Partners Financial Services

HFC training & consulting s.r.o., IČO: 14190044 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
10. 1. 2024
Změna spisové značky z C 127061/KSBR na C 51599/KSUL
12. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Jan Hýbl, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
12. 12. 2023
Vymazán skutečný majitel Mgr. Ivo Kratěna
12. 12. 2023
Vymazán skutečný majitel Mgr. Antonín Podvalský
11. 12. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Hýbl, jako jednatel
11. 12. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Antonín Podvalský
11. 12. 2023
Zapsán společník Jan Hýbl, jako společník
11. 12. 2023
Vymazán společník LEGAL READY MADE COMPANY s.r.o.
11. 12. 2023
Změna sídla z Tábor 534/50d, 602 00 Brno - Ponava na Kořenského 905/4, 400 03 Ústí nad Labem - Střekov
11. 12. 2023
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to v rozsahu oborů: 14. Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce 15. Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů 47. Zprostředkování obchodu a služeb 48. Velkoobchod a maloobchod 58. Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí 59. Pronájem a půjčování věcí movitých 60. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků 62. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce 65. Testování, měření, analýzy a kontroly 66. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení 72. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti 80. Poskytování služeb pro právnické osoby a svěřenské fondy 81. Poskytování služeb spojených s virtuálním aktivem
11. 12. 2023
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to v rozsahu oborů: Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, Umělecko-řemeslné zpracování kovů, Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, Výroba strojů a zařízení, Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení, Výroba a opravy čalounických výrobků, Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu, Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, Zprostředkování obchodu a služeb, Velkoobchod a maloobchod, Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství, Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě, Zasilatelství a zastupování v celním řízení, Ubytovací služby, Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, Činnost informačních a zpravodajských kanceláří, Pronájem a půjčování věcí movitých, Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, Testování, měření, analýzy a kontroly, Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling, Fotografické služby, Překladatelská a tlumočnická činnost, Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy, Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, Poskytování technických služeb, Poskytování služeb pro právnické osoby a svěřenské fondy.
11. 12. 2023
Změna názvu z Intra hunt s.r.o. na HFC training & consulting s.r.o.
12. 9. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Ivo Kratěna, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
12. 9. 2023
Vymazán skutečný majitel Mgr. Ivo Kratěna
12. 9. 2023
Změna funkce: Mgr. Antonín Podvalský z nepřímý skutečný majitel na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
26. 1. 2022
Zapsán základní kapitál 19 000 Kč
26. 1. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
26. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Antonín Podvalský, jako jednatel
26. 1. 2022
Zapsán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně.
26. 1. 2022
26. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Ivo Kratěna, jako nepřímý skutečný majitel
26. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Antonín Podvalský, jako nepřímý skutečný majitel
26. 1. 2022
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to v rozsahu oborů: Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, Umělecko-řemeslné zpracování kovů, Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, Výroba strojů a zařízení, Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení, Výroba a opravy čalounických výrobků, Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu, Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, Zprostředkování obchodu a služeb, Velkoobchod a maloobchod, Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství, Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě, Zasilatelství a zastupování v celním řízení, Ubytovací služby, Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, Činnost informačních a zpravodajských kanceláří, Pronájem a půjčování věcí movitých, Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, Testování, měření, analýzy a kontroly, Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling, Fotografické služby, Překladatelská a tlumočnická činnost, Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy, Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, Poskytování technických služeb, Poskytování služeb pro právnické osoby a svěřenské fondy.
26. 1. 2022
Vznik společnosti Intra hunt s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-2170
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2455
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

1315
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2528
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

3399
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1523
-
+

A tohle už jste četli?