Partners Financial Services

Domov Na cestě, IČO: 15053822 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 1. 2020
Změna sídla z Předhradí 17, 539 74 Předhradí - Předhradí na Tyršova 389, 539 73 Skuteč - Skuteč
1. 1. 2020
Zapsán předmět činnosti: Domov Na cestě poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - Služba je určena dospělým lidem od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním z okruhu psychotických a afektivních poruch se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Domov Na cestě poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení - Služba je určena dospělým lidem od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním z okruhu psychotických a afektivních poruch se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto sociální služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov Na cestě zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Poslání poskytovaných sociálních služeb. Pomocí pobytové služby probouzet a posilovat v lidech s duševním onemocněním naději, že mohou v životě zastávat smysluplné role, přebírat zodpovědnost za sebe sama a za svá rozhodnutí. Domov Na cestě dále zajišťuje výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb provoz komunitního centra sloužícího k sociálnímu začlenění klientů pobytových služeb a propojení s místní komunitou.
1. 1. 2020
Vymazán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto sociální služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
1. 1. 2020
Změna názvu z Domov na hradě Rychmburk na Domov Na cestě
2. 8. 2016
Zapsán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení - služba je poskytována osobám od 18 let věku s chronickým duševním onemocněním (zejména z okruhu schizofrenních a afektivních poruch) se stabilizovaným psychickým stavem, kteří v důsledku své nemoci mají sníženou soběstačnost a potřebují vysokou míru podpory k zajištění svých potřeb. Jejich nepříznivou sociální situaci není možné vyřešit prostřednictvím rodinných příslušníků či ambulantních a terénních sociálních služeb. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto sociální služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
2. 8. 2016
Vymazán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení -služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
4. 2. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jakub Vávra, jako ředitel
4. 2. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Marie Zelenková
4. 4. 2015
Změna titulu: člen statutárního orgánu Mgr. Marie Zelenková
12. 3. 2015
Zapsán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení -služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Sociální služby domovy se zvláštním režimem a chráněné bydlení zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
12. 3. 2015
Vymazán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Sociální služba domovy se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedená sociální služba je poskytována v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
5. 9. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Bc. Marie Zelenková
5. 9. 2014
Zapsán způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace samostatně ve všech věcech.
5. 9. 2014
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace samostatně ve všech věcech.
5. 9. 2014
Změna sídla z Předhradí 17, 539 74 Předhradí na Předhradí 17, 539 74 Předhradí - Předhradí
5. 9. 2014
Zapsán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Sociální služba domovy se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na hradě Rychmburk zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Výše uvedená sociální služba je poskytována v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
5. 9. 2014
Vymazán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Sociální služba domovy se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: -poskytnutí ubytování -poskytnutí stravy -pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu -pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu -aktivizační činnosti sociálně terapeutické činnosti -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Na základě zákona o sociálních službách dále -zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Domov na hradě Rychmburk dále na základě zájmu klientů zajišťuje tyto fakultativní činnosti: -služby, jako např. kadeřníka, holiče nebo pedikúru. Pobytové služby nejsou určeny: -osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, -osobám, které z důvodu infekční nemoci nejsou schopny pobytu v domově, -osobám, které pro akutní nebo nestabilizovanou duševní nemoc nebo závislost mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí, -osobám, jejichž chování by narušovalo kolektivní soužití, a to zejména z důvodu duševní nemoci, závažné mentální poruchy, závislosti na návykových látkách nebo absenci sociálních návyků, -osobám s poruchami autistického spektra, -osobám v akutním stavu závislosti na návykových látkách, -osobám, které mají hlavní diagnózu demenci různého typu. Výše uvedená sociální služba je poskytována v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
2. 11. 2013
Zapsán zakladatel Pardubický kraj
2. 11. 2013
Vymazán zakladatel Pardubický kraj
7. 9. 2012
Zapsán předmět činnosti: Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytovou sociální službu domovy se zvláštním režimem - služba je poskytována klientům od 18 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění. Sociální služba domovy se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: -poskytnutí ubytování -poskytnutí stravy -pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu -pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu -aktivizační činnosti sociálně terapeutické činnosti -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Na základě zákona o sociálních službách dále -zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Domov na hradě Rychmburk dále na základě zájmu klientů zajišťuje tyto fakultativní činnosti: -služby, jako např. kadeřníka, holiče nebo pedikúru. Pobytové služby nejsou určeny: -osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, -osobám, které z důvodu infekční nemoci nejsou schopny pobytu v domově, -osobám, které pro akutní nebo nestabilizovanou duševní nemoc nebo závislost mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí, -osobám, jejichž chování by narušovalo kolektivní soužití, a to zejména z důvodu duševní nemoci, závažné mentální poruchy, závislosti na návykových látkách nebo absenci sociálních návyků, -osobám s poruchami autistického spektra, -osobám v akutním stavu závislosti na návykových látkách, -osobám, které mají hlavní diagnózu demenci různého typu. Výše uvedená sociální služba je poskytována v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti, -umožňování praktické výuky školám se sociálním případně zdravotnickým zaměřením, -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
