Partners Financial Services

CESTA NADĚJE ŽIVOTA z. s., IČO: 17148502 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Marián Bizub z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
25. 5. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Marián Bizub, jako předseda
25. 5. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
25. 5. 2022
Zapsán způsob jednání: Předseda zastupuje spolek navenek samostatně.
25. 5. 2022
Zapsán skutečný majitel Marián Bizub, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
25. 5. 2022
Zapsán předmět činnosti: Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů. Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků. Výroba zdravotnických prostředků. Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů. Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Zprostředkování obchodu a služeb. Velkoobchod a maloobchod. Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy). Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě. Zasilatelství a zastupování v celním řízení. Ubytovací služby. Činnost informačních a zpravodajských kanceláří. Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí. Pronájem a půjčování věcí movitých. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. Fotografické služby. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti. Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží. Poskytování technických služeb. Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, optických přístrojů a měřidel. Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu. Poskytování služeb pro rodinu a domácnost.
25. 5. 2022
Vznik společnosti CESTA NADĚJE ŽIVOTA z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

-662
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1924
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-81
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2145
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2077
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-10
-
+

A tohle už jste četli?