Partners Financial Services

PIO KERAMOPROJEKT a.s., IČO: 09651349 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
29. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Ing. Henrich Pavlík, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
29. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel RNDr. Ing. Pavel Mikuláš, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 4. 2021
Zapsán předmět podnikání: Realitní zprostředkování
5. 11. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Henrich Pavlík, jako člen představenstva
5. 11. 2020
Zapsán základní kapitál 2 000 000 Kč
5. 11. 2020
Počet členů statutárního orgánu: 2
5. 11. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu RNDr. Ing. Pavel Mikuláš, jako předseda představenstva
5. 11. 2020
Zapsán způsob jednání: Představenstvo zastupuje společnost tak, že za společnost jedná kterýkoli z členů (za člena je přitom považován i předseda) představenstva samostatně, s výjimkou těchto záležitostí, kdy oba členové (za člena je přitom považován i předseda) představenstva jednají společně: a)právní jednání, kterými či v důsledku kterých společnost nabývá (či má nabýt) a/nebo pozbývá (či má pozbýt) kapitálovou účast (ať už v jakékoli podobě) v jiné právnické osobě. b)právní jednání, kterými či v důsledku kterých společnost nabývá (či má nabýt) a/nebo pozbývá (či má pozbýt) a/nebo vystavuje (či má vystavit) jakékoli cenné papíry (zejm. směnky, blankosměnky, šeky, akcie, dluhopisy, podílové listy atd.). c)právní jednání, kterými či v důsledku kterých dochází (či má dojít) k nabytí a/nebo zcizení a/nebo věcně-právnímu zatížení jakéhokoli nemovitého majetku. d)právní jednání, kterými či v důsledku kterých dochází (či má dojít) k nabytí a/nebo zcizení a/nebo věcně-právnímu zatížení jakéhokoli movitého majetku za podmínek neodpovídajících podmínkám obvyklým v obchodním styku (zahrnujíc v to rovněž bezúplatný převod majetku společnosti či jakékoli jeho části). e)právní jednání, kterými či v důsledku kterých dochází (či má dojít) k zajištění a/nebo utvrzení dluhů společnosti. f)právní jednání, kterými či v důsledku kterých dochází (či má dojít) k vzdání se jakýchkoli pohledávek společnosti či k prominutí dluhů třetí osoby (či osob). g)sjednávání oprávnění k bankovním účtům společnosti a jejich změn. h)právní jednání, kterými či v důsledku kterých dochází (či má dojít) k zajištění dluhu třetí osoby (či osob) či kteréhokoliv člena statutárního či jiného orgánu společnosti majetkem společnosti, vč. vystavování (za společnost) ručitelských a jiných obdobných prohlášení a závazků (zahrnujíc v to i avalování směnek, blankosměnek a šeků) za závazky třetí osoby (či osob) či kteréhokoliv člena statutárního či jiného orgánu společnosti. i)právní jednání (zejm. uzavírání smluv, počítaje v to rovněž smlouvy o poskytování či přijetí půjček a/nebo úvěrů), kdy celková hodnota předmětu právního jednání přesahuje 500.000,- Kč nebo ekvivalent této částky v jiné měně (u závazků spočívajících v opakovaném plnění je rozhodující součet takových plnění předpokládaných daným právním jednáním), s výjimkou pracovněprávních smluv a smluv o výkonu funkce (tyto je za společnost oprávněn uzavírat kterýkoli z členů představenstva samostatně).
5. 11. 2020
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
5. 11. 2020
Zapsán člen dozorčí rady Eva Pavlíková, jako člen dozorčí rady
5. 11. 2020
Zapsán předmět podnikání: Provádění staveb, jejich změn a odstraňování
5. 11. 2020
Zapsán předmět podnikání: Projektová činnost ve výstavbě
5. 11. 2020
Zapsán člen dozorčí rady Daniela Mikulášová, jako předseda dozorčí rady
5. 11. 2020
Počet členů dozorčí rady: 2
5. 11. 2020
Vznik společnosti PIO KERAMOPROJEKT a.s.
5. 11. 2020
Zapsána akcie 2000 ks kmenové akcie na jméno v listinné podobě ve jmenovité hodnotě 1 000 Kč

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-3442
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2609
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-10
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-21
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

3437
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-957
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.