Partners Financial Services

Klub lyžařů Kroměříž z.s., IČO: 18189199 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
23. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Marek Pšenica, jako místopředseda
23. 9. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Roman Zapletal
23. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Roman Zapletal, jako místopředseda
23. 9. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Růžička
23. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Růžička, jako místopředseda
23. 9. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Renata Figurová
23. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Renata Figurová, jako místopředseda
23. 9. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Jaroslav Janoušek
23. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jaroslav Janoušek, jako místopředseda
23. 9. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jan Žárský
23. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Žárský, jako místopředseda
23. 9. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Vít Kamenec
23. 9. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Vít Kamenec, jako předseda
23. 9. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Martin Foltýn
23. 9. 2021
Změněn počet členů statutárního orgánu z 7 na 7
23. 9. 2021
Vymazán způsob jednání: 1.Předseda jedná samostatně do výše 100.000,-Kč. 2.Předseda a místopředseda rady zastupují spolek navenek a jednají jeho jménem. 3.Předseda i místopředseda mohou jednat samostatně. Místopředseda je, ale povinen předsedu o svých jednáních bezprostředně informovat - doporučenou poštou písemně nebo osobním předáním dokumentu apod., na kterém bude osobně převzal předseda Klubu lyžařů Kroměříž s ověřeným podpisem zapsaným do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 4.Předseda i místopředseda jsou statutárními zástupci spolku. 5.Za spolek podepisuje předseda nebo místopředseda. Činí tak způsobem, že k natištěnému názvu spolku nebo napsanému názvu spolku připojí svůj podpis, který musí být ověřen a zapsán do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 6.Předseda jedná samostatně o darech a o příspěvcích fyzických a právnických osob, dotacích od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací. 7.Při jednání nad 100.000,-Kč musí být připojen podpis minimálně jednoho člena výkonné rady. Mimo dary a příspěvky fyzických a právnických osob, dotace od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací. 8.Místopředseda jedná samostatně o darech a o příspěvcích fyzických a právnických osob, dotacích od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací, o ostatních věcech jedná pouze za přítomnosti předsedy nebo po písemném souhlasu s ověřeným podpisem a zapsán do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 9.Každý člen spolku může jednat samostatně neomezeně ohledně darů, příspěvků fyzických a právnických osob, je-li vyžadována smlouva nebo dohoda atd. musí ji podepsat předseda nebo místopředseda. 10.Předseda spolku jedná ve věcech, které nejsou ve výlučné pravomoci Rady. 11.Místopředseda spolku jedná ve věcech, které nejsou ve výlučné pravomoci Rady. 12.Předseda spolku a v případě pověření předsedou místopředseda spolku je vždy jedním z jednatelů či osob oprávněných jednat za obchodní společnost či jiné právnické osoby založené spolkem. Aby byla zajištěna přímá vazba spolku na řízení a vedení obchodní společnosti či jiných právnických osob založených spolkem a přímá majetková kontrola nad nimi. Jednatelé osoby oprávněné jednat za obchodní společnost či jiné právnické osoby založené spolkem mohou být odvolány zejména pokud nedojde k naplňování ekonomických a strategických cílů obchodní společnosti. 13.Předseda a místopředseda odpovídají za škodu, kterou způsobili porušením právních povinností. 14.Kompletní agendu včetně účetnictví spolku musí být k dispozici všem členům spolku.