7. 9. 2012
Vymazán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti organizace Domov na hradě Rychmburk je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. f) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov se zvláštním režimem, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytové služby sociální péče: osobám starších 18ti let věku s chronickým duševním onemocněním, které mají sníženou soběstačnost z důvodu takového onemocnění a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby (dále jen \"uživatelé sociálních služeb\"), které doporučí smluvní psychiatr Domova na hradě Rychmburk. Ústavní psychiatr vydá popř. nevydá doporučení k přijetí na základě Mezinárodní klasifikace nemocí (MKN - 10), které má zařízení zpracovány ve vnitřním předpisu, včetně indikací. Služby Domova na hradě Rychmburk nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, - osobám, které z důvodu infekční a parazitární nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb, - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují, sebe a okolí pro akutní a chronickou závislost na návykových látkách, - osobám, které jsou postiženy též tělesnou nebo smyslovou vadou středního a těžšího stupně. Služba domov se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Výše uvedené siciální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb Domov na hradě Rychmburk dále poskytuje: - zajištění zdravotní péče pro uživatele s chronickým duševním onemocněním, - zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivizaci duševních a fyzických schopností uživatelů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého uživatele, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů. - poskytování základního osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých základních služeb uživatelům, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup, - zajištění kulturně-zájmové činnosti uživatelů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu na hlavního předmětu činnosti Domova na hradě Rychmburk, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb
7. 9. 2012
Vymazán předmět činnosti: Doplňková činnost: - hostinská činnost - reklamní a propagační činnost - nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
2. 9. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Marie Zelenková, jako ředitelka
2. 9. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Tomáš Černík
22. 4. 2009
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti organizace Domov na hradě Rychmburk je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. f) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov se zvláštním režimem, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytové služby sociální péče: osobám starších 18ti let věku s chronickým duševním onemocněním, které mají sníženou soběstačnost z důvodu takového onemocnění a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby (dále jen \"uživatelé sociálních služeb\"), které doporučí smluvní psychiatr Domova na hradě Rychmburk. Ústavní psychiatr vydá popř. nevydá doporučení k přijetí na základě Mezinárodní klasifikace nemocí (MKN - 10), které má zařízení zpracovány ve vnitřním předpisu, včetně indikací. Služby Domova na hradě Rychmburk nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, - osobám, které z důvodu infekční a parazitární nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb, - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují, sebe a okolí pro akutní a chronickou závislost na návykových látkách, - osobám, které jsou postiženy též tělesnou nebo smyslovou vadou středního a těžšího stupně. Služba domov se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Výše uvedené siciální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb Domov na hradě Rychmburk dále poskytuje: - zajištění zdravotní péče pro uživatele s chronickým duševním onemocněním, - zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivizaci duševních a fyzických schopností uživatelů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého uživatele, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů. - poskytování základního osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých základních služeb uživatelům, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup, - zajištění kulturně-zájmové činnosti uživatelů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu na hlavního předmětu činnosti Domova na hradě Rychmburk, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb
22. 4. 2009
Vymazán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti organizace Domov na hradě Rychmburk je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. f) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov se zvláštním režimem, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytové služby sociální péče: osobám starších 18ti let věku s chronickým duševním onemocněním, které mají sníženou soběstačnost z důvodu takového onemocnění a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby (dále jen \"uživatelé sociálních služeb\"), které doporučí smluvní psychiatr Domova na hradě Rychmburk. Ústavní psychiatr vydá popř. nevydá doporučení k přijetí na základě Mezinárodní klasifikace nemocí (MKN - 10), které má zařízení zpracovány ve vnitřním předpisu, včetně indikací. Služby Domova na hradě Rychmburk nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, - osobám, které z důvodu infekční a parazitární nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb, - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují, sebe a okolí pro akutní a chronickou závislost na návykových látkách, - osobám, které jsou postiženy též tělesnou nebo smyslovou vadou středního a těžšího stupně. Služba domov se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Výše uvedené siciální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb Domov na hradě Rychmburk dále poskytuje: - zajištění zdravotní péče pro uživatele s chronickým duševním onemocněním, - zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivizaci duševních a fyzických schopností uživatelů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého uživatele, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů. - poskytování základního osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých základních služeb uživatelům, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup, - zajištění kulturně-zájmové činnosti uživatelů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu na hlavního předmětu činnosti Domova na hradě Rychmburk, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb, - výkon níže uvedených oprávnění zřizovatele vůči začleněnému zařízení pro výkon pěstounské péče, Osady Ležáků 919, Skuteč obsažených v ustanovení § 45 zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů, která byla na příspěvkovou organizaci Pardubického kraje, Domov na hradě Rychmburk, delegována zřizovatelem.
