Partners Financial Services

Spolek pro vybudování Zahrady korunní princezny Štěpánky, z.s., IČO: 17794412 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
21. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Alena Bernardová, jako členka rady spolku
21. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Věra Vávrová, jako místopředsedkyně
21. 12. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 3
21. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Lukáš Janečka, jako předseda
21. 12. 2022
Zapsán způsob jednání: Předseda a místopředseda zastupují spolek ve všech věcech a mohou jednat samostatně. Člen rady spolku může jednat pouze na základě pověření předsedy, nebo místopředsedy. Plná moc musí být v takovém případě udělena písemnou formou s přesným vymezením oprávnění a odpovědnosti zmocněné osoby a musí obsahovat věcný a časový rozsah zmocnění.
21. 12. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Alena Bernardová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 12. 2022
Zapsán skutečný majitel Věra Vávrová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 12. 2022
Zapsán skutečný majitel Mgr. Lukáš Janečka, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 12. 2022
Zapsán předmět činnosti: Formami činnosti spolku jsou zejména: a)Podpora podnětů a návrhů vedoucích k vyváženému a kompletnímu vybudování zahrady v areálu bývalé nemocnice ve Vimperku, b)organizování kulturních akcí a realizace projektů na podporu a ochranu vyváženého a udržitelného rozvoje zahrady v areálu bývalé nemocnice ve Vimperku ve prospěch klientů zařízení i obyvatel města a okolí, c)účast ve správních i jiných řízeních, při nichž mohou být dotčeny zájmy klientů zařízení a tím kladně ovlivnit i budoucnost a rozvoj města v těchto místech a prostorách, d)spolupráce s odbornou veřejností, neziskovými a nevládními organizacemi, s orgány veřejné správy a občany města při prosazování výše zmíněných cílů, e)organizace projektů, které mají zlepšení životních podmínek klientů zařízení nebo ochranu duševního i hmotného vlastnictví, f)zasazovaní se o větší informovanost obyvatel Vimperska o životě a dění v zařízení na různých úrovních veřejné správy a podpora jejich účasti na nich, g)publikování textů v tištěných i elektronických sdělovacích prostředcích, na sociálních sítích, provoz internetových stránek spolku a vydávání elektronických i tištěných tiskovin s informacemi na podporu výše zmíněných účelů spolku a v rámci zde uvedených podob jeho činnosti, h)pořádání charitativních akcí (bazary, koncerty, sbírky, prodej rukodělných výrobků apod.) za účelem získání finančních prostředků pro vybudování zahrady, i)rozvoj spolupráce a podpora firem, ostatních spolků, neziskových organizací, které mají stejně jako on za cíl zlepšovat svou činností kvalitu života seniorů ve Vimperku a okolí nebo k ní prakticky přispívají.
21. 12. 2022
Vznik společnosti Spolek pro vybudování Zahrady korunní princezny Štěpánky, z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2251
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

-268
-
+
Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

3109
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-2888
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1948
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-427
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.