23. 9. 2021
Zapsán způsob jednání: 1.Předseda jedná samostatně do výše 100.000,-Kč. 2.Předseda a místopředseda rady zastupují spolek navenek a jednají jeho jménem. 3.Předseda i místopředseda mohou jednat samostatně. Místopředseda je, ale povinen předsedu o svých jednáních bezprostředně informovat - doporučenou poštou písemně nebo osobním předáním dokumentu apod., na kterém bude osobně převzal předseda Klubu lyžařů Kroměříž s ověřeným podpisem zapsaným do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 4.Předseda i místopředseda jsou statutárními zástupci spolku. 5.Za spolek podepisuje předseda nebo místopředseda. Činí tak způsobem, že k natištěnému názvu spolku nebo napsanému názvu spolku připojí svůj podpis, který musí být ověřen a zapsán do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 6.Předseda jedná samostatně o darech a o příspěvcích fyzických a právnických osob, dotacích od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací. 7.Při jednání nad 100.000,-Kč musí být připojen podpis minimálně jednoho člena výkonné rady. Mimo dary a příspěvky fyzických a právnických osob, dotace od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací. 8.Místopředseda jedná samostatně o darech a o příspěvcích fyzických a právnických osob, dotacích od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací, o ostatních věcech jedná pouze za přítomnosti předsedy nebo po písemném souhlasu s ověřeným podpisem a zapsán do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 9.Každý člen spolku může jednat samostatně neomezeně ohledně darů, příspěvků fyzických a právnických osob, je-li vyžadována smlouva nebo dohoda atd. musí ji podepsat předseda nebo místopředseda. 10.Předseda spolku jedná ve věcech, které nejsou ve výlučné pravomoci Rady. 11.Místopředseda spolku jedná ve věcech, které nejsou ve výlučné pravomoci Rady. 12.Předseda spolku a v případě pověření předsedou místopředseda spolku je vždy jedním z jednatelů či osob oprávněných jednat za obchodní společnost či jiné právnické osoby založené spolkem. Aby byla zajištěna přímá vazba spolku na řízení a vedení obchodní společnosti či jiných právnických osob založených spolkem a přímá majetková kontrola nad nimi. Jednatelé osoby oprávněné jednat za obchodní společnost či jiné právnické osoby založené spolkem mohou být odvolány zejména pokud nedojde k naplňování ekonomických a strategických cílů obchodní společnosti. 13.Předseda a místopředseda odpovídají za škodu, kterou způsobili porušením právních povinností. 14.Kompletní agendu včetně účetnictví spolku musí být k dispozici všem členům spolku.
23. 9. 2021
Vymazán způsob jednání: Předseda a místopředseda 1.Předseda jedná samostatně do výše 100.000,00 Kč. 2.Předseda a místopředseda rady zastupují spolek navenek a jednají jeho jménem. 3.Předseda i místopředseda mohou jednat samostatně. Místopředseda je, ale povinen předsedu o svých jednáních bezprostředně informovat - doporučenou poštou písemně nebo osobním předáním dokumentu apod., na kterém bude osobně převzal předseda Klubu lyžařů Kroměříž s ověřeným podpisem zapsaným do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 4.Předseda i místopředseda jsou statutárními zástupci spolku. 5.Za spolek podepisuje předseda nebo místopředseda. Činí tak způsobem, že k natištěnému názvu spolku nebo napsanému názvu spolku připojí svůj podpis, který musí být ověřen a zapsán do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 6.Předseda jedná samostatně o darech a o příspěvcích fyzických a právnických osob, dotacích od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací. 7.Při jednání nad 100.000,00 Kč musí být připojen podpis minimálně jednoho člena výkonné rady. Mimo dary a příspěvky fyzických a právnických osob, dotace od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací. 8.Místopředseda jedná samostatně o darech a o příspěvcích fyzických a právnických osob, dotacích od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací, o ostatních věcech jedná pouze za přítomnosti předsedy nebo po písemném souhlasu s ověřeným podpisem a zapsán do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 9.Každý člen spolku může jednat samostatně neomezeně ohledně darů, příspěvků fyzických a právnických osob, je-li vyžadována smlouva nebo dohoda atd. musí ji podepsat předseda nebo místopředseda. 10.Předseda spolku jedná ve věcech, které nejsou ve výlučné pravomoci Rady. 11.Místopředseda spolku jedná ve věcech, které nejsou ve výlučné pravomoci Rady. 12.Předseda spolku a v případě pověření předsedou místopředseda spolku je vždy jedním z jednatelů či osob oprávněných jednat za obchodní společnost či jiné právnické osoby založené spolkem. Aby byla zajištěna přímá vazba spolku na řízení a vedení obchodní společnosti či jiných právnických osob založených spolkem a přímá majetková kontrola nad nimi. Jednatelé osoby oprávněné jednat za obchodní společnost či jiné právnické osoby založené spolkem mohou být odvolány zejména pokud nedojde k naplňování ekonomických a strategických cílů obchodní společnosti. 13.Předseda a místopředseda odpovídají za škodu, kterou způsobili porušením právních povinností. 14.Kompletní agendu včetně účetnictví spolku musí být k dispozici všem členům spolku.