10. 3. 2008
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti organizace Domov na hradě Rychmburk je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. f) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov se zvláštním režimem, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytové služby sociální péče: osobám starších 18ti let věku s chronickým duševním onemocněním, které mají sníženou soběstačnost z důvodu takového onemocnění a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby (dále jen \"uživatelé sociálních služeb\"), které doporučí smluvní psychiatr Domova na hradě Rychmburk. Ústavní psychiatr vydá popř. nevydá doporučení k přijetí na základě Mezinárodní klasifikace nemocí (MKN - 10), které má zařízení zpracovány ve vnitřním předpisu, včetně indikací. Služby Domova na hradě Rychmburk nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, - osobám, které z důvodu infekční a parazitární nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb, - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují, sebe a okolí pro akutní a chronickou závislost na návykových látkách, - osobám, které jsou postiženy též tělesnou nebo smyslovou vadou středního a těžšího stupně. Služba domov se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Výše uvedené siciální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb Domov na hradě Rychmburk dále poskytuje: - zajištění zdravotní péče pro uživatele s chronickým duševním onemocněním, - zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivizaci duševních a fyzických schopností uživatelů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého uživatele, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů. - poskytování základního osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých základních služeb uživatelům, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup, - zajištění kulturně-zájmové činnosti uživatelů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu na hlavního předmětu činnosti Domova na hradě Rychmburk, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb, - výkon níže uvedených oprávnění zřizovatele vůči začleněnému zařízení pro výkon pěstounské péče, Osady Ležáků 919, Skuteč obsažených v ustanovení § 45 zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů, která byla na příspěvkovou organizaci Pardubického kraje, Domov na hradě Rychmburk, delegována zřizovatelem.
10. 3. 2008
Vymazán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti organizace Hlavní účel Domov na hradě Rychmburk je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. e) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov pro seniory a podle § 34 odst. 1 písm. f) téhož zákona domov se zvláštním režimem, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Hlavní předmět činnosti Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytové služby sociální péče: - osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodů věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby - osobám starších 18ti let věku s chronickým duševním onemocněním, které mají sníženou soběstačnost z důvodu takového onemocnění a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby (dále jen \"uživatelé sociálních služeb\"). - osobám, které jsou postiženy též tělesnou nebo smyslovou vadou lehčího stupně Služby Domova na hradě Rychmburk nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení - osobám, které z důvodů infekční nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí pro závislost na návykových látkách - osobám, které jsou nositeli parazitárních onemocnění - osobám, se stařeckou, Alzeimerovou demencí a ostatními typy demencí - osobám s mentální poruchou - osobám s poruchou osobnosti Služba domov pro seniory a služba domov se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc pri zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a pri obstarávání osobních záležitostí, Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb. Domov na hradě Rychmburk dále poskytuje: - zajištění zdravotní péče pro uživatele s chronickým duševním onemocněním, - zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivizaci duševních a fyzických schopností uživatelů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého uživatele, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů, - poskytování základního osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých základních služeb uživatelů, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup, - zajištění kulturně-zájmové činnosti uživatelů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Domova na hradě Rychmburk, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb, - výkon níže uvedených oprávnění zřizovatele vůči začleněnému zařízení pro výkon pěstounské péče, Osady Ležáků 919, Skuteč obsažených v ustanovení § 45 zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů, která byla na příspěvkovou organizaci Pardubického kraje, Domov na hradě Rychmburk, delgována zřizovatelem.
14. 2. 2007
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti organizace Hlavní účel Domov na hradě Rychmburk je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. e) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov pro seniory a podle § 34 odst. 1 písm. f) téhož zákona domov se zvláštním režimem, které zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování pobytových služeb sociální péče. Hlavní předmět činnosti Domov na hradě Rychmburk poskytuje pobytové služby sociální péče: - osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodů věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby - osobám starších 18ti let věku s chronickým duševním onemocněním, které mají sníženou soběstačnost z důvodu takového onemocnění a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby (dále jen \"uživatelé sociálních služeb\"). - osobám, které jsou postiženy též tělesnou nebo smyslovou vadou lehčího stupně Služby Domova na hradě Rychmburk nejsou určeny: - osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení - osobám, které z důvodů infekční nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí pro závislost na návykových látkách - osobám, které jsou nositeli parazitárních onemocnění - osobám, se stařeckou, Alzeimerovou demencí a ostatními typy demencí - osobám s mentální poruchou - osobám s poruchou osobnosti Služba domov pro seniory a služba domov se zvláštním režimem zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc pri zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - aktivizační činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a pri obstarávání osobních záležitostí, Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb. Domov na hradě Rychmburk dále poskytuje: - zajištění zdravotní péče pro uživatele s chronickým duševním onemocněním, - zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivizaci duševních a fyzických schopností uživatelů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého uživatele, - úschovu cenných věcí a finančních prostředků uživatelů, - poskytování základního osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých základních služeb uživatelů, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup, - zajištění kulturně-zájmové činnosti uživatelů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života. Domov na hradě Rychmburk dále zajišťuje - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Domova na hradě Rychmburk, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb, - výkon níže uvedených oprávnění zřizovatele vůči začleněnému zařízení pro výkon pěstounské péče, Osady Ležáků 919, Skuteč obsažených v ustanovení § 45 zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů, která byla na příspěvkovou organizaci Pardubického kraje, Domov na hradě Rychmburk, delgována zřizovatelem.
