Partners Financial Services

INTER BUSINESS CONSULTING akciová společnost v likvidaci, IČO: 15548431 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 8. 1997
Zapsán člen dozorčí rady Emilie Maršálková, jako členka
25. 8. 1997
Zapsán člen dozorčí rady Dagmar Klímová, jako členka
25. 8. 1997
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Zdeněk Mikoška, jako předseda
25. 8. 1997
Vymazán člen dozorčí rady Jaroslava Maršálková
25. 8. 1997
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Jaroslav Sedlák
25. 8. 1997
Vymazán člen dozorčí rady RNDr. Jaromír Marek
15. 4. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Roman Maršálek, jako člen představenstva
15. 4. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Martina Maršálková, jako místopředseda představenstva
15. 4. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu PhDr. Dr. Opatrná Helena
15. 4. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Černý Ondřej
15. 4. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Klika Rudolf
15. 4. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu PhDr. Dr. Mazal Václav
15. 4. 1993
Zapsán základní kapitál 1 000 000 Kč
15. 4. 1993
Zapsán způsob jednání: Způsob zastupování: K obchodnímu jménu společnosti připojí svůj podpis: a) všichni členové představenstva, nebo b) v rozsahu pověření předseda představenstva, po dobu jeho nepřítomnosti místopředseda představenstva, nebo c) v rozsahu písemného pověření představenstva dva předsta- venstvem určení členové představenstva, nebo d) v rozsahu písemného pověření představenstvem, výkonný ředitel společnosti.
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: Výzkum, vývoj, výroba, provozování, marketing, distribuce a prodej vzdělávacích programů a služeb. Tato činnost zahr- nuje koupi zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: Výzkum, vývoj, výroba, provozování, marketing, distribuce a prodej veškerých počítačových programů, t.j. , aplikačního, systémového, komunikačního, grafického a programátorského softwaru, včetně expertních řídících systémů pro obchodní, průmyslové a jiné organizace. Tato činnost zahrnuje koupi zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: Výzkum, vývoj, výroba, marketing, distribuce a prodej pora- denských a konzultačních služeb v oblastech obchodní politi- ky a strategie podnikání, marketingu, publicity a reklamy, vědeckotechnického rozvoje, managementu výrobní operativy, finančního řízení, účetnictví a tržního ocenění podniku, personálního managementu a mzdové politiky, právně-ekono- mických záležitostí podnikání, organizačního rozvoje a komp- lexního systému řízení organizace, aplikace výpočetní a kan- celářské techniky, řízení odbytu včetně komerčních a průmys- lových vztahů, aplikace sociálního a politického marketingu,
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: Vývoj, realizace, výroba, provozování, marketing, distribuce a prodej inženýrských, investorských a poradenských infor- mačních služeb v oblastech informačních systémů pro ob- chodní, průmyslové a jiné organizace.
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: Vlastní (podniková) doprava a distribuce, marketing a velko- obchodní i maloobchodní prodej průmyslových výrobků a zaří- zení, spotřebního zboží a potravin (včetně poskytování ser- visních služeb pro prodávané výroby a zařízení). Tato čin- nost zahrnuje koupi zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: Veškerá zahraniční obchodní činnost, zejména dovoz a vývoz kancelářské techniky a optiky.
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: Veškerá investiční činnost, včetně zakládání dceřiných akciových společností.
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: řízení výrobních a investičních projektů, a produkt manage- ment.
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: Pronájem průmyslového zboží, zejména leasing základních prostředků a předmětů postupné spotřeby.
15. 4. 1993
Zapsán předmět podnikání: Instalace, v rámci prodeje, hotových výrobků kancelářské techniky, počítačů, a jiné spotřební elektrotechniky a optiky.
15. 4. 1993
Vymazán předmět podnikání: zboží a potravin. 7. Leasing základních prostředků a předmětů postupné spotřeby. 8. Veškerá zahraniční obchodní činnost, zejména dovoz a vývoz kancelářské a výpočetní techniky a optiky.
15. 4. 1993
Vymazán předmět podnikání: a vnitroorganizační řízení, právně-ekonomické záležitosti podnikání organizační rozvoj a komplexní systém řízení, aplikace výpočetní a kancelářské techniky, řízení odbytu včetně komerčních a průmyslových vztahů, sociálníhho marketinku, politického marketinku, řízení výrobních a investičních projektů, a produkt maganement. 3. Výzkum, vývoj, produkce a realizace, provozování a distribuce, marketink a prodej vzdělávacích programů a služeb včetně produkce kulturních, turistických, a sportovních podniků včetně provozování ubytovacích, stravovacích, a rekreačních zařízení.
15. 4. 1993
Vymazán předmět podnikání: 9. Veškerá investiční činnost včetně zakládání dceřiných akciových spol.
