Partners Financial Services

Madison Medical s.r.o., IČO: 11881941 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 9. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslav Kalina
6. 1. 2023
Zapsán skutečný majitel Miroslav Balkovič, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
3. 10. 2022
Vymazán skutečný majitel Jaroslav Kalina
27. 9. 2021
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
27. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Kalina, jako jednatel
27. 9. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
27. 9. 2021
Zapsán způsob jednání: Za společnost jedná jednatel samostatně.
27. 9. 2021
Zapsán společník Next-Gen Tech a.s.
27. 9. 2021
Vymazán skutečný majitel Robert Bittó, jako nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce
27. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Robert Bittó, jako nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce
27. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Jaroslav Kalina, jako nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce
27. 9. 2021
Zapsán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to v těchto oborech činnosti: poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost, nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin, vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce, výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, umělecko-řemeslné zpracování kovů, povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení, výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí, výroba neelektrických zařízení pro domácnost, výroba strojů a zařízení, výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů, výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu, provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody, nakládání s odpady (vyjma nebezpečných), přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, zprostředkování obchodu a služeb, velkoobchod a maloobchod, zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím, skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě, zasilatelství a zastupování v celním řízení, ubytovací služby, poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, činnost informačních a zpravodajských kanceláří, nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí, pronájem a půjčování věcí movitých, poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, projektování pozemkových úprav, reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling, fotografické služby, služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy, provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu, mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí, provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti, poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu, poskytování služeb pro rodinu a domácnost, poskytování služeb pro právnické osoby a svěřenské fondy, poskytování služeb spojených s virtuálním aktivem
27. 9. 2021
Vznik společnosti Madison Medical s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1930
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-1147
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1730
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1785
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

2838
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2014
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.