Partners Financial Services

Jezdecký klub Arendel, z. s., IČO: 17591210 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 10. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Denisa Ptaszková, jako člen výboru
25. 10. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Vaníček, jako místopředseda výboru
25. 10. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Marek Brabec, jako předseda výboru
25. 10. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 3
25. 10. 2022
Zapsán způsob jednání: Předseda je nevyšším výkonným představitelem spolku a navenek za spolek jedná společně s jedním z dalších členů výboru.
25. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Bc. Denisa Ptaszková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Jan Vaníček, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Marek Brabec, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 10. 2022
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnost spolku směřuje k naplnění účelu popsaného v čl. IV., co by společného zájmu jeho členů. Tento účel je naplňován zejména prostřednictvím: a) organizování a účasti na soutěžích jezdeckého sportu ve všech disciplínách, které se řídí pravidly ČJF a FEI, a to na profesionální, amatérské i hobby úrovni, b) přípravou a vzdělávání jezdců na všech úrovních výcviku (od začínajících jezdců až po vrcholové sportovce) a organizování jezdeckých soustředění, veřejných tréninků, seminářů a dalších vzdělávacích akcí, c) činností v chovu, péči a výcviku koní a veškeré činnosti s tím spojené (např. účast na chovatelských akcích, soutěžích, výstavách a jejich organizování), d) vzdělávání veřejnosti v oblasti chovu, péče a výcviku koní a jezdeckého sportu a vedení členů i veřejnosti k dodržování etických a mravních zásad ve vztahu ke zvířatům (např.: příměstské tábory, jezdecká škola), e) organizování akcí pro zájemce z řad veřejnosti jako formu aktivního odpočinku a relaxace, f) hájení zájmů jezdeckého klubu a jeho členů, uvnitř i navenek a za tímto účelem navazovat spolupráci s orgány obce, dalšími organizacemi (ČJF) i jednotlivci, g) dalších forem své činnosti, které napomáhají k rozvoji veřejného života, sportu, zdraví apod. ve své obci, regionu či státu v oblasti chovu, péče a výcviku koní, jezdectví a jezdeckého sportu, h) vytváření ekonomické základny pro plnění výše uvedených cílů.
25. 10. 2022
Vznik společnosti Jezdecký klub Arendel, z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2084
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1696
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2109
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1583
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2129
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-16
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.