Partners Financial Services

VŠE DOBRÉ s.r.o., IČO: 14020173 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Lucie Štrajtová z přímý skutečný majitel; koncový příjemce na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Petr Všetíček z přímý skutečný majitel; koncový příjemce na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Lucie Štrajtová, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Petr Všetíček, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
1. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Lucie Štrajtová, jako jednatel
1. 1. 2022
Zapsán základní kapitál 10 000 Kč
1. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Všetíček, jako jednatel
1. 1. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 2
1. 1. 2022
Zapsán způsob jednání: Každý jednatel jedná za společnost samostatně. Pro právní jednání převyšující finanční částku 100 000,- Kč zastupují společnost oba jednatelé společně.
1. 1. 2022
Zapsán společník Lucie Štrajtová, jako společník
1. 1. 2022
Zapsán společník Petr Všetíček, jako společník
1. 1. 2022
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, v oborech činnosti: - výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů, - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, - umělecko-řemeslné zpracování kovů, - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, - zprostředkování obchodu a služeb, - velkoobchod a maloobchod, - služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy, - poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost, - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, - ubytovací služby, - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, - fotografické služby, - mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, - provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí, - poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu, - poskytování služeb pro rodinu a domácnost, - výroba potravinářských a škrobárenských výrobků, - výroba chemických látek a chemických směsí nebo předmětů a kosmetických přípravků, - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení
1. 1. 2022
Zapsán předmět podnikání: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness
1. 1. 2022
Zapsán předmět podnikání: Pekařství, cukrářství
1. 1. 2022
Zapsán předmět podnikání: Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence
1. 1. 2022
Vznik společnosti VŠE DOBRÉ s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-723
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1823
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

1686
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-6
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-1975
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-1885
-
+

A tohle už jste četli?