůj podpis. Ředitel je oprávněn pověřit k jednání a provádění právních jednání jménem příspěvkové organizace zaměstnance příspěvkové organizace nebo udělit k těmto účelům plnou moc jiné osobě. na tyto osoby se pak přiměřeně vztahují stejné povinnosti jako na ředitele. V pověření či plné moci musí ředitel jednoznačně vymezit rozsah, v jakém jsou udělovány. Za jednání pověřených či zplnomocněných osob odpovídá zřizovateli ředitel. Ředitel je oprávněn jmenovat svého zástupce, popř. více zástupců, a stanovit jejich práva a povinnosti.
zapsáno 22. 1. 2021

Zřizovatel - Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace

Zakladatel
Statutární město Zlín, IČO: 00283924
náměstí Míru 12, 760 01 Zlín - Zlín
zapsáno 22. 1. 2021

Hodnocení firmy - Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Kancelář architekta města Zlína, příspěvková organizace

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2011
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-836
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

2948
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-504
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1651
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1479
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.