Partners Financial Services

Milady Horákové 6 s.r.o., IČO: 09886664 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 12. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Radek Černý, jako jednatel
22. 12. 2023
Změněn počet členů statutárního orgánu z 1 na 2
22. 12. 2023
Zapsán způsob jednání: Každý jednatel zastupuje společnost samostatně s výjimkou následujících záležitostí, u kterých je vyžadováno vždy společné jednání dvou jednatelů: a) jakákoli právní jednání s hodnotou plnění přesahující částku 50.000.000,- Kč (padesát milionů korun českých), přičemž v případě více vzájemně věcně souvisejících právních jednáních se za hodnotu plnění považuje jejich souhrnná výše. b) jakákoliv právní jednání, jejíchž předmětem je bezúplatné plnění poskytnuté společností přesahující hodnotu ve výši 1.000.000,- Kč (jeden milion korun českých). c) nabývání a pozbývání vlastnického práva k nemovitým věcem s hodnotou přesahující částku 50.000.000,- Kč (padesát milionů korun českých) a zřizování zástavního práva k nemovitým věcem, jejichž hodnota přesahuje částku 50.000.000,- Kč (padesát milionů korun českých), přičemž v obou případech se v případě více vzájemně věcně souvisejících právních jednáních za hodnotu plnění považuje jejich souhrnná výše. d) dispozice s majetkovými účastmi v právnických osobách, zejména nabývání a pozbývání majetkových účastí v obchodních korporacích. e) poskytnutí jakéhokoli zajištění dluhů třetích osob. f) jakýkoliv převod, prodej, zástava či poskytnutí licence k duševnímu vlastnictví, (vč. ochranné známky a doménového jména) a know-how společnosti používaných k výkonu její činnosti, s výjimkou případných řešení pro klienty společnosti jako součást standardních klientských služeb nabízených v rámci běžné obchodní činnosti společnosti. g) udělení a odvolání prokury společností.
22. 12. 2023
Vymazán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně
22. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Radek Černý, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
22. 12. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Vít Vrba
22. 12. 2023
Zapsán společník Novira Estate SE
22. 12. 2023
Vymazán společník Novira Property s.r.o.
22. 12. 2023
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona s těmito obory činností: - Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů - Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků - Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - Zprostředkování obchodu a služeb - Velkoobchod a maloobchod - Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí - Pronájem a půjčování věcí movitých - Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy - Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti - Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - Poskytování technických služeb
22. 12. 2023
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona s těmito obory činností: - Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - Zprostředkování obchodu a služeb - Velkoobchod a maloobchod - Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí - Pronájem a půjčování věcí movitých - Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy - Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti - Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - Poskytování technických služeb
22. 12. 2023
Vymazán předmět činnosti: Správa vlastního majetku
8. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Vít Vrba, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 10. 2022
Vymazán skutečný majitel Ing. Vít Vrba, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Vít Vrba z nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
21. 1. 2022
Zapsán člen prokury Ing. Pavel Zavacký, jako prokurista
12. 1. 2022
Změna informací: nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem Ing. Vít Vrba
1. 1. 2022
Změna základního kapitálu z 20 000 Kč na 2 000 000 Kč
1. 1. 2022
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona s těmito obory činností: - Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - Zprostředkování obchodu a služeb - Velkoobchod a maloobchod - Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí - Pronájem a půjčování věcí movitých - Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy - Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti - Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - Poskytování technických služeb
20. 12. 2021
Změna informací: nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem Ing. Vít Vrba
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Vít Vrba, jako nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
3. 2. 2021
Zapsán základní kapitál 20 000 Kč
3. 2. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Vít Vrba, jako jednatel
3. 2. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
3. 2. 2021
Zapsán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně
3. 2. 2021
Zapsán společník Novira Property s.r.o.
3. 2. 2021
Zapsán předmět činnosti: Správa vlastního majetku
3. 2. 2021
Vznik společnosti Milady Horákové 6 s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-1392
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1704
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-624
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1976
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1510
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.