Partners Financial Services

Kartereó, z. s., IČO: 17373689 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Josef Nedorostek z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
22. 8. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Josef Nedorostek, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
18. 8. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
18. 8. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Josef Nedorostek, jako předseda
18. 8. 2022
Zapsán způsob jednání: Předseda je oprávněn jednat jménem spolku.
18. 8. 2022
Zapsán předmět činnosti: Náplní Spolku je: Činnost zájmová (hlavní) Prevence mladých lidí ze sociálně ohroženého prostředí, především pak vycházejících z nápravných zařízení, spočívající v ukotvování a ve vychovávání společensky hodnotných návyků/hodnot (např. slušnost, poctivost, pracovitost atd.). Podpora výchovy v oblasti duchovního života, křesťanské etiky a kultury, partnerských, rodinných a sociálních vztahů. Celoroční práce ve skupinách pro dospívající, studenty a další mladé lidi (do 30 let), která je zaměřena zvláště na získávání pracovních, sociálních a vědomostních zkušeností. Sdělování zážitků, navštěvování kulturních akcí a podnikání společných akcí. Práce v zájmových skupinách zaměřené na určitou činnost s ohledem na talenty jednotlivých jedinců (hudební skupiny, divadelní skupiny, sportovní skupiny, teologické a literární kroužky apod.). Prevence drogových závislostí a dalších negativních vlivů působících ve společnosti. Systematická činnost s odborníky, kteří pracují s mládeží a se sociálně vyloučenými skupinami ve společnosti. Zvyšování povědomí o problematice sociálně vyřazených skupin ve společnosti. Zprostředkovávání budoucího zaměstnání. Zajišťování odborné praxe a ubytování během pobytu ve Spolku. Činnost vedlejší (doplňková) Využití a provozování komunikačních a publikačních prostředků k naplnění poslání spolku, např. bulletinů, pracovních sešitů, zpravodajů, letáků, časopisů, audio a video nahrávek, internetových stránek, odborných článků, monografií apod.. Organizace a podíl na organizování vzdělávacích kurzů, seminářů, besed, akcí informačního charakteru jako jsou různé formy duchovních cvičení, setkávání, seminářů, školení apod.. Spolupráce s organizacemi a výchovnými institucemi, které mohou napomoci naplňování cílů Spolku a které mají podobné zaměření a výměna zkušeností s nimi. Zajišťování finanční podpory a dotací pro práci s dospívajícími a sociálně vyřazenými.
18. 8. 2022
Vznik společnosti Kartereó, z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

2688
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3507
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-1004
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

927
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2424
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-2291
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.