Partners Financial Services

jKUMA Czech Republic s.r.o., IČO: 14214911 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
11. 2. 2022
Zapsán skutečný majitel Jan Marziny, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
11. 2. 2022
Zapsán skutečný majitel Jan Kupka, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
11. 2. 2022
Vymazán skutečný majitel JUDr. Jakub Maur
10. 2. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Marziny, jako jednatel
10. 2. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Kupka, jako jednatel
10. 2. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Michal Koman
10. 2. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Profispolečnosti Praha s.r.o.
10. 2. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Profispolečnosti servis s.r.o.
10. 2. 2022
Zapsán společník Jan Marziny, jako společník
10. 2. 2022
Zapsán společník Jan Kupka, jako společník
10. 2. 2022
Vymazán společník Profispolečnosti Holding SE
10. 2. 2022
Vymazán společník Profispolečnosti Praha s.r.o.
2. 2. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Michal Koman, jako při výkonu funkce zastupuje
2. 2. 2022
Zapsán základní kapitál 200 000 Kč
2. 2. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Michal Koman, jako při výkonu funkce zastupuje
2. 2. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 2
2. 2. 2022
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupuje každý z jednatelů ve všech věcech samostatně vyjma právních jednání zavazujících společnost k peněžitému nebo nepeněžitému plnění v hodnotě vyšší než 100.000,- Kč ( slovy: jedno sto tisíc korun českých). Při právních jednání zavazujících společnost k peněžitému nebo nepeněžitému plnění v hodnotě vyšší než 100.000,- Kč ( slovy: jedno sto tisíc korun českých) zastupují společnost oba jednatelé společně.
2. 2. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Profispolečnosti Praha s.r.o.
2. 2. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Profispolečnosti servis s.r.o.
2. 2. 2022
Zapsán společník Profispolečnosti Holding SE
2. 2. 2022
Zapsán společník Profispolečnosti Praha s.r.o.
2. 2. 2022
Zapsán skutečný majitel JUDr. Jakub Maur, jako nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
2. 2. 2022
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, s obory činnosti: Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Pěstitelské pálení Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Výroba neelektrických zařízení pro domácnost Výroba strojů a zařízení Výroba zdravotnických prostředků Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Sklenářské práce, rámování a paspartování Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Ubytovací služby Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Projektování pozemkových úprav Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Projektování elektrických zařízení Testování, měření, analýzy a kontroly Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Překladatelská a tlumočnická činnost, Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Poskytování technických služeb Poskytování služeb pro rodinu a domácnost Výroba, obchod a služby jinde nezařazené
2. 2. 2022
Vznik společnosti jKUMA Czech Republic s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-1659
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-16
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-735
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

600
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-436
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1198
-
+

A tohle už jste četli?