Partners Financial Services

PETFRIEND s.r.o., IČO: 09120017 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Leona Hulatová z přímý skutečný majitel; koncový příjemce na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Nikola Koncer z přímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Leona Hulatová, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Nikola Koncer, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
28. 4. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Leona Hulatová, jako jednatel
28. 4. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Nikola Koncer, jako jednatel
28. 4. 2020
Zapsán základní kapitál 1 000 Kč
28. 4. 2020
Počet členů statutárního orgánu: 2
28. 4. 2020
Zapsán způsob jednání: Každý z jednatelů je oprávněn při právním jednání zastupovat společnost samostatně, s výjimkou případů: a) nakládání s nemovitostmi nebo jejich částmi ve vlastnictví společnosti ve věcech jejich zcizení, nákupu, zatěžování právy třetích osob, nájmů, podnájmů, pachtů nebo výpůjček. b) nakládání se spoluvlastnickými podíly na nemovitostech ve vlastnictví společnosti ve věcech jejich zcizování, nákupu nebo zatěžování právy třetích osob. c) zcizování a nákupu akcií a podílů v obchodních společnostech. d) výkonu akcionářských práv a práv majitele podílu ve společnostech s majetkovou účastí společnosti. e) uzavírání smluv a listin týkajících se úvěrů, půjček a zástavních smluv. f) poskytování záruk, ručení, vystavování, avalování, nabývání nebo převádění směnek. g) sjednávání jakýchkoliv smluv mezi jednateli společnosti nebo osobami jim blízkými, na straně jedné, a společností, na straně druhé. h) činění jakýchkoliv právních jednání při zastupování společnosti, jejichž předmětem, ať už jednotlivě nebo v souhrnu, je hodnota či plnění vyšší jak 50.000,-- Kč (slovy: padesát tisíc korun českých). kdy společnost zastupují nejméně dva jednatelé společně. Podepisování za společnost se děje tak, že k předepsané nebo předtištěné obchodní firmě společnosti připojí jednatel svůj vlastnoruční podpis.
28. 4. 2020
Zapsán společník Leona Hulatová, jako společník
28. 4. 2020
Zapsán společník Mgr. Nikola Koncer, jako společník
28. 4. 2020
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
28. 4. 2020
Vznik společnosti PETFRIEND s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1886
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-983
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1700
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-754
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-1366
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-112
-
+

A tohle už jste četli?