Partners Financial Services

ARVENTA s.r.o., IČO: 14317117 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 4. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Petro Pykhnei, jako jednatel
26. 4. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Martin Vilet
26. 4. 2024
Zapsán společník Petro Pykhnei, jako společník
26. 4. 2024
Vymazán společník VILET HOLDING a.s.
26. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Petro Pykhnei, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 4. 2024
Vymazán skutečný majitel Martin Vilet
26. 4. 2024
Zapsán předmět podnikání: Správa vlastního jmění. Pronájem nemovitých věcí. Velkoobchod a maloobchod. Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí. Projektová činnost ve výstavbě. Zprostředkování obchodu a služeb. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Činnost informačních a zpravodajských kanceláří. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Truhlářství, podlahářství. Zednictví. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Montáž, opravy a rekonstrukce chladicích zařízení a tepelných čerpadel. Vodoinstalatérství, topenářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení. Izolatérství. Malířství, lakýrnictví, natěračství. Pokrývačství, tesařství. Klempířství a oprava karoserií. Kamnářství. Kominictví. Stavební dozor. Technický dozor. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. Nakládání s odpady vyjma nebezpečných. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektování pozemkových úprav. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.
26. 4. 2024
Vymazán předmět podnikání: Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Činnost informačních a zpravodajských kanceláří Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí Pronájem a půjčování věcí movitých Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Projektování pozemkových úprav Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
26. 4. 2024
Vymazán předmět podnikání: Správa vlastního jmění.
26. 4. 2024
Vymazán předmět podnikání: Pronájem nemovitých věcí.
26. 4. 2024
Změna názvu z ARVENTA s.r.o. na Bogdanstav s.r.o.
19. 1. 2023
Změna sídla z Doudova 258/3, 147 00 Praha - Podolí na Antala Staška 1859/34, 140 00 Praha - Krč
8. 10. 2022
Změna funkce: Martin Vilet z nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem na nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
5. 5. 2022
Zapsán společník VILET HOLDING a.s.
5. 5. 2022
Vymazán společník HYPERNET, a.s.
5. 5. 2022
Změna informací: nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem Martin Vilet
3. 5. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Vilet, jako jednatel
3. 5. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Václav Mlynář
3. 5. 2022
Zapsán společník HYPERNET, a.s.
3. 5. 2022
Vymazán společník GOLDEN RIVER, s.r.o.
3. 5. 2022
Zapsán skutečný majitel Martin Vilet, jako nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
3. 5. 2022
Vymazán skutečný majitel Josef Jaroš, MBA
3. 5. 2022
Zapsán předmět podnikání: Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Činnost informačních a zpravodajských kanceláří Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí Pronájem a půjčování věcí movitých Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Projektování pozemkových úprav Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
3. 5. 2022
Změna názvu z SENIORITA, s.r.o. na ARVENTA s.r.o.
16. 3. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Mlynář, jako jednatel
16. 3. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
16. 3. 2022
Zapsán základní kapitál 200 000 Kč
16. 3. 2022
Zapsán způsob jednání: Jednatel jedná za společnost samostatně.
16. 3. 2022
Zapsán společník GOLDEN RIVER, s.r.o.
16. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Josef Jaroš, MBA, jako nepřímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
16. 3. 2022
Zapsán předmět podnikání: Správa vlastního jmění.
16. 3. 2022
Zapsán předmět podnikání: Pronájem nemovitých věcí.
16. 3. 2022
Vznik společnosti SENIORITA, s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1655
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-21
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-510
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

302
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-2
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-1760
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.