Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace, Frýdlant, IČO: 09861521 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 09861521. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 09861521 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum zápisu
26. 5. 2021
Datum vzniku
1. 2. 2021
Název
Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace
zapsáno 26. 5. 2021
Adresa firmy
Zámecká 4005, 464 01 Frýdlant - Frýdlant
zapsáno 26. 5. 2021
Sídlo Kraj: Liberecký kraj
Okres: Liberec
Obec: Frýdlant
Část obce: Frýdlant
Ulice: Zámecká
Adresní místo: Zámecká 4005
IČO
09861521
zapsáno 26. 5. 2021
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 26. 5. 2021
Spisová značka
Pr 1171/KSUL Krajský soud v Ústí nad Labem
zapsáno 26. 5. 2021
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace

26. 5. 2021
Zapsán zakladatel Liberecký kraj
26. 5. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Tomáš Kysilka, jako ředitel
26. 5. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
26. 5. 2021
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem organizace samostatně a podepisuje se za organizaci tak, že k jejímu napsanému nebo vytištěnému názvu připojí svůj podpis.
26. 5. 2021
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti je vybudování podmínek pro praktické vyučování žáků středních škol v oblasti zemědělství, zahradnictví a lesnictví v souladu se školními vzdělávacími programy.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace
Více o vizualizacích

Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace, IČO: 09861521: vizualizace vztahů osob a společností

Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace, IČO: 09861521

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Organizace je zřízena za účelem zabezpečení potřeb občanů kraje, zejména jejich výchovy a vzdělávání a za účelem vybudování podmínek a zázemí pro praktické vyučování žáků.
zapsáno 26. 5. 2021
Organizace vykonává zemědělskou činnost, která je nezbytná pro zajištění činností v oblasti vzdělávání a výuky.
zapsáno 26. 5. 2021
Předmětem činnosti je vybudování podmínek pro praktické vyučování žáků středních škol v oblasti zemědělství, zahradnictví a lesnictví v souladu se školními vzdělávacími programy.
zapsáno 26. 5. 2021
Doplňková činnost
výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona - obor: poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, lesnictví a myslivost
zapsáno 26. 5. 2021 vymazáno 1. 2. 2022
výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona - obor: poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, lesnictví a myslivost, nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin, chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby), pěstitelské pálení, výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů, zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, výroba hnojiv, velkoobchod a maloobchod, poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí, poskytování technických služeb.
zapsáno 1. 2. 2022 vymazáno 5. 7. 2022
zemědělská výroba: a) rostlinná výroba včetně chmelařství, ovocnářství, vinohradnictví a pěstování zeleniny, hub, okrasných rostlin, léčivých a aromatických rostlin s výjimkou pěstování konopí pro léčebné použití a vědecké účely, rostlin pro technické a energetické užití na pozemcích vlastních, pronajatých, nebo užívaných na základě jiného právního důvodu, popřípadě provozovaná bez pozemků, b) živočišná výroba zahrnující chov hospodářských a jiných zvířat či živočichů za účelem získávání, zpracování a výroby živočišných produktů, chov hospodářských zvířat k tahu a chov sportovních a dostihových koní, c) produkce chovných a plemenných zvířat, využití jejich genetického materiálu a získávání zárodečných produktů, pokud jde o zvířata uvedená v písmenu b), d) výroba osiv a sadby, školkařských výpěstků a genetického materiálu rostlin, e) úprava, zpracování a prodej vlastní produkce zemědělské výroby, f) hospodaření v lese, na pozemcích vlastních, pronajatých, nebo užívaných na základě jiného právního důvodu.
zapsáno 26. 5. 2021
pronájem nemovitostí.
zapsáno 1. 2. 2022
výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona - obor: poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, lesnictví a myslivost, nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin, chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby), pěstitelské pálení, výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů, zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, výroba hnojiv, velkoobchod a maloobchod, poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí, poskytování technických služeb, ubytovací služby.
zapsáno 5. 7. 2022

Statutární orgán - Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace

Ředitel
Ing. Tomáš Kysilka
Bílý Potok, 463 62 Bílý Potok - Bílý Potok
Den vzniku funkce: 8. 3. 2021
zapsáno 26. 5. 2021
Počet členů
1
zapsáno 26. 5. 2021
Způsob jednání
Ředitel jedná jménem organizace samostatně a podepisuje se za organizaci tak, že k jejímu napsanému nebo vytištěnému názvu připojí svůj podpis.
zapsáno 26. 5. 2021

Zřizovatel - Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace

Zakladatel
Liberecký kraj, IČO: 70891508
U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec - Liberec IV-Perštýn
zapsáno 26. 5. 2021

Hodnocení firmy - Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Školní statek Frýdlant, příspěvková organizace

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

573
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1582
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

43
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-376
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

193
-
+
Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

549
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.