Partners Financial Services

Plavecký klub Frenštát pod Radhoštěm z.s., IČO: 17661765 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 10. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
26. 10. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Lenka Baláčová, jako předseda
26. 10. 2022
Zapsán způsob jednání: Předseda zastupuje spolek samostatně, a to ve všech právních jednáních.
26. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Bc. Lenka Baláčová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 10. 2022
Zapsán člen kontrolního orgánu Bc. Ladislav Vaněk, jako člen kontrolní komise
26. 10. 2022
Zapsán člen kontrolního orgánu Ing. Jan Krischke, jako člen kontrolní komise
26. 10. 2022
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnosti Klubu jsou: a)organizace sportovní činnosti dětí, mládeže a dospělých zejména v oblasti plaveckých sportů. případně i další sportovní aktivity v souladu s pravidly pro konkrétní sporty. b)organizace účasti členů na sportovních soutěžích. c)organizace nebo podílení se na organizaci sportovních a vzdělávacích akcích jako jsou například soutěže, tréninková soustředění, výcvikové tábory, kempy, semináře, školení a podobně. d)organizace sportovních, vzdělávacích a společenských akcí za účelem propagace plavání i sportu obecně. e)vykonávání veřejně prospěšné činnosti v oblasti volného času dětí a mládeže, přispívání k dosahování obecného blaha, spočívající zejména v provozování sportu a napomáhání k rozvoji podmínek pro zlepšení veřejného zdraví a tělesné zdatnosti. podpora veřejného života a osvětová činnost zejména v oblasti sportu. f)vedení svých členů k budování klubové kultury založené na demokratických principech, dodržování morálky, důstojnosti, cti a také dodržování sportovních, etických a mravních pravidel a uplatňování zásad fair play. g)vedení svých členů k pozitivního vztahu ke sportu a zdravému životnímu stylu. h)podpora vzdělávání svých členů v oblasti sportovního tréninku, zdravého životního stylu a dalších témat souvisejících se sportem. i)spolupráce s různými organizacemi a jednotlivci. j)spolupráce a budování dobrých vztahů se sportovními kluby dle vlastního výběru. k)hájení zájmů členů Klubu. l)Klub se dobrovolně na základě podané přihlášky sdružuje do střešních sportovních organizací a dodržuje jejich platné základní dokumenty (stanovy, soutěžní pravidla, soutěžní řády atd.).
26. 10. 2022
Zapsán člen kontrolního orgánu Ing. Pavel Mlčák, jako předseda kontrolní komise
26. 10. 2022
Vznik společnosti Plavecký klub Frenštát pod Radhoštěm z.s.
26. 10. 2022
Počet členů kontrolní komise: 3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2437
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

2551
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2580
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-2285
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-10
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-676
-
+

A tohle už jste četli?