Partners Financial Services

SK KAPŘI, z.s., IČO: 17733880 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Veronika Beránková, jako člen výboru spolku
1. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Dagmar Hávová, jako člen výboru spolku
1. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Michaela Jůnová, jako člen výboru spolku
1. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Michal Žoudlík, jako místopředseda výboru spolku
1. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ivan Jůna, jako předseda výboru spolku
1. 12. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 5
1. 12. 2022
Zapsán způsob jednání: Za statutární orgán je oprávněn jednat předseda výboru spolku a místopředseda výboru spolku samostatně.
1. 12. 2022
Zapsán skutečný majitel Veronika Beránková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 12. 2022
Zapsán skutečný majitel Dagmar Hávová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 12. 2022
Zapsán skutečný majitel Michaela Jůnová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 12. 2022
Zapsán skutečný majitel Michal Žoudlík, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 12. 2022
Zapsán skutečný majitel Ivan Jůna, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 12. 2022
Zapsán člen kontrolního orgánu Barbora Bednářová, jako člen kontrolní komise
1. 12. 2022
Zapsán předmět činnosti: 1.Předmětem činnosti spolku je sdružování osob, které se chtějí podílet na organizování a realizaci volnočasových aktivit, rehabilitaci a výuce plavání tělesně postižených osob s vrozenými vadami a vadami získanými po úrazech, a to prostřednictvím své hlavní činnosti, zejména: a) organizace plaveckých a jiných volnočasových, kulturních a vzdělávacích aktivit členů spolku jako součásti životního stylu zdravotně postižených osob, vedoucí k aktivnímu pojetí života a odstraňování společenských bariér. b) zabývání se trenérskou, poradenskou, přednáškovou a publikační činností v oblasti vodních a jiných sportů pro pořádání a organizaci sportovních závodů. c) zabezpečení přípravy zdravotně postižených sportovců členů spolku od rekreační až po vrcholovou úroveň. d) provozování sportovní a obdobných činností v rámci zapojení do sportovních, tělovýchovných a turistických aktivit, organizování této činnosti a vytváření pro ni materiální a tréninkové podmínky. e) vytváření širokých možností užívání svých aktivit pro zájemce z řad veřejnosti, zejména pak mládeže. f) vedení svých členů a ostatních zájemců o sport k dodržování základních sportovních, etických, estetických a mravních pravidel. g) hájení zájmů svých členů, za tím účelem spolupráce s orgány státní správy a samosprávy a s ostatními sportovními organizacemi i jednotlivci. h) zajištění vzdělávání svých členů v oblasti sportu. i) napomáhání dalšími formami své činnosti rozvoji veřejného života, kultury, zdraví, apod. především v místě své působnosti, zejména formou další veřejně prospěšné a osvětové činnosti. j) vyvíjením snahy o postupné zpřístupnění sportovních zařízení odstraňováním architektonických bariér. 2.Spolek může výlučně k podpoře své hlavní činnosti provozovat vedlejší hospodářskou činnost spočívající v podnikání nebo jiné výdělečné činnosti.
1. 12. 2022
Zapsán člen kontrolního orgánu Pavla Kommová, jako člen kontrolní komise
1. 12. 2022
Vznik společnosti SK KAPŘI, z.s.
1. 12. 2022
Zapsán člen kontrolního orgánu Lenka Supeková, jako předseda kontrolní komise
1. 12. 2022
Počet členů kontrolní komise: 3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-7
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-575
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1900
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-592
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-81
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2250
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.