23. 9. 2021
Zapsán člen kontrolního orgánu Lenka Dočkalová, jako předseda revizní komise klubu lyžařů kroměříž
23. 9. 2021
Vymazán člen kontrolního orgánu Zbyněk Janoušek
10. 9. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Martin Foltýn
10. 9. 2021
Zapsán skutečný majitel Martin Foltýn, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
10. 9. 2021
Vymazán skutečný majitel Martin Foltýn
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Martin Foltýn, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
31. 1. 2020
Změna adresy: člen kontrolního orgánu Zbyněk Janoušek
10. 4. 2018
Změna sídla z V osikách 521/18, 109 00 Praha - Dolní Měcholupy na V osikách 521/18, 111 01 Praha - Dolní Měcholupy
7. 4. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu Martin Foltýn
15. 10. 2016
Změna adresy: člen kontrolního orgánu Zbyněk Janoušek
6. 1. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Foltýn, jako předseda
6. 1. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 7
6. 1. 2016
Zapsán způsob jednání: Předseda a místopředseda 1.Předseda jedná samostatně do výše 100.000,00 Kč. 2.Předseda a místopředseda rady zastupují spolek navenek a jednají jeho jménem. 3.Předseda i místopředseda mohou jednat samostatně. Místopředseda je, ale povinen předsedu o svých jednáních bezprostředně informovat - doporučenou poštou písemně nebo osobním předáním dokumentu apod., na kterém bude osobně převzal předseda Klubu lyžařů Kroměříž s ověřeným podpisem zapsaným do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 4.Předseda i místopředseda jsou statutárními zástupci spolku. 5.Za spolek podepisuje předseda nebo místopředseda. Činí tak způsobem, že k natištěnému názvu spolku nebo napsanému názvu spolku připojí svůj podpis, který musí být ověřen a zapsán do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 6.Předseda jedná samostatně o darech a o příspěvcích fyzických a právnických osob, dotacích od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací. 7.Při jednání nad 100.000,00 Kč musí být připojen podpis minimálně jednoho člena výkonné rady. Mimo dary a příspěvky fyzických a právnických osob, dotace od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací. 8.Místopředseda jedná samostatně o darech a o příspěvcích fyzických a právnických osob, dotacích od státních orgánů, obcí či jiných sponzorských organizací, o ostatních věcech jedná pouze za přítomnosti předsedy nebo po písemném souhlasu s ověřeným podpisem a zapsán do ověřovací knihy na Městském úřadě nebo u notáře. 9.Každý člen spolku může jednat samostatně neomezeně ohledně darů, příspěvků fyzických a právnických osob, je-li vyžadována smlouva nebo dohoda atd. musí ji podepsat předseda nebo místopředseda. 10.Předseda spolku jedná ve věcech, které nejsou ve výlučné pravomoci Rady. 11.Místopředseda spolku jedná ve věcech, které nejsou ve výlučné pravomoci Rady. 12.Předseda spolku a v případě pověření předsedou místopředseda spolku je vždy jedním z jednatelů či osob oprávněných jednat za obchodní společnost či jiné právnické osoby založené spolkem. Aby byla zajištěna přímá vazba spolku na řízení a vedení obchodní společnosti či jiných právnických osob založených spolkem a přímá majetková kontrola nad nimi. Jednatelé osoby oprávněné jednat za obchodní společnost či jiné právnické osoby založené spolkem mohou být odvolány zejména pokud nedojde k naplňování ekonomických a strategických cílů obchodní společnosti. 13.Předseda a místopředseda odpovídají za škodu, kterou způsobili porušením právních povinností. 14.Kompletní agendu včetně účetnictví spolku musí být k dispozici všem členům spolku.
6. 1. 2016
Zapsán předmět činnosti: Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti
6. 1. 2016
Zapsán člen kontrolního orgánu Zbyněk Janoušek, jako místopředseda revizní komise
6. 1. 2016
Změna názvu z Klub lyžařů Kroměříž o.s. na Klub lyžařů Kroměříž z.s.
6. 1. 2016
Počet členů kontrolní komise: 3
7. 12. 1990
Vznik společnosti Klub lyžařů Kroměříž o.s.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-551
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-2387
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-94
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-63
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-2270
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-2380
-
+

A tohle už jste četli?