Partners Financial Services

CARMEN IMPORT-EXPORT spol. s.r.o., IČO: 18631401 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
12. 11. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu JUDr. Jaroslav Kašpar
12. 11. 2015
Změna sídla z Žatecká 4/41, Praha 1 na Žatecká 41/4, 110 00 Praha - Staré Město
8. 7. 1991
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
8. 7. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Jaroslav Kašpar, jako ředitel
8. 7. 1991
Zapsán způsob jednání: Za společnost se podepisuje ředitel, a to tím způsobem,že pod vytištěný nebo jinak napsaný název společnosti připojí svůj vlastnoruční podpis, podle kmenového vzoru, který je uveden.
8. 7. 1991
Zapsán společník Bekar import-export SRL
8. 7. 1991
Zapsán předmět podnikání: provádět obchodní záležitosti prodejních společností,komisionářů, výrobních agentů a zástupců,finančních poradců, manažerů administrátorů, astrádních agentů, agentů výrobců, účastnit se podnikat, provádět a vykonávat všechny druhy komerčních, průmyslových a obchodních operací a opatření. Provádět některé obchodní záležitosti týkající se marketingu, reklamních agentů a podnikatelů, podnikatelů ve skladování, spedičních agentů operátorů, nájemců a kontrahentů a podnikatelů s motorovými a jinými vozidly, strojním vybavením, stroji a nástroji a zařízením všeho druhu, provádět obchodní činnost získávat nákupem, pronájmem, koncesí, povolením, licencí nebo jiným způsobem takové obchody, opce, práva privilegia, pozemky budovy, pronájem, podnájmy, cenné papíry, akcie, dluhopisy, obligace, úpisy, jistiny, podíly, anuity, výnosy z pojištění a další majetek, které bude společnost považovat za vhodné, a obecně udržovat, řídit, rozvíjet, pronajímat, prodávat nebo disponovat výše uvedeným.
8. 7. 1991
Vznik společnosti CARMEN IMPORT-EXPORT spol. s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

485
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-432
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

1830
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-1780
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1185
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-650
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.