Partners Financial Services

BARTONIK GROUP, s.r.o., IČO: 09916946 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
31. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Dominik Bartoník, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
31. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Jakub Bartoník, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
31. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Hana Bartoníková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
31. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Radek Bartoník, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 3. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Dominik Bartoník, jako jednatel
1. 3. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jakub Bartoník, jako jednatel
1. 3. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Hana Bartoníková, jako jednatel
1. 3. 2021
Zapsán základní kapitál 200 000 Kč
1. 3. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Radek Bartoník, jako jednatel
1. 3. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 4
1. 3. 2021
Zapsán způsob jednání: Zastupování společnosti: A/ Společnost zastupují tři jednatelé společně při: a)jednáních zavazujících společnost k peněžitému nebo nepeněžitému plnění v hodnotě vyšší než 400.000,- Kč, a to jak k jednorázovému plnění tak k opakujícím se či souvisejícím plněním, jejichž souhrnná hodnota je 400.000,- Kč a vyšší. při opakujících se plněních na dobu neurčitou se hodnota plnění posuzuje ve vztahu k období dvanácti kalendářních měsíců, b)uzavíraní smlouvy o zápůjčce či úvěru týkající se částky převyšující 200.000,- Kč, c)uzavíraní smlouvy na koupi, darování, prodej, nájem či pacht nemovitostí, d)zřizování, změně či zrušení zástavní smlouvy či jiných věcných práv k nemovitostem ve vlastnictví společnosti, e)zřizování, změně či zrušení zajištění či utvrzení dluhu dle části čtvrté, hlavy I, dílu 8 občanského zákoníku, f)vystavení směnky, akceptování směnky či převzetí směnečného rukojemství, g)zakládání obchodní společnosti, družstva či jiné právnické osoby a nabývání účasti v obchodních společnostech, družstvech či jiných právnických osobách, h)převodu účasti společnosti v obchodních společnostech, družstvech či jiných právnických osobách, i)výkonu práv jediného společníka ve společnosti s ručením omezeným či jediného akcionáře v akciové společnosti, j)sepisování notářských zápisů se svolením k vykonatelnosti, k)při podání /podpisu/ žádosti o udělení živnostenského oprávnění /žádosti o koncesi/ či podání /podpisu/ ohlášení živnosti/, l)při uzavírání smluv se zaměstnanci /budoucími zaměstnanci/ společnosti na hlavní pracovní poměr, m)dispozici s peněžními prostředky společnosti jak v hotovostní, tak v bezhotovostní formě v částce vyšší než 200.000,- Kč, n)uzavírání smlouvy na dobu neurčitou nebo na dobu určitou delší než jeden rok, o)uzavírání smlouvy o převodu nebo zastavení závodu nebo takové části jmění, která by znamenala podstatnou změnu dosavadní struktury závodu nebo podstatnou změnu skutečného předmětu podnikání nebo činnosti společnosti, p)uzavírání smlouvy o pachtu závodu nebo jeho části tvořící samostatnou organizační složku, q)uzavírání zástavní smlouvy na majetek ve vlastnictví společnosti, změně či zrušení takové smlouvy. V případě, že společnost bude při jednáních uvedených pod písm. a) až q) zastoupena na základě plné moci, musí tato plná moc být vždy písemná a podepsaná vždy třemi jednateli společně. Podpisy na této plné moci musí být úředně ověřené. B/ V ostatních případech zastupuje společnost každý jednatel samostatně.
1. 3. 2021
Zapsán společník Dominik Bartoník, jako společník
1. 3. 2021
Zapsán společník Ing. Jakub Bartoník, jako společník
1. 3. 2021
Zapsán společník Hana Bartoníková, jako společník
1. 3. 2021
Zapsán společník Ing. Radek Bartoník, jako společník
1. 3. 2021
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
1. 3. 2021
Zapsán předmět podnikání: Podnikání v zemědělské výrobě dle § 2f odst. 5 zák. č. 252/1997, o zemědělství, ve znění pozdějších předpisů
1. 3. 2021
Vznik společnosti BARTONIK GROUP, s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2625
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-2163
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1609
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-3607
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

1605
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-40
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.