Partners Financial Services

Domácí péče Maria, z.ú., IČO: 14149800 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
11. 10. 2022
Zapsán předmět činnosti: Účelem ústavu ve smyslu ustanovení § 402 občanského zákoníku je provozování společensky užitečné zdravotní a sociální s využitím osobní a majetkové složky ústavu v oblasti sociálních služeb, realizace odborného poskytování pomoci a podpory sociálně potřebným občanům, a to především skrze činnosti - základní a odborného sociálního poradenství. terénní odlehčovací služby. pečovatelská služba. osobní asistence. péče o seniory v jejich domácím prostředí. domácí hospicová a paliativní péče. šíření a prosazování úcty k lidskému životu ve všech jeho fázích, respektování a zachování lidské důstojnosti po celý život člověka, tedy i v jeho závěrečné fázi, kdy smyslem péče je zmírnění tělesného i duševního strádání, zkvalitnit jeho život a poskytnout podporu celé rodině, nejen v období umírání nemocného, ale i po jeho smrti. zajištění paliativní péče nemocným s pokročilým onkologickým onemocněním a umírajícím v terminálním stádiu v jejich domácím prostředí. provozování půjčovny kompenzačních pomůcek. uskutečňování přidružených aktivit - sbírky, kulturní, společenské i odborné akce.
11. 10. 2022
Vymazán předmět činnosti: Účelem ústavu ve smyslu ustanovení § 402 občanského zákoníku je provozování společensky užitečné zdravotní a sociální činnosti s využitím osobní a majetkové složky ústavu v oblasti sociálních služeb, realizace odborného poskytování pomoci a podpory sociálně potřebným občanům, a to především skrze činnosti - základní a odborného sociálního poradenství. terénní odlehčovací služby. osobní asistence. péče o seniory v jejich domácím prostředí. domácí hospicová a paliativní péče. šíření a prosazování úcty k lidskému životu ve všech jeho fázích, respektování a zachování lidské důstojnosti po celý život člověka, tedy i v jeho závěrečné fázi, kdy smyslem péče je zmírnění tělesného i duševního strádání, zkvalitnit jeho život a poskytnout podporu celé rodině, nejen v období umírání nemocného, ale i po jeho smrti. zajištění paliativní péče nemocným s pokročilým onkologickým onemocněním a umírajícím v terminálním stádiu v jejich domácím prostředí. provozování půjčovny kompenzačních pomůcek. uskutečňování přidružených aktivit - sbírky, kulturní, společenské i odborné akce.
12. 1. 2022
Zapsán základní kapitál 1 000 Kč
12. 1. 2022
Zapsán zakladatel Bc. Blanka Dubšíková, jako zakladatel
12. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Blanka Dubšíková, jako ředitel
12. 1. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
12. 1. 2022
Zapsán způsob jednání: Za ústav jedná ředitel samostatně.
12. 1. 2022
Zapsán člen správní rady Mgr. Karel Janů, jako člen správní rady
12. 1. 2022
Zapsán člen správní rady Kryštof Dubšík, jako člen správní rady
12. 1. 2022
Zapsán člen správní rady Ing. Bc. Gabriela Lagová, jako předseda správní rady
12. 1. 2022
Počet členů správní rady: 3
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Karel Janů, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Kryštof Dubšík, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Bc. Gabriela Lagová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
12. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Bc. Blanka Dubšíková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
12. 1. 2022
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
12. 1. 2022
Zapsán předmět činnosti: Účelem ústavu ve smyslu ustanovení § 402 občanského zákoníku je provozování společensky užitečné zdravotní a sociální činnosti s využitím osobní a majetkové složky ústavu v oblasti sociálních služeb, realizace odborného poskytování pomoci a podpory sociálně potřebným občanům, a to především skrze činnosti - základní a odborného sociálního poradenství. terénní odlehčovací služby. osobní asistence. péče o seniory v jejich domácím prostředí. domácí hospicová a paliativní péče. šíření a prosazování úcty k lidskému životu ve všech jeho fázích, respektování a zachování lidské důstojnosti po celý život člověka, tedy i v jeho závěrečné fázi, kdy smyslem péče je zmírnění tělesného i duševního strádání, zkvalitnit jeho život a poskytnout podporu celé rodině, nejen v období umírání nemocného, ale i po jeho smrti. zajištění paliativní péče nemocným s pokročilým onkologickým onemocněním a umírajícím v terminálním stádiu v jejich domácím prostředí. provozování půjčovny kompenzačních pomůcek. uskutečňování přidružených aktivit - sbírky, kulturní, společenské i odborné akce.
12. 1. 2022
Vznik společnosti Domácí péče Maria, z.ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

324
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2778
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1729
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1941
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2153
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1447
-
+

A tohle už jste četli?