Partners Financial Services

VČELA, družstvo spotřebitelů a investorů, IČO: 09872051 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 1. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jan Korytář, jako předseda družstva
28. 1. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
28. 1. 2021
Zapsán způsob jednání: Předseda zastupuje družstvo ve všech jeho záležitostech samostatně.
28. 1. 2021
Zapsán předmět činnosti: 1)Družstvo sdružuje environmentálně uvědomělé spotřebitele a zastupuje jejich zájmy ve vztahu k výrobcům, prodejcům, zemědělcům, zpracovatelům,či poskytovatelům služeb, státní správě i dalším zájmovým skupinám. 2)Družstvo vyhledává možnosti oboustranně přínosné spolupráce mezi členy Družstva z řad spotřebitelů a udržitelně hospodařícími výrobci, zemědělci, zpracovateli, prodejci a poskytovateli služeb. 3)Družstvo usiluje o zprostředkování cenově dostupných výrobků a služeb z udržitelné produkce pro své členy. 4)Družstvo podporuje širší uplatnění výrobků a služeb z udržitelné produkce na trhu: -Propagací udržitelných forem hospodaření a konkrétních výrobků či služeb, -Zprostředkováním nákupu těchto produktů a služeb přímo od výrobců či poskytovatelů pro své členy, -Jednáním s obchodními subjekty o zařazení udržitelných výrobků a služeb do jejich nabídky. 5)Družstvo se věnuje šíření osvěty o negativních dopadech výroby a spotřeby na životní prostředí a klima a o udržitelných alternativách prostřednictvím publikace příspěvků, organizací přednášek, workshopů, seminářů, exkurzí či jiných spotřebitelsky zaměřených akcí. 6)Družstvo sdružuje prostředky svých členů a investuje je do nákupu společných, zejména zemědělských pozemků.
28. 1. 2021
Vznik společnosti VČELA, družstvo spotřebitelů a investorů

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-23
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1989
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2377
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2900
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2531
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-640
-
+

A tohle už jste četli?