Partners Financial Services

WT Technologies s.r.o., IČO: 14366142 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 2. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Jan Šimurda
1. 2. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Pavel Bortlík
1. 2. 2023
Změna informací: nepřímý skutečný majitel Ing. Jaroslav Novák
1. 2. 2023
Vymazán skutečný majitel Jaromír Opatrný
1. 2. 2023
Vymazán skutečný majitel Ing. Václav Málek
31. 1. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Milan Peffek
31. 1. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Pavel Bortlík
31. 1. 2023
Vymazán společník Acam Solution s.r.o.
31. 1. 2023
Vymazán společník WELL PACK s.r.o.
21. 3. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Milan Peffek, jako jednatel
21. 3. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Bortlík, jako jednatel
21. 3. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Novák, jako jednatel
21. 3. 2022
Zapsán základní kapitál 20 000 Kč
21. 3. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 3
21. 3. 2022
Zapsán způsob jednání: Každý jednatel zastupuje společnost samostatně s výjimkou níže uvedených případů, kdy společnost zastupují vždy alespoň dva jednatelé společně: a) nabytí a zcizení jakéhokoliv majetku za cenu vyšší než 300.000,- Kč, b) koupě či prodej nemovitosti, c) převzetí dluhu v jakékoliv výši, d) zastavení či jiné zatížení majetku v jakékoliv hodnotě právem třetích osob, e) převody poskytnutí licence k právům duševního vlastnictví.
21. 3. 2022
Zapsán společník Acam Solution s.r.o.
21. 3. 2022
Zapsán společník Media CZ s.r.o.
21. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Jan Šimurda, jako nepřímý skutečný majitel
21. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Pavel Bortlík, jako nepřímý skutečný majitel
21. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Jaroslav Novák, jako nepřímý skutečný majitel
21. 3. 2022
Zapsán společník WELL PACK s.r.o.
21. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Jaromír Opatrný, jako nepřímý skutečný majitel
21. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Václav Málek, jako nepřímý skutečný majitel
21. 3. 2022
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Obory činnosti: Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Výroba neelektrických zařízení pro domácnost Výroba strojů a zařízení Výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků Výroba a opravy čalounických výrobků Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků Výroba zdravotnických prostředků Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Činnost informačních a zpravodajských kanceláří Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí Pronájem a půjčování věcí movitých Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Projektování elektrických zařízení Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Testování, měření, analýzy a kontroly Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Poskytování technických služeb Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel
21. 3. 2022
Vznik společnosti WT Technologies s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

312
-
+
Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-1843
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

-1
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1775
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-374
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

660
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.