Partners Financial Services

Simple Credit s.r.o., IČO: 14195941 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 12. 2022
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupují tři jednatelé společně v případě právních jednání, jejichž předmětem je: - použití jakékoliv části majetku společnosti k zajištění dluhu společnosti či dluhu jakékoliv třetí osoby, zejména použití majetku společnosti pro zřízení zástavního práva či zajišťovacího převodu práva. - zajištění jakéhokoli dluhu společnosti či třetí osoby, zejména prostřednictvím převzetí ručení ze strany společnosti, směnečného rukojemství ze strany společnosti či zřízením finanční záruky. - jakákoliv dispozice se závodem společnosti či jeho částí, zejména jeho zcizení či zatížení. nebo - vystavení či vydání jakéhokoliv cenného papíru, zejména jakékoliv směnky či dluhopisu. Společnost zastupují dva jednatelé společně v případě všech právních jednání zakládajících závazek společnosti nebo jejichž předmětem je plnění převyšující částku 3.000.000,- Kč (slovy: tři miliony korun českých) včetně nebo její ekvivalent v jakékoliv cizí měně za směnného kurzu centrální banky České republiky platného ke dni účinnosti takového jednání. Společnost zastupuje výlučně Petr Dědek, nar. 20. července 1992, v souvislosti se zakládáním, rušením nebo v souvislosti s jakýmikoliv změnami v nastavení bankovních účtů společnosti včetně dispozičních oprávnění. V ostatních případech je oprávněn za společnost jednat kterýkoli jednatel samostatně.
5. 12. 2022
Vymazán způsob jednání: Společnost zastupují tři jednatelé společně v případě právních jednání, jejichž předmětem je: - použití jakékoliv části majetku společnosti ke zřízení jakéhokoliv zajištění, zejména zřízení zástavního práva, finanční záruky či zajišťovacího převodu práva. - zřízení jakéhokoliv zajištění dluhu třetí osoby, a to ve prospěch kterékoli třetí osoby, zejména poskytnutím ručení, převzetím směnečného rukojemství, zřízením zástavního práva, finanční záruky či zajišťovacího převodu práva. - jakákoliv dispozice se závodem společnosti či jeho částí, zejména jeho zcizení či zatížení. nebo - vystavení či vydání jakéhokoliv cenného papíru, zejména jakékoliv směnky či dluhopisu. Společnost zastupují dva jednatelé společně v případě všech právních jednání zakládajících závazek společnosti nebo jejichž předmětem je plnění převyšující částku 3.000.000,- Kč (slovy: tři miliony korun českých) včetně nebo její ekvivalent v jakékoliv cizí měně za směnného kurzu centrální banky České republiky platného ke dni účinnosti takového jednání. Společnost zastupuje výlučně Petr Dědek, nar. 20. července 1992, v souvislosti se zakládáním, rušením nebo v souvislosti s jakýmikoliv změnami v nastavení bankovních účtů společnosti včetně dispozičních oprávnění. V ostatních případech je oprávněn za společnost jednat kterýkoli jednatel samostatně.
3. 10. 2022
Změna funkce: Petr Dědek z nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
3. 10. 2022
Změna funkce: Petr Dědek z nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
14. 4. 2022
Zapsán skutečný majitel Petr Dědek, jako nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce
14. 4. 2022
Změna funkce: Petr Dědek z nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem na nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce
6. 4. 2022
Změna funkce: Petr Dědek z přímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem na nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
4. 4. 2022
Zapsán společník Viktor Janeček, jako společník
4. 4. 2022
Zapsán společník Radek Janoušek, jako společník
4. 4. 2022
Vymazán společník Petr Dědek
4. 4. 2022
Zapsán společník DD CREDIT s.r.o.
8. 3. 2022
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupují tři jednatelé společně v případě právních jednání, jejichž předmětem je: - použití jakékoliv části majetku společnosti ke zřízení jakéhokoliv zajištění, zejména zřízení zástavního práva, finanční záruky či zajišťovacího převodu práva. - zřízení jakéhokoliv zajištění dluhu třetí osoby, a to ve prospěch kterékoli třetí osoby, zejména poskytnutím ručení, převzetím směnečného rukojemství, zřízením zástavního práva, finanční záruky či zajišťovacího převodu práva. - jakákoliv dispozice se závodem společnosti či jeho částí, zejména jeho zcizení či zatížení. nebo - vystavení či vydání jakéhokoliv cenného papíru, zejména jakékoliv směnky či dluhopisu. Společnost zastupují dva jednatelé společně v případě všech právních jednání zakládajících závazek společnosti nebo jejichž předmětem je plnění převyšující částku 3.000.000,- Kč (slovy: tři miliony korun českých) včetně nebo její ekvivalent v jakékoliv cizí měně za směnného kurzu centrální banky České republiky platného ke dni účinnosti takového jednání. Společnost zastupuje výlučně Petr Dědek, nar. 20. července 1992, v souvislosti se zakládáním, rušením nebo v souvislosti s jakýmikoliv změnami v nastavení bankovních účtů společnosti včetně dispozičních oprávnění. V ostatních případech je oprávněn za společnost jednat kterýkoli jednatel samostatně.
8. 3. 2022
Vymazán způsob jednání: Společnost zastupují dva jednatelé společně v případě všech právních jednání zakládajících závazek společnosti nebo jejichž předmětem je plnění převyšující částku 3.000.000,- Kč včetně nebo její ekvivalent v jakékoliv cizí měně za směnného kurzu centrální banky České republiky platného ke dni účinnosti takového jednání. V ostatních případech je oprávněn za společnost jednat kterýkoli jednatel samostatně.
27. 1. 2022
Zapsán skutečný majitel Petr Dědek, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
26. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Viktor Janeček, jako jednatel
26. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Radek Janoušek, jako jednatel
26. 1. 2022
Zapsán základní kapitál 200 000 Kč
26. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Dědek, jako jednatel
26. 1. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 3
26. 1. 2022
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupují dva jednatelé společně v případě všech právních jednání zakládajících závazek společnosti nebo jejichž předmětem je plnění převyšující částku 3.000.000,- Kč včetně nebo její ekvivalent v jakékoliv cizí měně za směnného kurzu centrální banky České republiky platného ke dni účinnosti takového jednání. V ostatních případech je oprávněn za společnost jednat kterýkoli jednatel samostatně.
26. 1. 2022
Zapsán společník Petr Dědek, jako společník
26. 1. 2022
Zapsán předmět podnikání: Zprostředkování obchodu a služeb Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Poskytování služeb pro právnické osoby a svěřenské fondy
26. 1. 2022
Vznik společnosti Simple Credit s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-2306
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-40
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1583
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-672
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2372
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-3572
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.