Partners Financial Services

COREctic Systems s.r.o., IČO: 11649291 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 7. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu RNDr. Ondřej Skřehota, jako při výkonu funkce zastupuje
8. 7. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Joel H Cooper, jako jednatel
8. 7. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Matyáš, jako jednatel
8. 7. 2021
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
8. 7. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 3
8. 7. 2021
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupuje každý jednatel samostatně. To neplatí v případě zastupování Společnosti při právních jednání, jejichž předmětem je vznik, změna nebo zánik: - peněžitého závazku, jehož výše se rovná nebo přesahuje částku ve výši 150.000,- Kč. - zcizení či zatížení nemovité věci ve vlastnictví Společnosti či jakéhokoli závodu Společnosti či jeho části. - závazku ze zápůjčky, úvěru, ručení, finanční záruky, zástavního práva, zajišťovacího převodu práva nebo jiného zajištění nebo ze směnky a také při uznání jakéhokoli dluhu Společnosti. - závazku k poskytnutí oprávnění k výkonu jakéhokoli práva duševního anebo průmyslového vlastnictví mimo výkon činnosti v rámci běžného obchodního vedení společnosti. - závazku uzavřít jakoukoli smlouvu o budoucí smlouvě nebo opční smlouvě, jejímž předmětem bude vznik, změna nebo zániku některého ze závazků uvedených v odst. 12.1.1 až 12.1.4 společenské smlouvy. - uzavírání, změna a ukončování pracovněprávního vztahu (tj. pracovního poměru anebo právního vztahu založeného dohodami o pracích konaných mimo pracovní poměr), u kterého bude sjednána mzda anebo odměna z dohody ve výši minimálně 90.000,- Kč (hrubého), nebo který bude sjednán na jakoukoli administrativní pozici ve Společnosti, resp. druhem práce či pracovní činnosti, které bude zaměstnanec vykonávat pro Společnosti, bude převážně činnost administrativního charakteru, u které bude sjednána mzda anebo odměna z dohody ve výši minimálně 30.000,- Kč. kdy jednají vždy alespoň dva jednatelé Společnosti společně. Společné zastupování vyžaduje též jakékoli nakládání s podíly Společnosti v obchodních korporacích, ve kterých má Společnost jakoukoli majetkovou účast, zejména výkon jakýchkoli práv Společnosti, vyplývajících z její majetkové účasti v těchto korporacích.
8. 7. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Brighten Digital s.r.o.
8. 7. 2021
Zapsán společník Karel Kučera, jako společník
8. 7. 2021
Zapsán společník Joel H Cooper, jako při výkonu funkce zastupuje
8. 7. 2021
Zapsán společník Joel H Cooper, jako společník
8. 7. 2021
Zapsán společník Miroslav Matyáš, jako při výkonu funkce zastupuje
8. 7. 2021
Zapsán společník Miroslav Matyáš, jako společník
8. 7. 2021
Zapsán společník podílník Brighten Digital s.r.o.
8. 7. 2021
Zapsán společník Brighten Digital s.r.o.
8. 7. 2021
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Obory činností: Zprostředkování obchodu a služeb. Velkoobchod a maloobchod Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd
8. 7. 2021
Vznik společnosti COREctic Systems s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2394
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2622
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-19
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-24
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-2352
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2455
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.