Partners Financial Services

Search and Information Industry Association, z.ú., IČO: 11740973 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Kaj Lindholm, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Jon Martin Martinsen, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Peter Allan Urmson, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Kimberli Jo Lewis, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
31. 8. 2021
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
31. 8. 2021
Zapsán zakladatel Search and Information Industry Association
31. 8. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
31. 8. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Kimberli Jo Lewis, jako ředitel
31. 8. 2021
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem ústavu samostatně.
31. 8. 2021
Zapsán člen správní rady Kaj Lindholm, jako člen správní rady
31. 8. 2021
Zapsán člen správní rady Jon Martin Martinsen, jako předseda správní rady
31. 8. 2021
Zapsán člen správní rady Peter Allan Urmson, jako člen správní rady
31. 8. 2021
Zapsán předmět činnosti: Účel ústavu je vymezen předmětem jeho činnosti takto: Prosazování a hájení práv, poskytování podpory a pomoci při rozvoji začínajícím a stávajícím podnikatelům a dalším subjektům působícím ve vyhledávacím, digitálním, technickém a informačním průmyslu, a to zejména poskytováním podpůrné činnosti. K naplnění výše uvedeného účelu a cílů ústavu bude ústav zejména organizovat a zajišťovat: a)organizování školení a poskytování dalšího vzdělávání, mentorů. b)sledování a vyhodnocování technologického rozvoje v oboru a sdílení těchto informací a znalostí s podnikateli ve vyhledávacím, digitálním, technickém a informačním průmyslu. c)shromažďování a vyhodnocování informací o vývoji na trhu a předkládání a sdílení těchto údajů o stavu tržního prostředí, provádění studií, analýz a průzkumů tak, aby bylo možné na jejich základě přijímat příslušná obchodní rozhodnutí. d)shromažďování a sdílení informací o základních předpisech vztahujících se k výše uvedeným odvětvím. e)prosazování zásad spravedlivé hospodářské soutěže, vývoj kodexů odborné praxe. f)pořádání dalších podpůrných akcí sloužících ke zvýšení odbornosti, spolupráce a výměny informací mezi podnikateli a dalšími subjekty ve vyhledávacím, digitálním, technickém a informačním průmyslu. g)podporu obchodní komunikace a rozvoj nových obchodních příležitostí.
31. 8. 2021
Vznik společnosti Search and Information Industry Association, z.ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1840
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-1980
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-895
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-1384
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1442
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

171
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.