Partners Financial Services

Underground live, z. s., IČO: 10944826 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Dominik Michalec z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
21. 6. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Dominik Michalec, jako předseda
21. 6. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
21. 6. 2021
Zapsán způsob jednání: 1.Předseda je výkonným a statutárním orgánem Spolku. 2.Předseda je volen na dobu neurčitou Členskou schůzí. Případně dokud není Členskou schůzí odvolán, nebo pozbude členství ve spolku. 3.Předseda zejména: a. řídí činnost Spolku, b. svolává Členskou schůzi, c. zodpovídá za finanční prostředky Spolku, d. připravuje podklady o hospodaření a činnosti Spolku, které pak předkládá Členské schůzi. 4.Předseda jedná za spolek samostatně.
21. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Dominik Michalec, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
21. 6. 2021
Zapsán předmět činnosti: 1.Výdaje Spolku slouží k uskutečňování cílů Spolku: a.natáčení pořadu Club Cast, který propaguje alternativní umělce. b.pořádání festivalu Underground live. c.pořádání koncertů a kulturních akcí. 2.Zdroji Spolku jsou zejména: a.dary a příspěvky fyzických a právních osob, b.příjmy z dobrovolných příspěvků návštěvníků festivalu Underground live nebo koncertů či kulturních akcí pořádaných Spolkem c.dotace a granty veřejných institucí, d.příjmy související s hlavní činností, e.příjmy z vedlejší činnosti 3.Za hospodaření Spolku odpovídá Předseda.
21. 6. 2021
Vznik společnosti Underground live, z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-550
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1641
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-854
-
+
Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-1845
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1030
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-35
-
+

A tohle už jste četli?