Partners Financial Services

RC section spol. s r.o., IČO: 18828337 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
27. 5. 1998
Vymazán předmět podnikání: Výroba, komplexní malo a velkoobchodní činnost software a hardware. Servisní, poradenské a zprostředkovatelské služby v oblasti zpracování dat. Propagace a marketing v oblasti výpočetní techniky a zpracování dat. Finanční a ekonomické poradenství. Koordinace dopravy prováděné v souvislosti s předmětem činnosti. Školení v oblasti předmětu činnosti. Výroba, malo a velkoobchodní činnost v oblasti kancelářského vybavení, výrobků z kovu a dřeva a předmětů využitelných v rámci výpočetních systémů. Malo a velkoobchod s potravinami a dalšími spotřebními předměty. Obchodně zprostředkovatelská činnost.
18. 6. 1991
Zapsán základní kapitál 115 894 Kč
18. 6. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Balabán, jako ředitel
18. 6. 1991
Zapsán způsob jednání: Podepisování: K názvu společnosti připojí svůj podpis ředitel společnosti.
18. 6. 1991
Zapsán společník Ing. Vlastimil Veselý, jako společník
18. 6. 1991
Zapsán společník Lubomír Kupka, jako společník
18. 6. 1991
Zapsán společník Zdeněk Balabán, jako společník
18. 6. 1991
Zapsán předmět podnikání: Výroba, komplexní malo a velkoobchodní činnost software a hardware. Servisní, poradenské a zprostředkovatelské služby v oblasti zpracování dat. Propagace a marketing v oblasti výpočetní techniky a zpracování dat. Finanční a ekonomické poradenství. Koordinace dopravy prováděné v souvislosti s předmětem činnosti. Školení v oblasti předmětu činnosti. Výroba, malo a velkoobchodní činnost v oblasti kancelářského vybavení, výrobků z kovu a dřeva a předmětů využitelných v rámci výpočetních systémů. Malo a velkoobchod s potravinami a dalšími spotřebními předměty. Obchodně zprostředkovatelská činnost.
18. 6. 1991
Vznik společnosti RC section spol. s r.o.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

4845
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-1459
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-3112
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-2443
-
+
Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-2971
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-2614
-
+

A tohle už jste četli?