Partners Financial Services

Bytové družstvo Nádražní, IČO: 15058948 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Danuše Muchová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Hana Endrlová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Miroslav Carda z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
26. 11. 2021
Změna informací: přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem Danuše Muchová
26. 11. 2021
Změna informací: přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem Hana Endrlová
26. 11. 2021
Změna informací: přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem Miroslav Carda
24. 11. 2021
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Danuše Muchová
24. 11. 2021
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Hana Endrlová
24. 11. 2021
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Miroslav Carda
5. 10. 2021
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je oprávněno jednat za družstvo navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstvem. Právní jednání představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda (popř. místopředseda) a další člen představenstva.
5. 10. 2021
Vymazán způsob jednání: Členové představenstva zastupují bytové družstvo ve všech věcech, buď předseda představenstva samostatně nebo místopředseda představenstva a zbývající člen představenstva společně. Právní jednání, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda představenstva a další člen představenstva nebo místopředseda představenstva a další člen představenstva.
5. 10. 2021
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je zejména zajišťování bytových potřeb členů spočívající především v: a) provádění, popř. zajišťování správy, údržby, oprav, modernizace a rekonstrukce bytového domu a případně nebytových objektů, bytů a nebytových prostor ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. b) zajišťování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostor ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c) uzavírání smluv o nájmu družstevních bytů (družstevních nebytových prostor), popř. jiných smluv souvisejících s jejich užíváním. a d) zajišťování správy domu s byty a nebytovými prostory ve vlastnictví jiných osob, nebo správa domu a pozemku pro společenství vlastníků jednotek, kterou družstvo provozuje pouze jako svoji vedlejší a doplňkovou činnost.
5. 10. 2021
Vymazán předmět činnosti: a) provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. b) poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c) uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru), o nájmu jiných než družstevních bytů a jiných než družstevních nebytových prostorů, popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru). d) spolu s činností podle písmen a) až c) i zajišťování správy domů s byty a nebytovými prostory ve vlastnictví jiných osob, nebo správa domu a pozemku pro společenství vlastníků jednotek, kterou družstvo provozuje pouze jako svoji vedlejší a doplňkovou činnost.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Danuše Muchová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Hana Endrlová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Miroslav Carda, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
2. 2. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Danuše Muchová
2. 2. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Hana Endrlová
2. 2. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Miroslav Carda
8. 1. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Danuše Muchová, jako člen představenstva
8. 1. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Hana Endrlová, jako místopředseda představenstva
8. 1. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Carda, jako předseda představenstva
8. 1. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 3
8. 1. 2015
Zapsán způsob jednání: Členové představenstva zastupují bytové družstvo ve všech věcech, buď předseda představenstva samostatně nebo místopředseda představenstva a zbývající člen představenstva společně. Právní jednání, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda představenstva a další člen představenstva nebo místopředseda představenstva a další člen představenstva.
8. 1. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Danuše Muchová
8. 1. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Hana Endrlová
8. 1. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Carda
8. 1. 2015
Vymazán způsob jednání: Zastupování a podepisování: Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstvem. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma podepisuje za družstvo předseda (popřípadě místopředseda) a další člen představenstva.
8. 1. 2015
Změna sídla z Nádražní 1190, Havlíčkův Brod na Nádražní 1190, 580 01 Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod
8. 1. 2015
Zapsán předmět činnosti: a) provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. b) poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c) uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru), o nájmu jiných než družstevních bytů a jiných než družstevních nebytových prostorů, popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru). d) spolu s činností podle písmen a) až c) i zajišťování správy domů s byty a nebytovými prostory ve vlastnictví jiných osob, nebo správa domu a pozemku pro společenství vlastníků jednotek, kterou družstvo provozuje pouze jako svoji vedlejší a doplňkovou činnost.
8. 1. 2015
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je provoz bytových objektů a zabezpečováním plnění poskytovaných s užíváním bytů.
8. 1. 2015
Vymazán předmět činnosti: Družstvo zejména: a) přiděluje družstevní byty a nebytové prostory svým členům a uzavírá smlouvy o nájmu, b) zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukce a modernizaci bytových a nebytových prostorů pro své členy, c) zabezpečuje plnění spojené s bydlením pro své členy.
23. 5. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Danuše Muchová, jako člen představenstva
23. 5. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Hana Endrlová, jako místopředseda představenstva
23. 5. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Dana Muchová
23. 5. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Carda, jako předseda představenstva
23. 5. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Hana Endrlová
23. 5. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Carda
3. 6. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Dana Muchová, jako člen představenstva
3. 6. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Václav Kočí
30. 5. 2002
Změna funkce: Hana Endrlová z člen představenstva na místopředseda představenstva
30. 5. 2002
Změna adresy: člen statutárního orgánu Václav Kočí
30. 5. 2002
Změna funkce: Miroslav Carda z předseda na předseda představenstva
2. 6. 1993
Změna základního kapitálu z . na 54 000 Kč
2. 6. 1993
Zapsán způsob jednání: Zastupování a podepisování: Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstvem. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma podepisuje za družstvo předseda (popřípadě místopředseda) a další člen představenstva.
2. 6. 1993
Vymazán způsob jednání: Zastupování a podepisování: Statutárním orgánem družstva je představenstvo. Jménem představenstva jedná předseda, v době jeho nepřítomnosti či zaneprázdnění místopředseda. Jménem družstva podepisuje předseda nebo místopředseda a další člen představenstva.
2. 6. 1993
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je provoz bytových objektů a zabezpečováním plnění poskytovaných s užíváním bytů.
2. 6. 1993
Zapsán předmět činnosti: Družstvo zejména: a) přiděluje družstevní byty a nebytové prostory svým členům a uzavírá smlouvy o nájmu, b) zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukce a modernizaci bytových a nebytových prostorů pro své členy, c) zabezpečuje plnění spojené s bydlením pro své členy.
2. 6. 1993
Vymazán předmět činnosti: Zajišťování správy a provozu bytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením
18. 9. 1991
Zapsán základní kapitál .
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Dalík

Marek Dalík

lobbista a podnikatel

-1716
-
+
Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-1764
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1962
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-353
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

8976
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-78
-
+

A tohle už jste četli?