Partners Financial Services

YOUnited z. s., IČO: 19083211 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
4. 12. 2023
Změna spisové značky z L 10305/KSPL na L 29499/KSBR
22. 11. 2023
Změna sídla z K Roli 115/2, 321 00 Plzeň - Litice na Havlíčkova 2788/135, 767 01 Kroměříž - Kroměříž
27. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Lenka Dvořáková, M.A., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 3. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Lenka Dvořáková, M.A., jako předseda
25. 3. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
25. 3. 2023
Zapsán způsob jednání: 1.Podepisování za spolek se děje tak, že k vytištěnému nebo vypsanému názvu spolku připojí svůj podpis Předseda, který je oprávněn podepisovat za spolek veškeré písemné právní úkony, jakož i veškerou korespondenci spadající do pravomoci Členské schůze a týkají se jeho činnosti a dále takové listiny, které se sice netýkají činnosti členské schůze, avšak k jejich podepisování byl pověřen Předseda spolku. 2.Předseda může k podepisování písemně zmocnit jakoukoliv osobu, která je členem spolku.
25. 3. 2023
Zapsán předmět činnosti: a)Navrhování a organizace edukačních a rozvojových projektů v rámci programu Erasmus+ v členských a partnerských zemích Evropské unie. b)Podpora a rozvoj kompetencí vyjíždějících participantů. c)Navazování nových partnerství a dlouhodobé spolupráce se zahraničními organizacemi zapojenými do programu Erasmus+. d)Spolupráce s ostatními českými a evropskými spolky a institucemi. e)Šíření povědomí o klíčových kompetencích a projektech Evropské unie mezi participanty i širokou veřejnost. f)Používání neformálních vzdělávacích metod s cílem obohacení participantů v oblastech mezinárodního dění, Evropské unie a aktuálních sociálních témat. g)Organizace kulturních akcí za účelem mezinárodní integrace a zvýšení mezikulturního povědomí participantů. h)Poznání kulturního dědictví zapojených zemí a uvědomění si národní identity. i)Propojování a podpora kooperace participantů a organizátorů z jednotlivých zemí. j)Zabezpečování propagace aktivit spolku ve sdělovacích prostředcích. k)Pořádání dobrovolnických a solidárních projektů za účelem rozvoje znevýhodněných skupin. l)Zajišťování finančních prostředků nezbytných pro realizaci projektů naplňujících účel spolku.
25. 3. 2023
Vznik společnosti YOUnited z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-499
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1030
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1467
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-83
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2515
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.