Partners Financial Services

Kalyna - Komunitní uprchlické centrum, z. s., IČO: 17150272 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 1. 2024
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Marian Kurylo
17. 1. 2024
Změna adresy: skutečný majitel Mgr. Marian Kurylo
19. 8. 2023
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná a spolek zastupuje předseda spolku nebo místopředseda spolku.
19. 8. 2023
Vymazán způsob jednání: 1. Výbor je kolektivním statutárním orgánem spolku, který za svou činnost odpovídá členské schůzi, statutárním zástupcem spolku je jeho předseda. 2. Výbor má nejméně 3 členy. Počet členů výboru musí být lichý. 3. Výbor řídí činnost spolku v období mezi zasedáním členské schůze. 4. Výbor svolává předseda, v jeho nepřítomnosti místopředseda, nejméně 4 krát ročně. 5. Výbor zejména: a) volí ze svých členů předsedu a místopředsedu výboru b) odpovídá za řádné hospodaření spolku, kontroluje dodržování rozpočtových pravidel, dbá na řádnou péči o majetek a zejména na řádné naplňování poslání spolku c) svolává členskou schůzi a zpracovává podklady pro rozhodování členské schůze d) poskytuje součinnost kontrolní komisi e) rozhoduje o přijetí za člena spolku 6. K zajištění cílů činnosti zřizuje výbor odpovídající organizaci a jmenuje jejího ředitele. 7. Výbor je usnášeníschopný, je-li přítomna nadpoloviční většina všech jeho členů 8. Výbor rozhoduje nadpoloviční většinou přítomných členů 9. Jestliže se přes opakované nejméně trojí svolání v průběhu 2 měsíců nesejde usnášeníschopná členská schůze, přebírá její pravomoci výbor. 10. Předseda výboru spolku: a) zastupuje spolek navenek a jedná jeho jménem b) svolává schůze výboru c) vykonává pracovní dohled nad ředitelem organizace. d) řídí zasedání výboru a členské schůze 11. Místopředseda výboru spolku: a) zastupuje předsedu výboru spolku v případě, kdy předseda nemůže vykonávat svoje pravomoci b) vykonává pravomoci předsedy v rozsahu, v jakém byl k tomu pověřen
1. 11. 2022
Změna funkce: Bc. Dalimil Petrilák z člen výboru na místopředseda spolku
1. 11. 2022
Změna funkce: Mgr. Jan Böhm z člen výboru na předseda spolku
1. 11. 2022
Změna funkce: Mgr. Hana Ducho z místopředsedkyně výboru na člen výboru
1. 11. 2022
Změna funkce: Mgr. Marian Kurylo z předseda výboru na člen výboru
1. 11. 2022
Změna titulu: skutečný majitel Mgr. Jan Böhm
1. 11. 2022
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. Mgr. Marian Kurylo
1. 11. 2022
Zapsán předmět činnosti: Vedlejší činnost - hostinská činnost (Provoz komunitní cukrárny)
1. 10. 2022
Změna funkce: Bc. Dalimil Petrilák z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Bc. Jan Böhm z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Hana Ducho z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Alexandra Tušlová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Marian Kurylo z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
6. 6. 2022
Zapsán skutečný majitel Bc. Dalimil Petrilák, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
6. 6. 2022
Zapsán skutečný majitel Bc. Jan Böhm, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
6. 6. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Hana Ducho, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
6. 6. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Alexandra Tušlová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
6. 6. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Marian Kurylo, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
4. 6. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Dalimil Petrilák, jako člen výboru
4. 6. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Jan Böhm, jako člen výboru
4. 6. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Hana Ducho, jako místopředsedkyně výboru
4. 6. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Alexandra Tušlová, jako člen výboru
4. 6. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Marian Kurylo, jako předseda výboru
4. 6. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 5
4. 6. 2022
Zapsán způsob jednání: 1. Výbor je kolektivním statutárním orgánem spolku, který za svou činnost odpovídá členské schůzi, statutárním zástupcem spolku je jeho předseda. 2. Výbor má nejméně 3 členy. Počet členů výboru musí být lichý. 3. Výbor řídí činnost spolku v období mezi zasedáním členské schůze. 4. Výbor svolává předseda, v jeho nepřítomnosti místopředseda, nejméně 4 krát ročně. 5. Výbor zejména: a) volí ze svých členů předsedu a místopředsedu výboru b) odpovídá za řádné hospodaření spolku, kontroluje dodržování rozpočtových pravidel, dbá na řádnou péči o majetek a zejména na řádné naplňování poslání spolku c) svolává členskou schůzi a zpracovává podklady pro rozhodování členské schůze d) poskytuje součinnost kontrolní komisi e) rozhoduje o přijetí za člena spolku 6. K zajištění cílů činnosti zřizuje výbor odpovídající organizaci a jmenuje jejího ředitele. 7. Výbor je usnášeníschopný, je-li přítomna nadpoloviční většina všech jeho členů 8. Výbor rozhoduje nadpoloviční většinou přítomných členů 9. Jestliže se přes opakované nejméně trojí svolání v průběhu 2 měsíců nesejde usnášeníschopná členská schůze, přebírá její pravomoci výbor. 10. Předseda výboru spolku: a) zastupuje spolek navenek a jedná jeho jménem b) svolává schůze výboru c) vykonává pracovní dohled nad ředitelem organizace. d) řídí zasedání výboru a členské schůze 11. Místopředseda výboru spolku: a) zastupuje předsedu výboru spolku v případě, kdy předseda nemůže vykonávat svoje pravomoci b) vykonává pravomoci předsedy v rozsahu, v jakém byl k tomu pověřen
4. 6. 2022
Vznik společnosti Kalyna - Komunitní uprchlické centrum, z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2190
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-610
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1726
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2031
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

45
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1609
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.