Partners Financial Services

Výtahy Liberec, s.r.o., IČO: 11900008 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2021
Zapsán základní kapitál 500 000 Kč
1. 10. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Franc, jako jednatel
1. 10. 2021
Počet členů statutárního orgánu: 1
1. 10. 2021
Zapsán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně.
1. 10. 2021
Zapsán společník MSV Liberec, s.r.o.
1. 10. 2021
Zapsán skutečný majitel Jiří Kraus, jako nepřímý skutečný majitel
1. 10. 2021
Zapsán předmět podnikání: Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, Umělecko-řemeslné zpracování kovů, Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí, Výroba neelektrických zařízení pro domácnost, Výroba strojů a zařízení, Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, Zprostředkování obchodu a služeb, Velkoobchod a maloobchod, Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství, Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy), Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě, Ubytovací služby, Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, Činnost informačních a zpravodajských kanceláří, Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí, Pronájem a půjčování věcí movitých, Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, Projektování elektrických zařízení, Testování, měření, analýzy a kontroly, Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling, Fotografické služby, Překladatelská a tlumočnická činnost, Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy, Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu, Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kultur-ních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí, Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti, Poskytování technických služeb.
1. 10. 2021
Zapsán předmět podnikání: Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení
1. 10. 2021
Vznik společnosti Výtahy Liberec, s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-78
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

2651
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-13
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

603
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-906
-
+

A tohle už jste četli?