Partners Financial Services

PERSOLA Czech a.s., IČO: 14346494 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
12. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Kaše, jako člen správní rady
12. 8. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Ondřej Karásek
21. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Pavel Paták, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Ondřej Karásek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Libor Holub, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
15. 3. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Paták, jako člen správní rady
15. 3. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ondřej Karásek, jako člen správní rady
15. 3. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Libor Holub, jako předseda správní rady
15. 3. 2022
Zapsán základní kapitál 3 000 000 Kč
15. 3. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 3
15. 3. 2022
Zapsán způsob jednání: Za společnost jednají vždy alespoň dva členové správní rady společně s výjimkou následujících případů, kdy musejí vždy jednat všichni tři členové správní rady společně: - právní jednání směřující ke vzniku, změně či zániku smlouvy, v jejímž důsledku má dojít k nabytí, zcizení či zatížení nemovitých věcí. - právní jednání směřující ke vzniku, změně či zániku smlouvy o úvěru, smlouvy o zápůjčce nebo smlouvy o faktoringu. - právní jednání směřující ke vzniku, změně či zániku smlouvy, jejíž předmět plnění má hodnotu vyšší než 1.000.000 Kč (jeden milion korun českých) bez daně z přidané hodnoty. - právní jednání směřující ke vzniku, změně či zániku smlouvy, jejímž předmětem je dispozice s duševním vlastnictvím společnosti nebo jeho zatížení. - právní jednání směřující ke vzniku, změně či zániku smlouvy o zřízení zástavního práva či věcného břemene nebo jiného zatížení k majetku společnosti, smlouvy o zřízení předkupního práva k majetku společnosti nebo smlouvy o zajišťovacím převodu práva. - právní jednání, v jehož důsledku dochází k nabytí, zvětšení či zmenšení nebo ukončení účasti v jakékoli právnické osobě, společnosti ve smyslu občanského zákoníku nebo v jiném obdobném uskupení. - právní jednání směřující ke vzniku, změně či zániku smlouvy o tiché společnosti. - právní jednání spočívající v uznání dluhu společnosti v nominální výši vyšší než 1.000.000 Kč (jeden milion korun českých) bez daně z přidané hodnoty, právní jednání spočívající v zajištění dluhu jakékoli právnické či fyzické osoby (s výjimkou společnosti) bez ohledu na jeho výši a právní jednání spočívající v převzetí dluhu bez ohledu na jeho výši. - právní jednání směřující ke vzniku, změně či zániku leasingové smlouvy s hodnotou plnění přesahující 1.000.000 Kč (jeden milion korun českých) bez daně z přidané hodnoty. - právní jednání směřující ke vzniku, změně či zániku smlouvy o pachtu závodu nebo části závodu. - právní jednání, jehož předmětem je žádost o poskytnutí dotace, návratné finanční výpomoci, investiční pobídky nebo jakékoli jiné veřejné podpory v částce vyšší než 1.000.000 Kč (jeden milion korun českých). - právní jednání vztahující se ke směnkám, šekům, dluhopisům a jakýmkoli jiným cenným papírům nebo finančním derivátům. - právní jednání související s vytvářením nebo zakládáním svěřenských fondů či obdobných sdružení majetku podle zahraničního práva.
15. 3. 2022
Zapsán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona v rozsahu oboru činností: - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod - pronájem a půjčování věcí movitých - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy - poskytování technických služeb
15. 3. 2022
Zapsán předmět činnosti: správa vlastního majetku
15. 3. 2022
Zapsán předmět činnosti: pronájem nemovitých věcí, bytů a nebytových prostor
15. 3. 2022
Vznik společnosti PERSOLA Czech a.s.
15. 3. 2022
Zapsána akcie 30 ks akcie na jméno v listinné podobě ve jmenovité hodnotě 100 000 Kč

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-2396
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

1309
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-832
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1736
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

758
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2017
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.