15. 4. 1993
Vymazán předmět podnikání: 6. Doprava a distribuce, marketink a velkoobchodní i maloobchodní prodej průmyslových výrobků a zařízení /včetně provozování servisních služeb/, zejména kancelářské a výpočetní techniky, včetně spotřebního
15. 4. 1993
Vymazán předmět podnikání: 4. Vývoj, realizace, provozování, marketink, a prodej inženýrských, investorských, poradenských, a informačních systémových služeb, jakož i rozvíjení hlavních směrů podnikání ve formě vědeckotechnického a ekonomického rozvoje v oblastech informačních soustav, obchodu a průmyslu, technologických prostředků a výrobků, metod a postupů, a propagace. 5. Výroba a montáž kancellářské techniky, počítačů, a jiné elektroniky a optiky.
15. 4. 1993
Vymazán předmět podnikání: 1. Výzkum, vývoj, realizace, provozování a distribuce, marketing, a prodej veškorých počítačových programů: aplikační, systémový, komunikační, grafický, a programátorský software včetně expertních softwarových systémů pro inženýrské pracovní stanice a průmyslovou výrobu. 2. Výzkum, vývoj, realizace, marketink, a prodej poradenských a konzultačních služeb v následujících oblastech řízení: obchodní politika a strategie podnikání, marketink, publicita a reklama, vědeckotechnický rozvoj, operativní řízení, finanční řízení a stanovení hodnoty úspěšného podniku, veškeré personální
15. 4. 1993
Změna názvu z INTER BUSINESS CONZULTING akciová společnost na INTER BUSINESS CONSULTING akciová společnost
15. 4. 1993
Zapsán člen dozorčí rady Jaroslava Maršálková, jako členka
15. 4. 1993
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Jaroslav Sedlák, jako člen
15. 4. 1993
Zapsán člen dozorčí rady RNDr. Jaromír Marek, jako předseda
25. 4. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Jetelina Jaroslav, jako předseda představenstva
25. 4. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Dr. Opatrná Helena, jako člen představenstva
25. 4. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Černý Ondřej, jako člen představenstva
25. 4. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Klika Rudolf, jako člen představenstva
25. 4. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Dr. Mazal Václav, jako místopředseda představenstva
25. 4. 1991
Zapsán předmět podnikání: zboží a potravin. 7. Leasing základních prostředků a předmětů postupné spotřeby. 8. Veškerá zahraniční obchodní činnost, zejména dovoz a vývoz kancelářské a výpočetní techniky a optiky.
25. 4. 1991
Zapsán předmět podnikání: a vnitroorganizační řízení, právně-ekonomické záležitosti podnikání organizační rozvoj a komplexní systém řízení, aplikace výpočetní a kancelářské techniky, řízení odbytu včetně komerčních a průmyslových vztahů, sociálníhho marketinku, politického marketinku, řízení výrobních a investičních projektů, a produkt maganement. 3. Výzkum, vývoj, produkce a realizace, provozování a distribuce, marketink a prodej vzdělávacích programů a služeb včetně produkce kulturních, turistických, a sportovních podniků včetně provozování ubytovacích, stravovacích, a rekreačních zařízení.
25. 4. 1991
Zapsán předmět podnikání: 9. Veškerá investiční činnost včetně zakládání dceřiných akciových spol.
25. 4. 1991
Zapsán předmět podnikání: 6. Doprava a distribuce, marketink a velkoobchodní i maloobchodní prodej průmyslových výrobků a zařízení /včetně provozování servisních služeb/, zejména kancelářské a výpočetní techniky, včetně spotřebního
25. 4. 1991
Zapsán předmět podnikání: 4. Vývoj, realizace, provozování, marketink, a prodej inženýrských, investorských, poradenských, a informačních systémových služeb, jakož i rozvíjení hlavních směrů podnikání ve formě vědeckotechnického a ekonomického rozvoje v oblastech informačních soustav, obchodu a průmyslu, technologických prostředků a výrobků, metod a postupů, a propagace. 5. Výroba a montáž kancellářské techniky, počítačů, a jiné elektroniky a optiky.
25. 4. 1991
Zapsán předmět podnikání: 1. Výzkum, vývoj, realizace, provozování a distribuce, marketing, a prodej veškorých počítačových programů: aplikační, systémový, komunikační, grafický, a programátorský software včetně expertních softwarových systémů pro inženýrské pracovní stanice a průmyslovou výrobu. 2. Výzkum, vývoj, realizace, marketink, a prodej poradenských a konzultačních služeb v následujících oblastech řízení: obchodní politika a strategie podnikání, marketink, publicita a reklama, vědeckotechnický rozvoj, operativní řízení, finanční řízení a stanovení hodnoty úspěšného podniku, veškeré personální
25. 4. 1991
Vznik společnosti INTER BUSINESS CONZULTING akciová společnost
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-82
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-21
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-900
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-919
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2289
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.