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: zajištění zdravotní péče pro klienty s akutním nebo chronickým onemocněním,
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: zajištění ubytování, stravování a komplexní sociální péče pro umístěné klienty,
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivaci duševních a fyzických schopností klientů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého klienta,
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: zajištění kulturně-zájmové činnosti klientů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života,
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: výkon níže uvedených oprávnění zřizovatele vůči začleněnému zařízení pro výkon pěstounské péče, Osady Ležáků 919, Skuteč obsažených v ustanovení § 45 zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů, která byla na příspěvkovou organizaci Pardubického kraje Domov důchodců Rychmburk delegována zřizovatelem: - hradit podíl nákladů na domácnost podle článku IV dohody uzavřené dne 30. 1. 2003 mezi zřizovatelem a zařízením pěstounské péče, - přenechat pěstounovi (spolu s manželem) v zařízení užívání jedné místnosti pro vlastní potřebu, - hradit náklady spojené s opravami a údržbou objektu zařízení a jeho vybavení, pokud v jednotlivém případě přesahují 100 Kč, a průběžně vybavovat či obměňovat zařízení a další předměty (kupř. lůžkoviny) s ohledem na potřeby svěřených dětí a to ve spolupráci s pěstounem, o předání dalších předmětů, které budou sloužit potřebám dětí, či vybavení zařízení bude vyhotoven zápis, - při péči o čtyři a více dětí nebo jestliže alespoň jedno ze svěřených dětí vyžaduje mimořádnou péči zabezpečit pěstounovi trvalou nebo dočasnou výpomoc při vedení domácnosti další osobou, která se řídí pokyny pěstouna, výběr vhodné osoby dohodne příspěvková organizace Domov důchodců Rychmburk s pěstounem, může jím být manžel pěstounky, - poskytování pěstounovi a svěřeným dětem v plné výši náhradu jízdních výdajů např. spojených s cestami za účelem úředních jednání, popřípadě preventivně léčebných úkonů nutných v zájmu dítěte, - poskytovat pěstounovi na jeho žádost příspěvek na pobyt v zařízení za osobu, která byla do zletilosti v péči tohoto pěstouna a koná základní (náhradní) službu v ozbrojených silách nebo civilní službu, výši tohoto příspěvku upravuje § 45 odst. 2 písm. g) zákona č. 359/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů.
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu se zřizovací listinou včetně ubytovacích a stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebného pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Domova důchodců Rychmburk,
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: úschova cenných věcí a finančních prostředků klientů, kteří o jejich převzetí požádají při nástupu nebo během pobytu,
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: umožňování praktické výuky školám se sociálním případně zdravotnickým zaměřením,
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: poskytování osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých služeb klientům, kteří nemají dostatečné finanční prostředky na jejich nákup,
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: Poskytování komplexní a nedělitelné celoroční ústavní sociální péče, především starým občanům, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a kteří pro trvalé změny zdravotního stavu potřebují komplexní péči, jež jim nemůže být zajištěna jinak, a dále pro staré občany, kteří toto umístění nezbytně potřebují z jiných vážných důvodů, v níž je jako její nedílná a neoddělitelná součást zahrnuto rovněž:
14. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociální péče
14. 2. 2007
Změna názvu z Domov důchodců Rychmburk na Domov na hradě Rychmburk
9. 2. 2006
Zapsán zakladatel Pardubický kraj
9. 2. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Tomáš Černík, jako ředitel
9. 2. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslav Štorek
30. 10. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Štorek, jako ředitel
30. 10. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace samostatně ve všech věcech.
30. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: zajištění zdravotní péče pro klienty s akutním nebo chronickým onemocněním,
30. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: zajištění ubytování, stravování a komplexní sociální péče pro umístěné klienty,
30. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: zajištění podmínek pro využití volného času a zabezpečení pracovní činnosti, vedoucí k aktivaci duševních a fyzických schopností klientů s přihlédnutím k individuálnímu zdravotnímu stavu každého klienta,
30. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: zajištění kulturně-zájmové činnosti klientů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života,
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-1769
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1477
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-837
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-24
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-1926
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2430
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.