Partners Financial Services

Tierra Holdings s.r.o., IČO: 11827181 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Josef Trš z přímý skutečný majitel; koncový příjemce na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Pavla Tršová z přímý skutečný majitel; koncový příjemce na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
13. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Josef Trš, jako jednatel
13. 9. 2021
Zapsán základní kapitál 200 000 Kč
13. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Pavla Tršová, jako jednatel
13. 9. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 2
13. 9. 2021
Zapsán způsob jednání: A/ Společnost zastupují oba jednatelé společně při: a)jednáních zavazujících společnost k peněžitému nebo nepeněžitému plnění v hodnotě vyšší než 500.000,- Kč, a to jak k jednorázovému plnění tak k opakujícím se či souvisejícím plněním, jejichž souhrnná hodnota je 500.000,- Kč a vyšší. při opakujících se plněních na dobu neurčitou se hodnota plnění posuzuje ve vztahu k období dvanácti kalendářních měsíců, b)uzavíraní smlouvy o zápůjčce či úvěru týkající se částky převyšující 500.000,- Kč, c)uzavíraní smlouvy na koupi, darování, prodej, nájem či pacht nemovitostí, d)zřizování, změně či zrušení zástavní smlouvy či jiných věcných práv k nemovitostem ve vlastnictví společnosti, e)zřizování, změně či zrušení zajištění či utvrzení dluhu dle části čtvrté, hlavy I, dílu 8 občanského zákoníku, f)vystavení směnky, akceptování směnky či převzetí směnečného rukojemství, g)sepisování notářských zápisů se svolením k vykonatelnosti, h)uzavírání smlouvy o převodu nebo zastavení nebo takové části jmění, která by znamenala podstatnou změnu skutečného předmětu podnikání nebo činnosti společnosti, i)uzavírání zástavní smlouvy na majetek ve vlastnictví společnosti, změně či zrušení takové smlouvy. V případě, že společnost bude při jednáních uvedených pod písm. a) až i) zastoupena na základě plné moci, musí tato plná moc být vždy písemná a podepsaná vždy oběma jednateli společně. Podpisy na této plné moci musí být úředně ověřené, v případě, že v dané věci vyžaduje zákon plnou moc ve formě notářského zápisu, musí být plná moc udělena v této formě. B/ V ostatních případech zastupuje společnost každý jednatel samostatně.
13. 9. 2021
Zapsán společník Ing. Josef Trš, jako společník
13. 9. 2021
Zapsán společník Mgr. Pavla Tršová, jako společník
13. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Josef Trš, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
13. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Pavla Tršová, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
13. 9. 2021
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona - obory činnosti: - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod - poskytování technických služeb - ubytovací služby - nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí
13. 9. 2021
Vznik společnosti Tierra Holdings s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1530
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-18
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-1348
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1483
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

365
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1611
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.