Partners Financial Services

Agentura B.K.R. spol. s r.o., IČO: 14798395 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 3. 1991
Zapsán společník Ing. Věra Ruferová, jako společník
28. 3. 1991
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání za společnost: Společnost je zastoupena dvěma společníky ve funkci jednatelů. Každý z nich je oprávněn k zastupování společnosti samostatně. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo vypsanému názvu společnosti připojí svůj podpis jednatel společnosti.
28. 3. 1991
Zapsán společník Ing. Pavel Borecký, jako společník
28. 3. 1991
Zapsán společník Ludmila Kynclová, jako společník
28. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: Zajišťování geodetických prací pro organizace a občany.
28. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: Odborná pomoc,včetně architektonického řešení v oblasti předprojektové a projektové přípravy staveb pro organizace a občany.
28. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: Obchodní, zásobovací a zprostředkovatelská činnost.
28. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: Inženýrské činnosti a odborné pomoci pro organizace a občany v rámci povolení provádění inženýrské činnosti, zajišťování informační a poradenské činnosti pro organizace a občany v obla- sti investiční výstavby, zajišťování hydrogeologického průzkumu pro stavební účely v rozsahu a způsobem stanoveným v povolení Českého geologického úřadu.
28. 3. 1991
Zapsán předmět podnikání: Dílenské a výrobní dokumentace dílců a staveb pro organizace a občany,zajišťování znaleckých posudků, konstrukcí, objektů a dílců z technických a ekonomických hledisek.
28. 3. 1991
Vznik společnosti Agentura B.K.R. spol. s r.o.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-715
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

3433
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

3251
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1616
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2160
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2325
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.