Partners Financial Services

Czech Women with Wings, z.s., IČO: 17545269 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Andrea Funková z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Kateřina Machula Půlpánová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Bc. Martina Bednářová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
29. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Andrea Funková, jako členka
29. 9. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 3
29. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Kateřina Machula Půlpánová, jako viceprezidentka
29. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Martina Bednářová, jako prezidentka
29. 9. 2022
Vznik společnosti Czech Women with Wings, z.s.
29. 9. 2022
Zapsán způsob jednání: V čele spolku je prezidentka, která je volena Valnou hromadou spolku a navenek za spolek jedná s ostatními institucemi v České republice. Prezidentka může delegovat některé své kompetence na další členky Výboru spolku, případně na zaměstnance Sekretariátu spolku. Více-prezidentka je volena Valnou hromadou spolku a navenek za spolek jedná s ostatními institucemi v zahraničí. Více-prezidentka spolku zastupuje prezidentku spolku v případě její pracovní neschopnosti nebo jejího odstupu z funkce.
29. 9. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Andrea Funková, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
29. 9. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Kateřina Machula Půlpánová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
29. 9. 2022
Zapsán skutečný majitel Bc. Martina Bednářová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
29. 9. 2022
Zapsán předmět činnosti: -sportovní vyžití jednotlivých členek a klubů prostřednictvím akcí, soutěží a závodů hromadného, výkonnostního a vrcholového charakteru na území České republiky i v zahraničí. -umožnění návratu po mateřských povinnostech zpět k leteckým sportům - zajištění péče o dítě v době, kdy se chce matka věnovat leteckému sportu -výchova budoucích generací k leteckým sportům výchova dětí a mládeže, rozvoj dovedností a znalostí v oblasti leteckých sportů -vzdělávací a pedagogická činnost pro všechny věkové kategorie, vč. hendikepovaných občanů v prostorách učeben, letištních a i ve větrném tunelu. -organizace soutěží v leteckých sportech na národní i mezinárodní úrovni kulturní a společenská činnost (pořádání leteckých dní, plesů, akcí pro děti, memoriály) -podpora cestovního ruchu, propagace leteckého sportu -spolupráce s leteckými muzei a organizacemi, pomoc při zajištění výstav a expozic -zajištění provozu letiště jako důležitého prvku zabezpečení cíle činnosti spolku včetně doprovodných služeb -získávání dotací na veškeré možné aktivity a investice -zajištění začlenění dívek a žen v leteckých sportech do reprezentačních týmů -organizace a zabezpečení sportovní přípravy reprezentantek České republiky v leteckých sportech
29. 9. 2022
Zapsán člen kontrolního orgánu Magdaléna Hejná, jako předsedkyně
29. 9. 2022
Počet členů kontrolní komise: 5

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-19
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-2873
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-1634
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-2063
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.